Cele mai tari 10 ponturi ANTE-POST pentru EURO 2016

0

Iată că ne apropiem cu pași mărunți și repezi de mult-așteptatul moment al debutului Campionatului European de Fotbal EURO 2016 care va avea loc în Franța între 10 iunie și 10 iulie. Acum că toate grupele au fost prefațate de specialiștii noștri, îți vom împărtăși cele mai bune ponturi pentru evenimente ce pot fi pariate înainte de începerea competiției și care pot aduce profit frumos.

Înainte de a afișa ponturile, trebuie să reții că în calitate de abonat EURO 2016 la www.piatadeponturi.ro, vei avea parte de analiza fiecărui meci de la această competiție, precum și pontul recomandat de echipa noastră. Pe lângă aceasta, îți vom recomanda și stabilirea valorii mizei pe pontul respectiv, în procente raportate la valoarea bankroll-ului alocat.

Ponturi ANTE-POST Euro 2016

  1. Golgheter–TOP 4– Thomas Muller (Germania)–cota 2.60 (Betfair)–Thomas Muller este un jucător cheie în angrenajul Germaniei, golgheterul echipei și în campania de calificare. Nu joacă vârf împins, dar apare mereu la finalizare, iar șansele ca acesta să se claseze în primii 4 golgheteri ai turneului sunt destul de mari. Rețineți că este și executantul penalty-urilor!!! Cota a scăzut de la o valoare tranzacționată de 3.00.
  2. Să ajungă în sferturile de finală–ANGLIA–cota 1.75 (Superbet)–Cea mai bună valoare a acestei cote am găsit-o la 1.75, o valoare corectă pentru șansele de reuțită. Anglia dezamăgește la turneele finale, dar de această dată are în lot jucători în formă, care pot face diferența. Anglia este favorită la câștigarea grupei, iar acest lucru ar putea să-i favorizeze o întâlnire cu un adversar mai slab cotat în optimi, foarte posibil, România.
  3. Echipa care va înscrie cele mai puține goluri–ALBANIA–cota 5.90 (Betfair )–Albania este la prima participare la un turneu final, dar nu acesta este criteriul decisiv în evaluarea acestei alegeri. Grupa din care face parte Albania este destul de grea, Franța fiind una din favoritele la câștigarea turneului, iar Elveția și România fiind celelalte două echipe care își fac calculele cu victorie. Le va fi foarte greu să marcheze…
  4. Echipa care va înscrie cele mai multe goluri–FRANȚA–cota 4.10 (Betfair )–Franța are un potențial ofensiv imens și este favorită la un parcurs maxim. Echipele cu care se va duela în faza grupelor sunt modeste, iar francezii pot să înscrie pe bandă rulantă.
  5. Peste 6.5 puncte obținute în grupă–FRANȚA–cota 1.60 (Superbet)–Programul Franței ne îndeamnă să fim precauți referitor la predicția că gazdele vor câștiga grupa cu maximum de puncte. Presupunând că în primele două meciuri câștigă cu România și Albania, francezii o pot lăza mai moale în ultima partidă cu Elveția, un egal fiindu-le suficient pentru a câștiga grupa. Cota este rezonabilă
  6. Ultimul loc în grupa A–ALBANIA–cota 1.75 (Betano)–Este clar că echipele care se vor bate pentru potențialele 3 locuri calificabile în optimi sunt Franța, Elveția și România
  7. Echipele care se clasează pe primele 2 locuri în grupa F–Portugalia și Austria(indiferent de ordine)–cota 2.10 (Fortuna/Betfair)–Islanda și Ungaria sunt outsider-ele evidente ale grupei
  8. Jucătorul care va înscrie cele mai multe goluri pentru selecționata Angliei–Harry Kane–cota 2.90 (Fortuna)–Harry Kane este jucătorul care av juca în cea mai avansată poziție conform așezării adoptate de Roy Hodgson, iar faptul că Delle Alli, coechipierul său de la Tottenham, va fi folosit în postura de servant, constituie un avantaj enorm.
  9. Numărul meciurilor care se vor termina 0-0 pe toată durata turneului–maxim 3–cota 4.3 (Unibet)
  10. Numărul golurilor înscrise în prelungirile ambelor reprize regulamentare ale tuturor meciurilor de la EURO–maxim 8–cota 2.40 (Unibet)–se iau în calcul doar golurile înscrise între 45.01 li finalul primei reprize sau 90.01 și finalul celei de-a doua reprize (nu se iau în calcul și reprizele de prelungiri, fără lovituri de departajare)

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.