Flash Tips 16 ianuarie 2017. 6 analize și recomandări pentru luni

0

Weekend-ul s-a încheiat perfect pentru cititorii noștri la secțiunea Flash Tips, profiturile realizate fiind +21% sâmbătă, respectiv +25% duminică, la cote medii de 1.92. Astăzi oferta este mai săracă, iar echipa noastră v-a pregătit șase analize și recomandări.

[subtitle] Fotbal [/subtitle]

Torino vs. AC Milan, Serie A, ora 21.45 

Cele două echipe s-au întâlnit și la mijlocul săptămânii trecute într-un meci contând pentru optimile de finală ale Copei Italia, milanezii reușind să se impună după ce au fost conduși la pauză. Torino a câștigat 67% din meciurile disputate pe propriul teren și etalează un joc foarte ofensiv, reușind să marcheze în 89% din meciurile disputate în acest sezon. Milanul dispune de un potențial ofensiv decent, astfel că, luând în calcul și faptul că Torino nu a primit gol în 22% din meciurile disputate, am putea trage concluzia că există șanse mari să vedem goluri de ambele părți.

Recomandăm minim 1 gol marcat de ambele echipe în meci la cote minime de 1.70 cu mize 7/10.

Malaga vs. Real Sociedad, La Liga, ora 21.45

Avem parte de o întâlnire între două echipe destul de imprevizibile, cu evoluții inconstante. Jucătorii de la Malaga au fost afectați de demisia surprinzătoare a lui Juande Ramos înainte de Crăciun și au un bilanț recent dezastruos, cu 3 înfrângeri consecutive și 11 goluri primite în aceste 3 partide. Real Sociedad a practicat un fotbal bun în fața echipelor mari, dar începutul de an nu i-a găsit bine, fiind măcelăriți de Sevilla cu 4-0 pe propriul teren. Ambele echipe au absențe însemnate cauzate de accidentări, în tabăra Malagăi notând și 2 jucători plecați la Cupa Africii, Bakary Kone și Youssef En-Nesyri.

Recomandăm goluri în ambele porți la cotă minimă 1.75 cu mize 6/10.

Osmanlispor vs. Besiktas, SuperLiga, ora 18.00

Echipa la care activează Raul Rusescu are doar două înfrângeri în 16 etape din SuperLiga turcă, o performanță notabilă, alături de calificarea în primăvara europeană la prima participare din istorie. Beșiktaș este angrenată în lupta pentru titlu și este la 4 puncte în spatele liderului Basaksehir, cu un meci mai puțin disputat. Gazdele au 7 etape fără înfrângere, bifând 4 victorii în acest timp. Trei jucători de bază lipsesc din angrenajul gazdelor pentru această partidă, mijlocașii centrali Musa Cagiran și Lawal, precum și atacantul român Raul Rusescu. Beșiktaș s-a întărit în atac prin aducerea lui Ryan Babel de la Deportivo și a lui Matej Mitrovic de la Rijeka. Ultimele 11 directe dintre cele două formații au produs minim 3 goluri. Osmanlispor este neînvinsă în 16 din ultimele 17 partide disputate pe propriul teren în SuperLiga, în timp ce Beșiktaș este neînvinsă în 15 din ultimele 16 partide disputate în campionat. 

Mizăm 4/10 pe cota minimă 1.70 pentru X la pauză sau la final de partidă.

[subtitle] Handbal [/subtitle]

Slovenia vs. Macedonia, Campionatul Mondial, ora 18:45

E al doilea test dificil pentru Slovenia în trei zile, după victoria cu Islanda la limită, scor 26-25. E un duel ce s-a repetat de mai multe ori în ultimii trei ani, fie că a fost vorba de un meci de la Campionatul Mondial, câștigat de sloveni cu 30-28, fie de două amicale, încheiate la egalitate, 28-28 și 23-23.

Și astăzi Slovenia are prima șansă, în fața unei echipe într-o cădere vizibilă față de ultimii ani și care se bazează în continuare enorm pe veteranul Kiril Lazarov. Interul dreapta este de altfel și golgheterul turneului de până acum, reușind să marcheze 22 de goluri în primele două meciuri! Cheia partidei constă în anihilarea jucătorului Barcelonei, iar dacă slovenii o vor face victoria le va aparține, foarte probabil.

Recomandăm victoria Sloveniei la cote minime de 1.60 și încredere 5/10.

Spania vs. Angola, Campionatul Mondial, ora 21:45

E cel mai dezechilibrat meci al zilei. Spania, una din favoritele la titlul mondial, susține doar un antrenament cu public astăzi, în compania Angolei. Africanii nu pot pune probleme în niciun fel ibericilor, iar prestațiile de până acum spun totul: 25-42 cu Slovenia și 22-31 cu Macedonia.

Spania a arătat de-a lungul timpului că nu are milă de adversari, iar aici ne referim la Argentina, Finlanda sau Iran, echipe pe care le-a învins categoric fie că vorbeam de amicale sau de meciuri oficiale.

Recomandarea noastră este că Spania înscrie peste 34.5 goluri la cote minime de 1.85 și miză 4/10.

Croația vs. Belarus, Campionatul Mondial, ora 21:45

Belarusul are probleme mari în această grupă după înfrângerea surprinzătoare cu Chile din primul meci, 28-32, astfel că se vede nevoită să obțină cel puțin două puncte din meciurile cu Croația, Ungaria sau Germania. Tinerețea echipei își spune cuvântul, deoarece sunt foarte mulți jucători din generațiile 1994 și 1996, fără experiență la acest nivel. Defensiva a fost punctul slab de până acum, deoarece atât Chile, cât și Arabia Saudită au înscris destul de mult, 32, respectiv 26 de goluri. Rămâne de văzut cum se vor descurca pe atac în fața unei echipe puternice precum Croația.

Ex-iugoslavii au arătat bine cu Ungaria, pentru că duelul cu Arabia Saudită nu poate fi luat în calcul. A fost 31-28, într-un meci în care au convertit 63% din aruncările pe poartă, un procentaj foarte bun la acest nivel.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru peste 55.5 goluri marcate în meci și miză 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.