Biletul Zilei 15 ianuarie 2017. Cota finala 2.72 medium-high stakes

0

Un gol venit în minutele de prelungire a distrus varianta propusă ieri la Biletul Zilei, deci putem invoca ghinionul, însă important este ca noi să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în continuare. Pentru astăzi echipa noastră a analizat 3 meciuri cu șanse individuale foarte bune de reușită.

Liderul Nice primește vizita lanternei roșii Metz, iar contrar principiilor noastre în care evităm întâlnirile dintre prima și ultima clasată, cotele din acest meci oferă o valoare considerabilă. Nice are 3 victorii consecutive pe propriul teren, în timp ce oaspeții au o serie de 3 eșecuri consecutive în deplasare.

Celta Vigo primește pe Balaidos vizita lui Alaves, iar forma de moment a galicienilor și a atacantului acestora, Iago Aspas, oferă valoare individuală foarte bună solistului. Problema este că Alaves se descurcă foarte bine pentru o nou promovată în acest sezon, astfel că am lăsat deoparte varianta de pariere pe 1-x-2.

Sevilla și Real Madrid se întâlnesc din nou după încleștarea din Cupa Regelui de acum 3 zile, încheiată 3-3. Ambele echipe au o forță ofensivă considerabilă, astfel că ne putem aștepta la un spectacol fotbalistic de calitate în această seară.

[wcm_nonmember]

OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ești abonat. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_nonmember]

[wcm_restrict plans=”challenger, ponturi-si-analize”] OFFF….se pare că nu ai acces la tot conținutul acestui articol deoarece nu ai abonamentul corespunzător. Doar abonații Biletul Zilei sau Full Access pot vedea întreg conținutul postat.. Aici te poți abona foarte simplu și rapid. [/wcm_restrict]

[wcm_restrict plans=”full-access, biletul-zilei”]

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Nice vs. Metz 1 1.50 0-0 Nu
 Spania Fotbal La Liga Celta Vigo vs. AlavesCelta HA 0 1.27 1-0 Da
 Spania Fotbal La Liga Sevilla vs. Real Madrid ambele înscriu 1.43 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.72MIZĂ (unități): 7/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet  

[/wcm_restrict]

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.