Flash Tips 15 ianuarie: 17 ponturi din fotbal pentru duminica!

0

Cele 21 de recomandări ale echipei noastre pentru ziua de ieri au returnat un profit net de fix 21 de procente raportat la mizele folosite. Ce coincidență! Astăzi avem din nou meciuri interesante, iar echipa noastră a radiografiat cele mai importante partide din Europa.

Everton vs. Manchester City, Premier League, ora 15:30

E unul din meciurile foarte importante ale etapei, pentru că City are nevoie disperată de victorie pentru a se menține în cursa pentru titlu, însă nu va avea o misiune tocmai facilă, mai ales că Everton a pierdut 1-2 cu Leicester în FA Cup. Gazdele acestui meci se află la 11 puncte de locul 5, astfel că și ea are mare nevoie de puncte.

City vine după un 5-0 cu West Ham, dar așa cum spuneam e destul de departe de Chelsea, la șapte puncte. Distanța nu este clar una decisivă, dar victoria este vitală în această deplasare. Ultimul meci disputat pe Goodison Park a fost pierdut, 1-2, în semifinalele Cupei Ligii, sezonul trecut.

Bolasie și Gueye absentează de la gazde, în timp ce City nu-l va avea pe Fernandinho, suspendat din nou. Kompany ar putea fi pe banca de rezerve după mult timp, recuperat după accidentare. Recomandarea noastră este cotată la 1.70.

Mizăm 6/10 pe goluri în ambele  porți .

Manchester United vs. Liverpool, Premier League, ora 18:00

Este meciul de toți așteptat, între două formații în formă în Premier League. Manchester a ajuns la nouă victorii consecutive în toate competițiile, Mourinho pare să fi găsit formula ideală, iar duminică formația sa are prima șansă în derby-ul cu Liverpool. Nici trupa lui Klopp nu joacă rău, chiar dacă a remizat 0-0 cu Plymouth, într-un meci în care au fost utilizate mai multe rezerve, și a pierdut 0-1 la Southampton.

Dacă Manchester este la zece puncte de lider, Liverpool este principala urmăritoare a lui Chelsea. Cormoranii n-au profitat însă de înfrângerea londonezilor din ultima etapă, reușind doar un 2-2 la Sunderland, astfel că diferența față de lider este de cinci puncte înaintea etapei.

Manchester nu are nicio absență majoră pentru acest meci, dar Liverpool nu se va baza pe Sadio Mane (9 goluri), plecat la Cupa Africii. Coutinho revine printre titulari în duelul de pe Old Trafford. Recomandarea noastră este cotată la 1.75.

Mizăm 6/10 pe X la pauză sau la final de partidă.

Nice vs. Metz, Ligue 1, ora 16:00

Nice a început rău anul 2017, fiind eliminată din Cupa Franței, 1-2 cu Lorient, și își îndreaptă acum atenția doar către Ligue 1. Liderul are la prima vedere o misiune facilă, împotriva lui Metz, o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, dar cu posibilități mici de a încurca o formație descătușată.

Nice merge foarte bine pe teren propriu, unde este neînvinsă și unde a marcat de 23 de ori, o medie de 2.3 goluri pe meci. Doar că rămâne de văzut cum va gestiona situația, în condițiile în care Monaco s-a apropiat la două lungimi, iar PSG la cinci. Starul Balotelli este suspendat pentru încă două meciuri, iar Dante este accidentat. Jean Seri este convocat la Cupa Africii. Sugestia noastră este cotată la 1.85.

Metz este o echipă ce a adus mai multe puncte din deplasare decât din meciurile de pe teren propriu. A început însă anul slab, învinsă de Lens și PSG în Cupa Ligii și Cupa Franței, ambele 0-2, și nu a mai câștigat un meci în 90 de minute de la mijlocul lui noiembrie. Mai mult, Metz are probleme serioase de lot, Bisevac, Jouffre, Mandjeck, Sarr și Doukoure fiind indisponibili.

Vom miza 5/10 pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci.

Caen vs. Lyon, Ligue 1, ora 18:00

Aflată în cursa pentru evitarea retrogradării, Caen are un meci infernal, în compania unei formații ce se luptă pentru un loc în Liga Campionilor.

Victorioasă cu 3-0 în Cupă, Caen are nevoie să scoată încă un rezultat mare pe teren propriu, acolo unde evoluează foarte bine. De altfel, 17 din cele 18 puncte sunt obținute acasă, ceea ce demonstrează cât de greu se câștigă puncte pe Stade Michel d’Ornano. Ben Yousseff este convocat la naționala Tunisiei și va absenta.

Lyon are un moral beton după succesul cu 5-0 din Cupă, iar după ce va primi punctele la masa verde din duelul cu Metz, va fi la doar două puncte de PSG, locul trei. În ultimul meci jucat la Caen, Lyon s-a impus cu 4-0, iar Fekir semna atunci un hattrick și oferea o pasă de gol. N’Koulou și Ghezzal lipsesc, fiind plecați la Cupa Africii, singurele absențe. Recomandarea noastră este cotată la 2.00.

Mizăm 4/10 pe victoria Lyonezilor și minim 2 goluri înscrise în meci.

Marseille vs. Monaco, Ligue 1, ora 22:00

Atât Marseille, cât și Monaco, vin după partide în Cupă în care au avut nevoie de prelungiri pentru a se impune. OM a câștigat pe un teren greu, la Toulouse, 2-1, grație dublei lui Cabella, care nu marcase până în acel moment decât o dată.

Marseille a ajuns pe 6 în Ligue 1 după șirul de patru victorii consecutive și e la doar patru puncte de locurile de cupele europene. Ultima înfrângere a lui OM în campionat a venit chiar în fața lui Monaco, 0-4 în deplasare, un meci în care practic nu a contat.

Monaco își continuă cursa de urmărire a lui Nice și este la doar două puncte distanță. Chiar dacă esste cea mai atractivă echipă din campionat, Monaco este vulnerabilă în deplasare, fapt observat la meciurile cu Toulouse, Saint Etienne sau Dijon.

Pentru acest meci, Dirar și Traore sunt indisponibili, convocați la echipele naționale, iar Mendy este suspendat. De la gazde vor lipsi Bedimo și Diaby, iar N’Jie (trei goluri), este la naționala Camerunului. Recomandarea noastră este cotată la 1.75.

Mizăm 5/10 pe X la pauză sau la final de partidă.

Cagliari vs. Genoa, Serie A, ora 13:30

La egalitate de puncte, dar fără emoții prea mari în vederea retrogradării, Cagliari și Genoa ar putea să ne ofere o partidă frumoasă duminică după-amiază. Cagliari a pierdut ultimul meci, 0-1 cu Milan, însă a cedat greu, după ce Bacca a marcat în minutul 88. A pierdut însă un jucător important, Bruno Alves primind cartonașul roșu în final.

Genoa a vândut doi jucători importanți, Pavoletti și Rincon, la Napoli și Juventus, și a pierdut în etapa trecută pe teren propriu în fața Romei, 0-1. În deplasare, echipa merge slab, are doar șapte puncte obținute în nouă etape. Gakpe absentează, convocat la Cupa Africii. Recomandarea noastră este cotată la 1.65.

Mizăm 7/10 pe goluri de ambele părți în această partidă.

Lazio vs. Atalanta, Serie A, ora 16:00

Deja Atalanta nu mai este o surpriză, ci o certitudine. Se anunță un meci încins, între două formații rivale pentru un loc în cupele europene, dacă nu chiar de Champions League.

Lazialii s-au impus greu în fața unei formații ce va retrograda în mare măsură la finalul sezonului, Crotone, 1-0 printr-un gol semnat de Imobille în minutul 90. Romanii au dominat însă serios meciul, trimițând 22 de șuturi spre poarta adversă. Keita Balde este singurul absent, însă despre el s-a scris că va părăsi pe Lazio în această iarnă.

Atalanta vine după un fantastic 4-1 la Chievo, în care a arătat încă o dată cât de puternică este. Mai mult, nici în Cupă cu Juve n-a arătat rău, deși a pierdut 2-3, reușind să trimită mai multe șuturi pe poarta adversă decât campioana. Atalanta a arătat bine și fără Kessie la mijloc, convocat la Cupa Africii. Sugestia noastră este cotată la 1.70.

Mizăm 6/10 pe faptul că ambele echipe vor înscrie minim un gol în meci.

Napoli vs. Pescara, Serie A, ora 16:00

După ce a învins-o pe Sampdoria cu șansă, Napoli s-a calificat în sferturile Cupei Italiei după 3-1 cu Spezia. Golul primit poate fi o consecință a absenței din defensivă a lui Koulibaly, cel mai important om. Pe lângă acesta, Ghoulam și El Kaddouri sunt și ei plecați la Cupa Africii.

Pescara n-are șanse la evitarea retrogradării și nici n-a disputat vreun meci oficial din luna decembrie, după ce duelul cu Fiorentina a fost amânat din cauza condițiilor meteo. Totuși, fața echipei s-ar putea schimba, după ce Alberto Gilardino, Guglielmo Stendardo și Cesare Bovo au fost transferați și au drept de joc. Recomandarea noastră este cotată la 2.30.

Mizăm 3/10 pe victoria gazdelor cu goluri de ambele părți.

Sampdoria vs. Empoli, Serie A, ora 16:00

Sampdoria traversează o perioadă slabă, cu un singur punct câștigat în ultimele patru etape, dar are motive de dezamăgire după ultimul meci, 1-2 cu Napoli. Doria a pierdut după goluri primite în minutele 77 și 90+5, dar la cum a arătat meciul nici nu ar fi meritat să obțină ceva.

Empoli a făcut poate pasul decisiv spre evitarea retrogradării după 1-0 cu Palermo în etapa trecută. În acest moment, gruparea lui Martusciello Giovanni are șapte puncte peste locul 18, care duce în Serie B, și poate fi scutită de emoții la cum a arătat campionatul până în acest moment. Levan Mchedlidze, golgheterul echipei din campionat, este incert. Recomandarea noastră este cotată la minim 1.80.

Mizăm 4/10 pe X la pauză sau la final de partidă.

Sassuolo vs. Palermo, Serie A, ora 16:00

Sassuolo are motive de îngrijorare înaintea duelului cu Palermo, având în vedere forma foarte slabă: o singură victorie în ultimele 11 partide din Serie A, un 3-0 cu Empoli pe teren propriu. Ar putea risipi emoțiile retrogradării cu un succes, în condițiile în care Palermo este pe locul 18 și singura care ar putea scoate ceva din acest sezon dintre ultimele trei clasate.

Palermo se află la a doua „finală” în două etape. Runda trecută, tot în deplasare, a cedat 0-1 la Empoli și a rămas la șapte puncte în urma locului 17. Speranțe ar fi pentru un rezultat pozitiv, în condițiile în care Sassuolo nu are nici acum întreg lotul valid, dar stă mult mai bine la acest capitol decât în finalul lui 2016, iar băieții lui Eugenio Corini au scos 9 din cele 10 puncte de până acum pe teren străin. Recomandarea noastră este cotată la 1.85.

Mizăm 6/10 pe goluri înscrise de ambele echipe.

Udinese vs. AS Roma, Serie A, ora 16:00

Roma continuă cursa de urmărire a lui Juventus, iar prin jocul rezultatelor din runda asta s-ar putea apropia de campioană în clasament. Romanii au însă și ei o misiune grea, la Udinese, o trupă care chiar dacă nu se ridică la nivelul așteptărilor, poate pune probleme oricui.

Roma are însă oarece probleme în deplasare, cu doar patru victorii în zece meciuri, destul de puțin dacă are ca obiectiv titlul de campioană. Florenzi și Salah vor absenta în acest meci, piese importante.

Udine a dat semne de revenire, dar a pierdut runda trecută acasă cu Inter, 1-2, și a coborât pe locul 10. Se anunță un final de sezon în care echipa nu va fi decât un arbitru, fie că vorbim de lupta pentru titlu, cupele europene sau retrogradare. Badu și Wague sunt și ei la Cupa Africii, însă doar primul lasă un gol destul de mare. Recomandarea noastră este cotată la 2.10.

Mizăm 4/10 pe goluri marcate de ambele echipe și minim 3 înscrise în meci.

Fiorentina vs. Juventus, Serie A, ora 21:45

Un derby de zile mari se anunță pe Artemio Franchi, între două vechi rivale. Poate rupe însă Fiorentina serie de cinci înfrângeri consecutive în fața lui Juve? Rămâne de văzut, cert este că violeții au nevoie de puncte pentru a încerca să salveze ceva din acest sezon.

Juventus rămâne în cursa pentru a reuși dubla, după 3-2 cu Atalanta, într-un meci dificil totuși. „Bătrâna Doamnă” are două victorii în 2017, după ce a învins-o și pe Bologna fără prea mari probleme, 3-0.

Dacă Fiorentina n-are absențe pentru acest duel, Juventus nu se poate baza pe Benatia și Lemina, plecați la Cupa Africii, Lichtsteiner și Dani Alves. Recomandarea noastră este cotată la 1.75.

Superioritatea pe flancuri a lui Juventus și faptul că va fi echipa care va prelua inițiativa ofensivă ne îndeamnă să mizăm 7/10 la cota 1.75 pe faptul că oaspeții vor executa mai multe cornere decât gazdele în acest meci.

Valencia vs. Espanyol, La Liga, ora 13:00

Valencia se află într-o situație mai mult decât delicată înaintea duelului cu Espanyol: un singur punct peste locul 18, care duce în liga secundă, și fără victorie de zece meciuri în campionat. „Liliecii” au încercat diferite formule de joc, au schimbat antrenorul, însă rezultatele întârzie să apară. Mai mult, Garay și Mangala absentează în acest meci.

Dacă Valencia are probleme în defensivă, catalanii au în atac. Piatti nu poate juca împotriva clubului de la care provine, iar Leo Baptistao și Felipe Caicedo sunt indisponibili, primul accidentat, iar al doilea răcit. Espanyol stă mult mai bine în La Liga, locul 11, și este formația cu cele mai multe remize din campionat. Recomandarea noastră este cotată la 1.75.

Mizăm pe goluri în ambele porți cu 6/10.

Celta Vigo vs. Alaves, La Liga, ora 17:15

Celta are trei victorii în trei meciuri în 2017, dar două dintre ele sunt în Cupa Spaniei, în fața Valenciei, o trupă rănită și care este mai mult cu gândul la evitarea retrogradării. Sevilla a demonstrat însă că pe Balaidos se poate câștiga, a făcut-o fără drept de apel, 3-0, într-un meci disputat totuși la începutul lui decembrie.

Alaves a ajuns și ea la nouă meciuri în care nu a pierdut, o performanță notabilă dacă ne gândim că este o nou-promovată.  Dintre acestea nouă, patru au fost în Cupa Spaniei, acolo unde a reușit calificarea în sferturi după două remize cu Deportivo. Theo Hernandez revine în echipă după etapa de suspendare.

Este primul meci direct după mai bine de cinci ani. Au fost minim 3 goluri înscrise în ultimele 8 meciuri disputate pe Balaidos, în timp ce în ultimele 7 meciuri disputate de Alaves în La Liga s-au marcat maxim 2 goluri. Recomandarea noastră este cotată la 1.75.

Mizăm 7/10 pe victoria gazdelor.

Gijon vs. Eibar, La Liga, ora 19:30

Cu trei înfrângeri în ultimele trei etape, Sporting Gijon are nevoie mare de o victorie cu Eibar. Gijon se află pe loc retrogradabil, la un punct în urma Valenciei, care are însă un meci mai puțin disputat.

Meciurile de pe El Molinón sunt extrem de atractive. Până acum, Gijon a primit gol în fiecare meci de acasă, dar a și marcat în toate, excepție fiind cel cu Barcelona, 0-5. Apărarea este de altfel punctul slab al echipei, cu 34 de goluri încasate până în acest moment.

Eibar are probleme în deplasare, unde a câștigat un singur meci până acum. A primit gol de fiecare dată pe teren străin, însă a și marcat, excepție fiind deplasarea de la Las Palmas, 0-1.

Pentru acest meci niciuna din cele două echipe nu are absențe notabile. 7 din ultimele 8 meciuri disputate de Sporting Gijon pe propriul teren au furnizat minim 3 goluri. Recomandarea noastră este cotată la 1.80.

Mizăm 6/10 pe goluri marcate de ambele echipe.

Granada vs. Osasuna, La Liga, ora 19:30

E derby-ul suferinței. Granada și Osasuna sunt condamnate la retrogradare, și doar o minune le poate salva în acest sezon. Acest meci poate fi însă un punct de plecare pentru formația care se va impune, dacă vom avea una.

Sunt formațiile cu cele mai slabe defensive din campionat, 38, respectiv 37 de goluri încasate. Ambele au câte o singură victorie în acest sezon, victime fiind Seviila pentru Granda și Eibar pentru Osasuna.

Cele două echipe s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon, în Cupa Spaniei. Osasuna a mers mai departe cu 2-1 la general, deși Granada câștigase manșa tur cu 1-0, pe teren propriu.

Mehdi Carcela este singura absență notabilă, mijlocașul Granadei fiind convocat la Cupa Africii. Recomandarea noastră este cotată la 2.00.

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor.

Sevilla vs. Real Madrid, La Liga, ora 21:45

Relansează Sevilla campionatul? Cert este că are forța de a se impune în fața Realului, fapt demonstrat joi, în Cupă, când a condus cu 3-1 și madrilenii au reușit totuși să plece neînvinși.

Așadar, va fi deja al treilea meci direct din 2017 dintre cele două echipe, după confruntările din Cupa Spaniei. A fost 3-0 pentru Real în tur și 3-3 Ramón Sánchez Pizjuán și am putea asista la un nou meci frumos.

E clar că nu se pot modifica multe lucruri într-un timp așa de scurt. Pentru Sevilla revine Adil Rami după suspendare, în timp ce în atac noua achiziție Jovetic, deși a marcat la debut, va fi totuși rezervă. Pentru Real, Carvajal va intrat titular probabil în locul lui Danilo, care a marcat în proprie poartă în duelul de joi, iar Varane va intra în locul lui Nacho în centrul defensivei. Cum James Rodriguez are ușoare probleme la spate, e posibil ca în dreapta să fie titularizat din nou Lucas Vasquez. Recomandarea noastră este cotată la 2.20 și este acceași ca și cea furnizată pentru meciul de acum 3 zile dintre cele două echipe, când a fost câștigătoare.

Mizăm 6/10 pe X la pauză sau la final de partidă. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.