Cehia vs Croaţia, 17 iunie 2016, Grupa D EURO 2016

0

Vineri seară de la ora 19:00, Cehia și Croația se întâlnesc pe Stade Geoffroy Guichard, din Saint-Etienne, în prima partidă din faza a două a grupei D de la EURO 2016.

Cehia este la al șaselea turneu european consecutiv, în precedentele ediții având evoluții foarte bune, atingând finala în 1996 și ajungând până în penultimul act în 2004. În primul meci din Franța, au pierdut la mare limită, 0-1 cu Spania în minutul 89, gol marcat de Pique.

Naționala pregătită de Pavel Vrba are în continuare șanse bune la accederea în optimile competiției, însă doar în cazul în care în această seară obține puncte, victoria fiind ideală în fața croaților.

Va fi totuși o misiune grea, având în vedere că slavii au reușit să obțină toate punctele din duelul cu Turcia, iar cu o victorie în această seară și-ar putea asigura locul în optimi, deși și o remiză este utilă.

Naționala condusă de Ante Cacic a făcut un joc bun cu turcii, amenințând în repetate rânduri poarta otomanilor, având câteva ocazii extrem de importante, lovind chiar și bara de 2 ori, însă mijlocașul Realului, Modric, a adus victoria cu un gol splendid de la 30 de metri.

Merită menționat și faptul că naționala Croației nu a mai pierdut din septembrie 2015, când era învinsă de Norvegia, de atunci jucând opt partide, câștigând șapte dintre ele.

Cele două s-au întâlnit doar o singură dată în istorie, într-o partidă amicală disputată în 2011, atunci când Croația s-a impus cu 4-2.

Absenţi

De la croați va lipsi Dario Srna, învoit pentru a pleca în țara sa, unde tatăl său a murit chiar în timpul partidei cu Turcia.

Cehia nu are probleme de lot azi.

Echipe probabile 

Cehia: Čech – Kadeřábek, Sivok, Hubník, Gebre Selassie – Darida, Plašil – Dočkal, Rosický, Krejčí – Necid.

Croația: Subašić – Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Strinić -Badelj, Modrić – Brozović, Rakitić, Perišić – Mandžukić.

Predicție 

Victorie Croația la cotă minimă 2.00 și 5% miză.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.