Simona Halep vs Madison Keys, 4 iulie 2016, Wimbledon

0

Astăzi, de la ora 15:00, avem programată partida dintre Simona Halep și Madison Keys, contând pentru optimile de finală de la Wimbledon. 

În primul tur la Wimbledon, Simona a trecut lejer de Schmiedlova (SVK), scor 6-4, 6-1. Trebuie însă să ținem cont că victoriile slovacei din acest an pot fi numărate pe degetele de la o singură mână.

Simona n-a părăsit competiția nici după cel de-al doilea meci, după ce a învins-o pe Schiavone (ITA) chiar mai ușor decât se așteptau mulți, scor 6-1, 6-1.

În turul III, Halep a dispus clar și de Kiki Bertens, scor 6-4, 6-3. Per total, Simona a arătat un joc plăcut la Wimbledon, fără să piardă set, a presat în permanență, n-a dat șansă adversarelor să ia mingea devreme. Practic, a dus jocul în terenul lor, iar pe iarbă acest lucru este greu de făcut.

Keys este o americancă în vârstă de 21 de ani, clasată pe locul 9 WTA. Madison a crescut enorm în ultimul an, iar asta s-a văzut în saltul ei în clasamentul fetelor. A câștigat recent turneul pe iarbă de la Birmingham, după o finală cu Strycova din Cehia.

N-a fost un sezon 2016 început chiar în forță, din cauza unei accidentări, dar Madison a mai reușit să bifeze și un sfert de finală la Miami sau un ultim act la Roma (ITA).

La Wimbledon, cea mai bună performanță a sa rămâne sfertul de finală din sezonul trecut. La ediția din acest an, Keys le-a învins pe Siegemund (GER), Flipkens (BEL) și Cornet (FRA). De specificat că a cedat set cu ultimele două adversare.

Va fi a treia întâlnire directă între cele două, scorul fiind egal până acum, 1-1. Halep a câștigat ultimul joc, 2-1 la seturi la Roma în 2014, în timp ce Madison învingea tot în 2014, 2-0 la seturi, la Sydney.

Învingătoarea partidei Halep-Keys va da piept în sferturi cu învingătoarea jocului Doi-Kerber.

Predicție 

 Recomandăm cota minimă de 2.00 pentru victoria Simonei Halep în acest joc. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.