Analize și predicții EURO 2016, Grupa F

0

Grupa F este o grupă în care la prima vedere Austria și Portugalia ies clar în evidență ca favorite la calificarea în optimi, Islanda fiind trupa care rămâne de văzut dacă va mai fi în stare să fie o surpriză la fel de plăcută ca în preliminarii, când a învins fără drept de apel trupe ca Olanda, Cehia sau Turcia. Ungaria a prins un EURO după peste 40 de ani de absență și va încerca în mod sigur să se autodepășească în Franța. 

GRUPA F

  1. ISLANDA
  2. AUSTRIA
  3. PORTUGALIA
  4. UNGARIA

ISLANDA  a fost probabil cea mai surprinzătoare echipă din preliminarii, calificându-se dintr-o grupă teribil de grea, A, cu adversari de mare renume precum Olanda, Turcia și Cehia. Islanda e una din cele 5 debutante din cele 24 de echipe calificate în Franța, alături de Slovacia, Irlanda de Nord, Țara Galilor și Albania.

Cu un lot de 41,5 milioane de euro, antrenorul suedez Lars Lagerback este decis să își vândă scump pielea într-o grupă în care poate prea puțini îi dau șanse de calificare, dar așa s-a întâmplat  și în preliminarii.

11 milioane de euro valorează cel mai scump jucător din lot, e vorba de Sigurdsson de la Swansea.

Rezultatele Islandei în preliminarii au fost surprinzătoare, ea învingând acasă Turcia cu 3-0, Olanda cu 2-0 și apoi Cehia cu 2-1. De altfel, Islanda a pierdut doar 2 meciuri în calificări, cu Cehia la Plzen și la Konya cu Turcia. Într-o grupă în care cel puțin teoretic e superioară Ungariei măcar, Islanda va încerca o calificare de pe locul 3.

Echipa probabilă: Kristinsson–Skúlason, R Sigurdsson, Árnason, Sævarsson–Gudmundsson, G Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason–Sigthórsson, Finnbogason.

AUSTRIA  a câștigat detașat o grupă destul de grea din preliminarii, cu Suedia, Rusia și Muntenegru ca adversare de elită, fiind una dintre cele 4 echipe care nu au pierdut absolut deloc în calificări, alături de România, Anglia și Italia.

Cu 28 de puncte obținute în calificări, Alaba și compania, antrenați de elvețianul Marcel Koller, în vârstă de 50 de ani, au mari șanse de calificare în optimi, alături de Portugalia, în această grupă F de la EURO.

În ultimul amical jucat, Austria a pierdut acasă cu Olanda, scor 0-2.

128,3 milioane valorează lotul austriac, cu marea vedetă David Alaba de la Bayern în prim plan, cu 45 de milioane cotă.

Austria este abia la a doua participare la un EURO, după cea din 2008 când trupa a fost gazda turneului alături de Elveția. Atunci au obținut un singur punct și evident nu au ieșit din grupe.

Echipa probabilă: Almer–Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs– Alaba, Baumgartlinger–Harnik, Junuzovic, Arnautovic–Janko.

PORTUGALIA  este fără îndoială marea favorită a acestei grupe și chiar o favorită pentru a ajunge în fazele finale de la EURO, dacă Ronaldo va avea câteva săptămâni de grație în Franța.

Lusitanii au câștigat singura grupă de 5 echipe din preliminarii, având 21 de puncte la final, în fața Danemarcei, Albaniei, Serbiei și Armeniei.

O singură înfrângere au avut Ronaldo și compania, chiar în fața Albaniei, pe teren propriu.

Pentru portughezi este a 7-a participare la un EURO, cea mai bună performanță fiind finala din 2004, când au și organizat turneul.

Lotul antrenat de Fernando Santos este cotat la 321 de milioane, evident cu vedeta Ronaldo în prim plan, el fiind evaluat la 110 milioane. El e urmat de Carvalho de la Sporting și de Moutinho de la AS Monaco.

 

Echipa probabilă: Rui Patrício–Cédric, Pepe, Bruno Alves, Raphäel Guerreiro–Danilo, João Mário, João Moutinho, Adrien Silva–Nani, Cristiano Ronaldo. 

UNGARIA este echipa cu care vom încheia analiza acestei grupe. Cea mai slab cotată trupă de la EURO, ca valoare a lotului, Ungaria se întoarce la un turneu final de European pentru prima dată din 1972 încoace.

Este de altfel al treilea EURO la care participă maghiarii, ei mai fiind prezenți și la ediția din 1964.

Ungaria a ajuns aici după un baraj cu Norvegia, scorul general fiind 3-1. Și asta după ce au făcut parte din grupa României de calificare, terminând pe 3, în spatele echipei noastre și a Irlandei de Nord.

Spuneam că Ungaria e cea mai slab cotată echipă de la EURO, ea având o valoare globală a lotului de 27,3 milioane de euro. Cel mai însemnat jucător este desemnat Balázs Dzsudzsák de la Bursaspor, în valoare de 6,2 milioane. Antrenorul german Bernd Storck va încerca marea cu degetul în această grupă, unde are clar a 4-a șansă la calificare.

Să remarcăm totuși că în precedentele participări, Ungaria a terminat o dată pe 3 și a doua oară pe 4 la Europene.

Echipa probabilă: Király; Kádár, Lang, Guzmics, Fiola; Nagy, Gera; Dzsudzsák, Kleinheisler, Németh; Szalai.

Ponturi ANTE-POST Grupa F:

  • Portugalia și Austria să ocupe primele două locuri, indiferent de ordine–cota 2.05
  • Ungaria să ocupe ultimul loc–cotă 2.05

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.