Stan Wawrinka vs Andy Murray, 3 iunie 2016, Roland Garros

0

Semifinalele turneului masulin de Grand Slam de la Roland Garros ne propun pentru vineri 3 iunie duelul de foc dintre Stan Wawrinka și Andy Murray.

Tenismenul elvețian Stan Wawrinka în vârstă de 31 de ani ia startul la Roland Garros cu un singur gând, apărarea titlului câștigat anul trecut. În acest moment, Stan ocupă poziția a-4-a în clasamentul mondial ATP. Deși a debutat cu o victorie la Chennai, elvețianul a continuat cu rezultate slabe în 2016, totuși.

A câștigat totuși titlul la Geneva cu o săptămână înainte de Roland Garros, după o finală cu Cilic.

La RG, în primul tur, Wawrinka a avut parte de un duel mult mai dificil decât s-ar fi așteptat împotriva lui Lukas Rosol, duel încheiat cu victoria elvețianului în setul decisiv. În ceea ce privește turul secund, elvețianul l-a învins pe japonezul Taro Daniel cu scorul de 3-0 dar din nou, nu fără emoții. Acesta și-a ridicat pe parcurs nivelul jocului iar în duelul din turul 3 cu Chardy, Wawrinka a defilat, scor 3-0. În turul al-4-lea Stan a avut parte de un nou meci greu, cu sârbul Troicki, însă elvețianul a reușit să se impună cu 3-1 după ce a pierdut al doilea set în tie-break. În sferturi, elvețianul a dat piept cu Albert Ramos însă a învins fără emoții, 3-0.

Andy Murray abia a câștigat Mastersul de la Roma, după o mare finală cu Djokovici și e pregătit pentru primul trofeu de la Roland Garros din carieră.

Andy Murray se află pe locul trei în clasamentul ATP înaintea turneului de la Paris și este unul dintre cei mai în formă tenismeni alături de Novak Djokovic și Rafa Nadal.

Aici la Roland Garros, după victoria în 5 seturi cu Radek Stepanek din primul tur, Murray l-a învins greu și pe tânărul Mathias Bourgue, tot în 5 seturi, însă și-a revenit în turul 3, în fața lui Ivo Karlovic, sportiv pe care l-a depășit fără probleme, scor 3-0. În turul al-4-lea tenismenul britanic l-a învins pe John Isner la capătul unui meci de luptă, scor 3-0.

În sferturi, Andy a trecut fără mari probleme de favoritul gazdelor, Richard Gasquet, revenind după ce a pierdut primul set și câștigând cu 3-1.

Cei doi tenismeni se vor întâlni vineri pentru a-16-a oară iar scorul acestor întâlniri îl favorizează pe Murray care conduce cu 9 la 6. Ultimul duel direct s-a disputat în 2015 la Turneul Campionilor iar atunci s-a impus Wawrinka cu 2-0.

Predicție 

Cota 2.00 pare foarte tentantă pentru victoria lui Stan Wawrinka

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: telestar.fr

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.