Franța vs Irlanda, 26 iunie 2016, optimi de finală, EURO 2016

0

Franța va da piept cu Irlanda într-un meci din optimile de finală de la EURO 2016, duminică de la 16, pe Stade Parc Olympique Lyonnais.

Franța a câștigat Grupa A și s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale Campionatului European. “Les Bleus” au învins România cu 2-1, Albania cu 2-0 și au remizat în ultimul meci cu Elveția, 0-0.

Selecționerul Didier Deschamps și suporterii își doresc ca jocul echipei să se schimbe, după ce trupa cocoșului galic s-a chinuit și cu România, dar și cu Albania și să arate ca al unei campioane. Va urma o partidă cu Irlanda, în care francezii vor face tot posibilul să se califice.

“Cocosii” nu au primit gol în ultimele 2 meciuri de la Euro 2016.

Irlanda a reușit să se califice în optimi, deși a avut o grupă foarte grea în care se mai aflau Italia, Belgia și Suedia. Echipa lui Martin O’Neill s-a clasat pe locul 3, după ce a remizat cu suedezii, 1-1, au pierdut cu Belgia, 0-3, dar au câștigat dramatic cu Italia, 1-0.

Obiectivul irlandezilor a fost îndeplinit, reușind să treacă de faza grupelor.

Irlanda va încerca imposibilul, să elimine la Euro 2016 țara organizatoare. Irlandezii au de luat o revansă în fața francezilor după acel baraj din 2009, când au fost eliminați rușinos cu arbitrii, Henry făcând un henț de pomină în minutul 120 pentru ca echipa sa să ajungă la CM.

Absenţi

Selecționerul Didier Deschamps are tot lotul valid pentru partida cu irlandezii.

Selecționerul Martin O’Neill nu are jucători accidentați sau suspendați pentru meciul cu francezii, cu excepția lui Jonathan Walters, care nu este complet refăcut după o accidentare.

Echipe probabile 

Franţa: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Sissoko, Kanté, Pogba – Griezmann, Giroud, Payet.

Irlanda: Randolph – Coleman, Duffy, Keogh, Ward – Hendrick, McCarthy, Brady, McClean – Murphy – Long.

Predicție 

Trebuie luat în calcul și faptul că francezii au avut cu 3 zile mai mult timp pentru a pregăti acest meci, ei disputând ultimul meci din grupe acum o săptămână, mai exact duminica trecută, iar Irlanda miercuri. În aceste condiții prospețimea poate fi un factor decisiv. Recomandăm cota minimă 2.00 pentru Franța să câștige la 0, cu miză 5% din bankroll.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.