Carla Suarez Navarro vs Yulia Putintseva, 1 iunie 2016, Roland Garros

0

Carla Suarez Navarro se întâlnește cu Yulia Putintseva miercuri 1 iunie, în optimile de finală de la Roland Garros. Iberica este o sportivă consacrată pe zgură, în timp ce adversara ei este o surpriză plăcută la acest turneu de Mare Șlem.

Suarez Navarro se află pe locul 14 în clasamentul fetelor. Are 27 de ani și este una dintre puținele tenismene ce folosesc reverul cu o singură mână.

Pe zgură, ea a avut un sezon puțin dezamăgitor în 2016. La Madrid, turneul de casă, a fost eliminată în “optimi”, în timp ce la Roma a plecat acasă încă din turul II. La Roland Garros, a trecut de Siniakova (CZE), de Wanq (CHN) și Cibulkova (SVK). Meciul cu Dominika a fost câștigat în decisiv, scor 6-4, 3-6, 6-1.

Putinseva este probabil marea surpriză de până acum de la Paris, alături de Pironkova. Kazaha este situată pe locul 60 în clasamentul WTA. Este o jucătoare tot de fundul terenului, ca și Navarro, care face majoritatea punctelor cu forehand-ul. N-are niciun titlu major în carieră, iar în 2016 are o semifinală la Kaohsiung (TAIWAN) și un sfert de finală la Charleston (SUA).

A paricipat la Nurnberg (GER) înainte de Roland Garros, unde a fost eliminată în turul secund. La Paris, a dispus de Wozniak (CAN), Petkovic (GER) și Knapp (ITA). Pe italiancă a învins-o cu scorul de 6-1, 6-1.

Cele două s-au mai întâlnit o singură data, în 2013, la Australian Open, iberica având câștig de cauză cu 2-1 la seturi.

Predicție 

Cota minim 1.50 pentru victoria Carlei pare o alegere inspirată la acest meci.

Cei care vor să riște mai mult pot alege cota de 2.10 pentru o victorie a ibericei în 2 seturi.

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: esporte.uol.com.br

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.