Ungaria vs Belgia, 26 iunie 2016, optimi de finală, EURO 2016

0

Ungaria dă piept cu Belgia în marele meci al zilei de la EURO, duminică de la ora 22, pe stadionul din Toulouse, într-o partidă care se anunță extrem de interesantă.

Putem spune că Ungaria este marea revelație a acestui campionat, după ce a câștigat Grupa F cu 5 puncte, terminând neînvinsă și astfel devenind una dintre atracțiile acestui Campionat European. Pentru prima dată la un turneu final după 44 de ani, elevii lui Bernd Storck au luat parte la cel mai spectaculos meci de până acum, acel 3-3 de neuitat cu Portugalia.

Szalai și compania au marcat măcar un gol în fiecare meci de până acum, 2-0 cu Austria, 1-1 cu Islanda și 3-3 cu Portugalia.

Belgia nu mai are nevoie de prezentare, este una dintre echipele de la care se așteaptă foarte multe la acest turneu final, unii chiar văzând-o favorita numărul 1 la trofeu.

Trupa antrenată de Marc Wilmots s-a calificat în optimile de finală ca ocupantă a locului secund în Grupa E, după 0-2 cu Italia, 3-0 cu Irlanda și 1-0 cu Suedia.

‘Dracii rosii’ vin după 180 de minute în care nu au primit gol și au un moral cât se poate de ridicat, deoarece au înscris de patru ori în acest interval.

Cele două s-au întâlnit într-un singur meci direct în ultimii 16 ani și s-a întâmplat în anul 2009, atunci când Belgia s-a impus cu 3-0, într-o partidă amicală.

Învingătoarea acestei partide va da piept cu Țara Galilor în al doilea sfert de finală de la EURO.

Absenţi

Attila Fiola e accidentat și nu va putea juca pentru unguri, care îl mai au incert și pe Daniel Bode.

De la belgieni singurul incert este Fellaini, starul lui Manchester United.

Echipe probabile 

Ungaria: Király- Kádár, Guzmics, Juhász, Lang- Nagy, Gera- Lovrencsics, Kleinheisler, Dzsudzsák- Szalai.

Belgia: Courtois- Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen- Witsel, Nainggolan- Carrasco, De Bruyne, Hazard- Lukaku.

Predicție 

Ne putem aștepta la un nou meci în care echipele să fie foarte precaute, însă am văzut în Ungaria o adevărată forță a contraatacului și eficiență mare a fazelor fixe. Cota minimă 2.35 pentru ambele echipe marchează reprezintă valaore pentru pariori, iar noi o recomandăm cu mize de 4% din bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.