Spania vs Turcia, 17 iunie 2016, Grupa D EURO 2016

0

Ziua de vineri se încheie cu meciul actualei campioane europene, Spania, care urmează să întâlnească Turcia pe Allianz Riviera din Nice, de la ora 22, în derbyul zilei din grupa D de la EURO 2016.

Spania vine la acest campionat european în calitate de deținătoare a trofeului, în acest an având ocazia să devină prima echipă cu patru campionate europene câștigate, triumfând în 1964, dar și la ultimele două ediții.

Trupa lui del Bosque a avut un start bun, începând cu victorie la acest turneu, câștigând la scor minim în duelul cu Cehia, golul victoriei venind destul de târziu, Pique înscriind în minutul 87.

Un lucru interesant este faptul că naționala iberică nu a mai pierdut o partidă de campionat european din 2004. În plus, cu o victorie în această seară, ibericii și-ar asigura un loc în optimile competiției.

Turcia a reușit să revină la campionatul european după o pauză de opt ani, însă debutul la această ediție a fost unul neplăcut, pierzând în partida cu Croația, scor 0-1, după un gol fabulos marcat de Modric.

La ediția precedentă, naționala turcă a surprins plăcut, reușind să ajungă în penultimul act al competiției, fiind eliminată în cele din urmă de Germania.

Chiar și cu o înfrângere în această seară, Turcia ar mai avea șanse la calificarea în optimi, însă șansele s-ar diminua enorm.

Cele două s-au întâlnit de șase ori în istorie, în aceste confruntări înregistrându-se o remiză, patru victorii pentru Spania și un succes pentru Turcia.

Absenţi

Nu există absenți pentru această partidă, în niciunul din cele două loturi. 

Echipe probabile 

Spania: De Gea – Juanfran, Piqué, Ramos, Alba – Busquets – Silva, Fàbregas, Iniesta, Nolito – Morata.

Turcia: V.Babacan – G.Gönül, Semih Kaya, Hakan Balta, Erkin – Topal, Selçuk İnan, Özyakup – Volkan Şen, Çalhanoğlu, Turan.

Predicție 

Spania câștigă la 0, cota 2.33, miză 5%.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.