Germania vs Franța, 7 iulie 2016, semifinale, EURO 2016

0

Campioana mondială Germania va înfrunta echipa de fotbal a Franței, joi, în semifinalele EURO 2016, de la ora 22, pe Stade Velodrome din Marseille.

După un sfert de finală foarte dificil, cu Italia, care a lăsat urme adânci în lotul pregătit de Joachim Loew, Nationalmannschaft are de trecut un nou hop în realizarea acestui obiectiv.

Franța, cotată printre favorite încă dinaintea competiției, a arătat o creștere în joc de la meci la meci, iar vedetele sale au ieșit rând pe rând la rampă, făcând diferența în momentele cheie.

Franța nu a învins Germania la un turneu final în ultimele trei confruntări, cel mai recent succes al Germaniei fiind în sferturile CM 2014, cu 1-0.

Franța e neînvinsă de nouă jocuri (8 victorii, un egal), ultimul eșec datând din noiembrie anul trecut, 0-2 cu Anglia (amical). Francezii au jucat la Marsilia și în semifinalele ediției din 1984, învingând Portugalia cu 3-2 atunci. ”Les Bleus” sunt una dintre cele trei echipe care au câștigat competiția din postura de gazde (1984), alături de Spania (1964) și Italia (1968).

Între cele două echipe s-au jucat până acum 27 de partide, Germania având 9 victorii, Franța 12, iar 6 s-au încheiat la egalitate, golaverajul fiind egal, 43-43.

Meciul va fi arbitrat de italianul Nicola Rizzoli, care a mai condus trei meciuri la EURO 2016, printre care și unul al Franței: Anglia — Rusia (1-1), Portugalia — Austria (0-0) și Franța — Irlanda (2-1).

Absenţi

În meciul de pe Stade Velodrome, selecționerul german Joachim Loew nu va putea conta în mod cert pe trei oameni de bază, fundașul Mats Hummels (suspendat), mijlocașul Sami Khedira și atacantul Mario Gomez (ambii accidentați). În schimb, mijlocașul Bastian Schweinsteiger, incert mai multă vreme, s-a antrenat normal miercuri și ar urma să fie titularizat în meciul de joi.

După 5-2 cu Islanda, selecționerul Franței, Didier Deschamps, nu are prea multe de schimbat și ar putea decide să îl mențină pe fundașul central Samuel Umtiti, chiar dacă Adil Rami este din nou disponibil după expirarea suspendării. Oricum, ar putea reveni mijlocașul Kante, înlocuit în meciul cu Islanda de Cabaye, dacă nu cumva Deschamps va alege să schimbe așezarea tactică și să folosească doi mijlocași defensivi.

Echipe probabile 

Germania: Neuer — Kimmich, Boateng, Hoewedes, Hector — Kroos, Schweinsteiger; Draxler, Ozil — Goetze — Muller.

Franța: Lloris — Sagna, Rami (Umtiti), Koscielny, Evra — Pogba, Matuidi — Sissoko, Griezmann, Payet — Giroud.

Predicție 

Ambele marchează la cota minimă 2.00 și 5% miză din Bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.