Ernests Gulbis vs Jo-Wilfried Tsonga, 28 mai 2016, Roland Garros

0

Turul 3 de la Roland Garros ne propune pentru sâmbătă 28 mai duelul dintre Ernests Gulbis și Jo-Wilfried Tsonga în al doilea turneu de Mare Șlem al anului 2016, începând cu ora 15.

Letonul Ernests Gulbis ocupă în acest moment poziția 80 în clasamentul mondial, având în ultima vreme o formă mai degrabă descendentă. El continuă acum evoluțiile foarte slabe cu care a încheiat sezonul precedent. În 2016 letonul nu a reușit să treacă de turul întâi la niciun turneu ATP la care a participat. Ultima înfrângere a acestuia a venit la Geneva unde a fost învins de croatul Marin Cilic în trei seturi.

La Roland Garros, Gulbis a trecut fără mari probleme de italianul Seppi cu scorul de 6-3, 7-5, 6-4 în turul întâi, pentru ca în turul 2 letonul să obțină o altă victorie facilă, 3-0 cu Joao Sousa.

Favoritul gazdelor, Jo-Wilfried Tsonga ocupă în acest moment poziția a-7a în clasamentul mondial și rămâne alături de Gasquet unul dintre cei mai constanți tenismeni francezi.

El a avut însă mari emoții în turul precedent, când a fost condus cu 2-0 la seturi de cunoscutul cipriot Marcos Baghdatis.

Cele mai notabile rezultate obținute de francez în acest an sunt două sferturi la Buenos Aires și Indian Wells dar și două semifinale, la Auckland și Monte Carlo.

În această săptămâna, Tsonga a reușit două victorii, cu Jan Lennard Struff scor 3-0 și o revenire spectaculoasă cu Marcos Baghdatis, 3-2 după 6-2 în decisiv.

Ernests Gulbis și Jo-Wilfried au o bogată istorie a duelurilor directe. Cei doi s-au întâlnit până acum de 5 ori iar scorul este echilibrat, 3-2 în favoarea francezului. Ultima confruntare directă a avut loc la Marseille în 2014 iar atunci se impunea Gulbis în 2 seturi.

Trebuie spus faptul că Tsonga a început Roland Garros cu ceva probleme medicale (la spate) iar partida de 5 seturi din turul precedent își poate spune cuvântul.

Predicție 

O cotă interesantă recomandată pentru acest meci este minim 1.50 pentru MINIM 4 seturi în meci, adică fiecare jucător să își adjudece minim 1 set.

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: foxsportsasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.