Serena Williams vs Elina Svitolina, 31 mai 2016, Roland Garros

0

Serena Williams, marea campioană en-titre de la Roland Garros și liderul mondial WTA va da piept cu Elina Svitolina din Ucraina, marți de la ora 14, în optimile de finală ale celui de-al doilea turneu de Mare Șlem din 2016.

Williams a ajuns la 34 de ani, însă continuă să domine tenisul feminin de departe. Are 70 de titluri în carieră, iar unul unul a venit chiar și în acest sezon, la Roma (ITA), fix înainte de Roland Garros.

Pe lângă titlul de la Roma, are și două finale, la Australian Open și Indian Wells, plus o “optime”, la Miami. La turneul parizian, a dispus lejer de Rybarikova (SVK) și Pereira (BRA), dar apoi reprezentanta gazdelor, Kiki Mladenovic, i-a creat mari probleme în turul III. A învins-o greu, cu 6-4, 7-6, într-un meci atipic pentru turneul feminin, cu un singur break realizat.

De cealaltă parte, Svitolina este o jucătoare de top, situată pe poziția a 20-a în clasamentul fetelor. Are 21 de ani și patru trofee cucerite în carieră. Unul a venit chiar în acest an, la Kuala Lumpur (MAL), pe hard.

În sezonul 2016 de zgură, sportiva din Ucraina participat la trei turnee și a câștigat un singur meci, la Madrid (SPA), contra lui Wickmayer (BEL), în set decisiv. La Roma (ITA), a pierdut în fața lui Puig (Puerto Rico).

În primul tur din Franța, a “mărșăluit” în fața Soranei Cîrstea, scor 6-1, 6-3. Apoi, avea să dispună la fel de ușor de americanca Townsend. Adevăratul test a venit în turul III, când a dispus greu de Ana Ivanovic (SRB). S-a terminat 6-4, 6-4, însă Elina era să scape meciul din mână în al doilea set, atunci când a avut 4-1 și serviciul, dar Ana a revenit până la 4-4.

Cele două s-au mai întâlnit de 3 ori în circuit, de fiecare dată câștigând Serena. Ultima oară au dat mâna la fileu la Cincinnati 2015, când Williams a câștigat ușor, 2-0. O singură dată Elina i-a luat set locului 1 mondial, la Australian Open 2015.

Predicție 

Șanse mici ca Serena să piardă timpul, iar victoria americancei cu 2-0 la seturi este cotată la 1.40.

 

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: tagblatt.ch

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.