Franța vs. România, 10 Iunie 2016, Grupa A EURO 2016

0

Începe balul, începe nebunia lansată în atmosferă de noul Campionat European. Pentru noi, pariorii, începe o nouă oportunitate de a ne înmulți veniturile.

Franța este o forță mondială în acest moment, cu jucători care evoluează la nivel de top al fotbalului european, câștigători de trofee pe bandă rulantă. Franța pleacă în acest meci de deschidere ca mare favorită, iar această postură o păstrează și pentru câștigarea trofeului. Linia defensivă a francezilor este singurul lucru de care se agață gramele de speranță ale românilor, în rest, francezii excelează privind de la mijloc în sus. O linie mediană formată din Matuidi, Ngolo Kante și Pogba, înseamnă o dominare totală a gazdelor asupra zonei de mijloc a terenului. Sunt jucători care evoluează la campioana Franței, campioana Italiei și campioana Angliei, avem, deci, o linie mediană formată doar din campioni, jucători colosali, dispuși la efort prelungit, cu aptitudini tehnice de top.

Atacul este fenomenal, practic Deschamps ar avea mult de gândit în efectuarea alegerii trio-ului ofensiv. În ce privește ”numărul 9”, poziția de atacant central, se pare că Olivier Giroud și-a câștigat locul de titular, atacantul lui Arsenal profitând de absența lui Benzema. Concurența de pe postul său este Gignac, un fotbalist care îl poate înlocui oricând cu același succes. Susținerea atacantului de careu va veni de la jucători ca Payet, Griezmann, Martial și Coman. Foarte probabil, Deschamps va prefera în formula de start plusul de experiență oferit de Griezmann și Payet, acesta din urmă fiind și un executant magnific de lovituri libere. Pe cei doi puști de la Mancheter United, respectiv Bayern Munchen, este foarte posibil să-i vedem în partea secundă. Așadar, ne așteptăm să vedem o națională a țării gazdă așezată într-un 4-3-3 destul de ofensiv, cu Kante mijlocaș de travaliu.

Despre echipa României multe nu ar fi de spus…o echipă mediocră, care s-a calificat la acest turneu final după o pauză de 8 ani, pe fondul unei grupe accesibile și a faptului că unul dintre contracandidați, în speță Grecia, s-a bătut de unul singur. Iordănescu nu este un antrenor fantastic, niciodată nu a fost, nu este un psiholog bun pentru jucători, nu este un adept al noilor viziuni de joc. Este un conservator, un antrenor în nota valorică a lotului pe care îl are la dispoziție. Intențiile sale sunt în general defensive, iar acest meci, în particular, va fi abordat ”la ciupeală”, ceea ce înseamnă că ne așteptăm să vedem o așezare 4-2-3-1 cu sarcini defensive, iar dacă icoanele pe care le sărută de zor îl vor ajuta la un contraatac, atunci avem șanse să vedem și un gol al tricolorilor, altfel…nu prea.

Pentru a face față unui mijloc al franței format din Pogba-Matuidi-Kante, Iordănescu va apela la 5 jucători, 3 contra 3 fiind vizibil depășit valoric. Așadar, ne așteptăm să fie titularizați cei doi ”ciomăgari” Pintilii și Hoban, rolul lor fiind clar de a distruge liniile creionate de francezi. Abia apoi vom avea parte și de linia noastră mediană, unde un jucător sprinten ca Adi Popa pe flanc ar putea fi singura speranță pentru inițierea unui atac. Vârful împins al României va fi, probabil, destul de izolat.

Echipe probabile 

Franța: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Kante, Matuidi, Pogba – Griezmann, Giroud, Payet

România: Tătărușanu – Săpunaru, Grigore, Chiricheș, Raț – Hoban, Pintilii – Ad. Popa, Stanciu, B. Stancu – Fl. Andone

Predicție 

Prestația României va depinde foarte mult și de evoluția lui Chiricheș, jucătorul de la care se așteaptă să inspire un aer de încredere în defensivă. Dar are și zile în care gafează ca un începător, astfel că pariurile pe goluri sunt cu dus și întors. Din ceea ce se întrevede, factorul decisiv va fi momentul apariției primului gol, cel mai probabil al Franței. Teoretic, dacă apare în prima jumătate a primei reprize, până în minutul 25, România ar trebui să iasă un pic la joc, nu va mai avea ce să apere, fapt ce le-ar conveni francezilor pentru că astfel ar avea mult mai multe spații și libertate de mișcare. În aceste condiții ne putem aștepta la un adevărat măcel. Cu cât defensiva românilor va rezista mai mult, cu atât proporțiile scorului vor fi mai limitate. Din punctul meu de vedere, nu există alt rezultat în acest meci decât victoria Franței.

Recomandăm Franța să câștige la diferență de minim 2 goluri  2.10 cu mize de 4% din bankroll-ul alocat acestui turneu.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.