Belgia vs Italia, 13 iunie 2016, Grupa E EURO 2016

0

Luni de la ora 22 avem meciul vedetă al zilei, între Belgia și Italia, marile favorite ale Grupei E, meci care va avea loc la Lyon pe Stade Parc Olympique Lyonnais.

Belgia este favorita numărul unu la calificarea în optimi, având de departe cel mai valoros lot din grupa E, fiind una din primele 3 favorite la cucerirea marelui trofeu, ceea ce ar fi o premieră istorică. Naționala pregătită de Marc Wilmots dispune de jucători extrem de talentați, ce evoluează la echipele mari ale Europei, dintre care putem aminti câteva nume: Hazard, Carrasco, Courtois, Lukaku, De Bruyne sau Benteke.

Belgienii au impresionat la mondial, reușind să atingă faza sferturilor de finală, acolo unde au fost eliminați de Argentina, echipă ce avea să joace finala. De la acel meci, Belgia a jucat 18 meciuri, în care a reușit 13 victorii și trei remize, pierzând doar de două ori.

Trupa lui Wilmots a terminat pe prima poziție în calificări într-o grupă cu Țara Galilor, Bosnia & Herzegovina, Israel, Cipru și Andorra, în zece partide reușind să acumuleze 23 de puncte.

Ca o ultimă dată statistică despre ei, să spunem că belgienii revin după 16 ani la un EURO, ultima participare fiind atunci când au organizat turneul, împreună cu Olanda.

Cât despre Italia, vorbim de vicecampioană en-titre a Europenelor, italienii pierzând clar finala de acum 4 ani cu Spania, 0-4!

Ca și adversara sa, “squadra azzurra” a reușit să își câștige grupa în preliminariile pentru EURO, depășind Croația, Bulgaria, Norvegia, Azerbaidjan și Malta, în zece partide izbutind să câștige 24 de puncte din 30 posibile.

La Mondialul de acum 2 ani, Italia a fost eliminată încă din grupe, terminând pe 3, sub Uruguay și Costa Rica.

Naționala pregătită de Antonio Conte a jucat două partide de pregătire înainte de acest turneu, câștigându-le pe ambele, obținând victorii cu Scoția și Finlanda.

Cele două s-au întâlnit de opt ori în istorie, în acele dueluri înregistrându-se două remize și câte trei victorii de fiecare parte.

Echipe probabile 

Belgia: Courtois – Alderweireld, Denayer, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Nainggolan – Mertens, De Bruyne, Hazard – Lukaku.

Italia: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Parolo, De Rossi, Giaccherini, Darmian – Immobile, Zaza.

Predicție 

Potențialul ofensiv al belgienilor este imens, dar și problemele din apărare sunt mari, drept pentru care, cotele de minim 3.00 pentru ambele echipe marchează și minim 3 goluri înscrise în meci reprezintă valoare pentru pariori. Recomandăm această selecție cu miză 5% din bankroll, chiar dacă bookmakerii văd un meci sărac în goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.