Biletul Zilei 16 ianuarie 2017. Cota finala 2.64 medium-stakes

0

Cele două pariuri ale zilei propuse ieri în cadrul sistemului de pariere cu miză progresivă Betty PRO™ au fost câștigătoare, aducând profitul actual la +22%. Cele 38 de recomandări propuse în cadrul secțiunii Flash Tips au generat profituri de +21% sâmbătă și +25% duminică. Nu același lucru îl putem spune despre secțiunea Biletul Zilei, după două zile de weekend care au umbrit cu ghinion cele două variante propuse pentru sâmbătă și duminică, ambele ratând câștigurile din cauza unui singur gol. Sâmbătă un gol aterizat în minutul 91 în poarta Gabonului a stricat varianta de cotă 2.94 propusă de echipa noastră, în timp ce duminică ratările liderului din Franța, Nice, au ruinat varianta de cotă 2.72 propusă.  Începem săptămâna cu un bilet cu cotă finală 2.64 compus din două evenimente cu șanse foarte bună de reușită individuală.

Torino primește pe propirul teren vizita lui AC Milan, echipă care i-a provocat eliminarea din Cupa Italiei acum 3 zile, după un rocambolesc 2-1 pe San Siro. Gazdele vor căuta să răzbune acest eșec, iar Carlos Bacca și compania abia așteaptă posibilități de contraatac. Meciul tur a fost un adevărat thriller, Torino revenind de la 0-3 la 2-3 și ratând penalty în ultima fază a partidei.

Meci între veterani la Australian Open, unde cipriotul în vârstă de 31 de ani, Marcos Baghdatis, va da piept cu rusul în vârstă de 34 de ani, Michail Youzhny. Cei doi au 7 confruntări directe în carieră, rusul adjudecându-și 4. O singură dată s-au întâlnit într-un turneu de Grand Slam, iar partida a avut loc acum 12 ani la Wimbledon, 3-1 pentru rus. De această dată Baghdatis pleacă favorit, clasat pe locul 36 ATP, în timp ce Youzhny se află pe 70. Ne așteptăm la un meci lung și echilibrat.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Torino vs. AC Milan ambele înscriu 1.70 2-2 Da
 Australia Tenis Australian Open Baghdatis vs. Youzhny peste 3,5 seturi 1.55 abandon VOID
COTĂ FINALĂ: 2.64/1.70MIZĂ (unități): 6/10Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: foxsportasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.