Profitabilitatea lunii Mai 2016 Biletul Zilei și Bankroll Booster

0

Biletul Zilei și Bankroll Booster au fost, cu siguranță, cele mai căutate categorii ale site-ului nostru într-o lună Mai 2016, care a marcat finalul celor mai importante competiții vizate de pariori. Chiar și așa, ambele categorii incluse în conceptul PICK & BET, au adus profit pariorilor care au mers pe mâna echipei noastre de specialiști.

Începutul de lună a fost foarte bun, mici sincope întâmpinând spre final, când 3 cupoane consecutive au fost pierdute la Biletul Zilei și 4 la Bankroll Booster, trăgând puțin în jos de cifrele noastre. Se poate invoca ghinionul, de exemplu Biletul Zilei de ieri a fost pierdut din cauza unui autogol al lui Alaba din minutul 87 într-un meci cu Malta, un Bankroll Booster de cota 7.75 a fost pierdut din cauza lipsei unui singur gol, în schimb au existat 2 bare. Însă conturile noastre nu sunt ajutate de astfel de motive de consolare. Conturile sau portofelele se ”îngroașă”  doar cu câștiguri!

Iată și bilanțul primei luni de activitate a Pieței de Ponturi, de reținut, însă că vorbim de o lună foarte săracă din punct de vedere al competițiilor!

BILETUL ZILEI 

Au fost mizate 37 de variante, din care  23 au fost câștigate, deci un Strike Rate de 62%.

Mizele au fost de 100 de unități per bilet, deci o sumă totală mizată de 3700 de unități.

Valoarea medie a cotelor din oferite în această secțiune este de 2.27

Suma totală câștigată este de 5324 de unități, un profit net de +1624 de unități, ceea ce înseamnă o creștere a capitalului inițial cu +44%

În total , cele 37 de variante au cuprins 93 de evenimente, din care 78 au fost câștigătoare, ducând acuratețea individuală a predicțiilor la 84%.

BANKROLL BOOSTER 

Au fost mizate 32 de variante, din care  11 au fost câștigate, deci un Strike Rate de 34%.

Mizele au fost de 100 de unități per bilet, deci o sumă totală mizată de 3200 de unități.

Valoarea medie a cotelor din oferite în această secțiune este de 6.40.

Suma totală câștigată este de 6054 de unități, un profit net de +2854 de unități, ceea ce înseamnă o creștere a capitalului inițial cu +89%

În total , cele 32 de variante au cuprins 96 de evenimente, din care 65 au fost câștigătoare, ducând acuratețea individuală a predicțiilor la 68%.

Rezultatele pot fi verificate individual pentru fiecare categorie în secțiunile de ARHIVĂ din categoria principală PICK & BET. O creștere a capitalului investit cu 44% la categoria BILETUL ZILEI în decurs de doar 31 de zile nu este deloc rea. Bankroll Booster, cu  doar o treime din pariurile plasate în această lună, câștigătoare, a adus o creștere cu 89% a capitalului inițial, aproape  de dublu!!! Nici măcar o secundă să nu uităm că luna MAI, în general, este o lună cu activitate restrânsă din punct de vedere al pariurilor!!!

Și când ne gândim că cea mai bună dobândă oferită de bănci pentru un depozit este de 5% pe an!!!!

În aceste condiții, merită investiția în acest abonament la Biletul Zilei pentru 30 de zile? MERITĂ!

Dar acest abonament pentru 30 de zile la Bankroll Booster? MERITĂ!

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.