Sam Stosur vs Tsvetana Pironkova, 1 iunie 2016, Roland Garros

0

Miercuri de la ora 16:30, cu puțin noroc, dacă ploaia va permite mai exact, vor începe sferturile de finală de pe tabloul feminin. Stosur vs Pironkova este una dintre partide, cu australianca favorită clară.

Jucătoarea de la Antipozi a arătat foarte bine în partida cu Simona, mai ales după reluarea partidei, la 3-5 în primul set. Ea a câștigat cu 7-6, 6-3 și devine mare favorită să bifeze semifinală la Roland Garros. Stosur a ajuns la 32 de ani, însă încă se menține destul de sus în clasamentul fetelor. Ocupă poziția a 24-a. În 2016, Samantha are o finală la Praga (Cehia) și o semifinală la Madrid (Spania), ambele pe zgură. A participat la Strasbourg înainte de Roland Garros, dar a ales să se retragă în “sferturi”.

La turneul parizian, a trecut de Doi (JPN) și Zhang (CHI), în primele 2 tururi, pentru a o depăși apoi pe Lucie Safarova după un maraton de peste 2 ore și jumătate.

Pironkova este jucătoarea cea mai slab clasată ce a ajuns sau poate ajunge până în această fază a competiției. Bulgăroaica în vârstă de 28 de ani se află pe locul 102 WTA. Are un singur titlu, în 2014, la Sydney (AUS).

A realizat o surpriză uriașă trecând de Aga Radwanska turul trecut, după ce era condusă cu 2-6, 0-3, având cotă 30 să mai câștige jocul!

Pironkova a trecut de Errani (ITA), Larsson (SWE) și Stephens (SUA) fără să piardă set, până să ajungă la întâlnirea cu Aga.

Stosur conduce cu 3-1 la jocurile directe, dar cele două nu s-au întâlnit niciodată pe zgură. Amândouă au arătat un tenis de calitate după pauza îndelungată cauzată de ploaie, dar rămâne de văzut care va fi condiția lor fizică miercuri.

Predicție 

O cotă bună de încercat pentru meci este ca el să se termine în 3 seturi la 2.30. 

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: samstosur.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.