Richard Gasquet vs Andy Murray, 31 mai 2016, Roland Garros

0

Turneul de Grand Slam de la Paris a ajuns la faza sferturilor de finală și pentru marți 31 mai vă pregătim o predicție interesantă la duelul dintre Richard Gasquet și Andy Murray, care va începe la ora 15.30.

Favoritul gazdelor, Richard Gasquet rămâne același jucător talentat, dar care nu și-a atins niciodată potențialul maxim. La 29 de ani, Richard se află pe locul 12 în clasamentul ATP. A cucerit în carieră 13 titluri, dintre care unul chiar anul acesta, la Montpellier (FRA), pe hard. La turneele de Mare Șlem, francezul a bifat două semifinale la Wimbledon.

La Roland Garros, Richard a dispus de Bellucci (BRA) și Fratangelo (SUA) în trei seturi, fără prea mari emoții înaintea duelului cu Nick Kyrgios din turul 3, de care a dispus tot cu un 3-0 clar.

În turul al-4-lea Richard a reușit o partidă fantastică și a trecut de cel care îl învinsese de două ori anterior, Kei Nishikori, favoritul 5 la Paris, cu scorul de 3-1.

Andy Murray abia a câștigat Mastersul de la Roma, după o mare finală cu Djokovici și e pregătit pentru primul trofeu de la Roland Garros din carieră.

Andy Murray se află pe locul trei în clasamentul ATP înaintea turneului de la Paris și este unul dintre cei mai în formă tenismeni alături de Novak Djokovic și Rafa Nadal.

Aici la Roland Garros, după victoria în 5 seturi cu Radek Stepanek din primul tur, Murray l-a învins greu și pe tânărul Mathias Bourgue, tot în 5 seturi, însă și-a revenit în turul 3, în fața lui Ivo Karlovic, sportiv pe care l-a depășit fără probleme, scor 3-0. În turul al-4-lea tenismenul britanic l-a învins pe John Isner la capătul unui meci de luptă, scor 3-0.

Richard Gasquet și Andy Murray se vor întâlni marți pe zgura de la Paris pentru a-13-a oară iar scorul acestor confruntări îi este favorabil lui Andy, 9 la 3.

Ultimul duel direct a avut loc pe 6 noiembrie 2015 la Paris indoor iar atunci se impunea tot britanicul cu 2-1 la seturi.

Predicție 

Victoria lui Andy cu 3-1 la seturi merită încercată la o cotă de 3.70!!

 

 

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: luzernerzeitung.ch

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.