John Isner vs Marcos Baghdatis, 29 iunie 2016, Wimbledon

0

John Isner îl va înfrunta pe Marcos Baghdatis într-un meci ce poate însemna un nou maraton de tenis la Wimbledon, așa cum americanul a mai fost în stare să producă acum câțiva ani cu Nicolas Mahut.

Partida va începe de la ora 17. Pentru Isner, anul 2016 a fost unul mai degrabă modest. Putem bifa doar o “optime” la Australian Open și încă una la Roland Garros pentru el.

A evoluat pe iarba la Londra, eliminat fiind în “optimi” de Muller (LUX), scor 6-3, 6-7, 6-7. A mai pierdut apoi și două dispute demonstrative la Boodles.

În ediția 2015 de la Wimbly, John pierdea în turul III, scos de Cilic (CRO) în set decisiv. La 31 de ani, americanul se află pe locul 17 în clasamentul ATP.

De cealaltă parte, Baghdatis este unul din răsfățații acestui sport. Din aceeași generație cu John, Marcos a avut și el momentele sale de glorie, mai ales în anii de debut. În 2006, acesta ocupă locul opt în clasamentul băieților. Acum, el e doar pe locul 40 ATP.

Are patru titluri în carieră, însă ultimul a venit abia în 2010.

În 2016 a făcut o finală la Dubai, pierdută la Wawrinka. Pe iarbă, a jucat la Stuttgart (GER), Halle (GER) și Nottingham (GBR). A atins sferturile de finală la turneul britanic.

Isner domină clar la întâlniri, având un mare 6-0 pe tabela. De remarcat faptul că toate cele 6 jocuri au avut loc pe hard.

Predicție 

1.40 este cota minimă recomandată pentru minim 4 seturi în meci.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: nytimes.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.