Flash Tips 17 ianuarie 2017: Cele mai bune pronosticuri ale zilei!

0

Cele 6 Flash Tips de ieri au adus un nou profit net de +14%, înregistrând a 3-a zi consecutivă profitabilă în cadrul categoriei TIPS & FACTS.  Avem pregătite și astăzi șase pronosticuri, la fel ca și ieri, oferta fiind în continuare destul de slabă. Mizăm pe trei partide din fotbal și pe alte trei din handbal, de la Campionatul Mondial din Franța, care ne pot aduce un profit considerabil.

[subtitle] Fotbal [/subtitle]

Inter Milano vs. Bologna, Coppa Italia, ora 22.00 

După un start dezastruos de campionat, Inter este în formă excelentă și s-a apropiat la doar 5 puncte de ultimul loc de Champions League, ocupat în prezent de Napoli. Stefano Pioli a reușit să își aducă elevii pe un trend ascendent și rămâne de văzut care va fi vârful de formă atins. Confruntarea din această seară se joacă în simplă manșă, astfel că meciul trebuie jucat doar la victorie de ambele formații. Inter este neînvinsă în fața Bolognei în 22 din ultimele 24 de partide. 71% din meciurile disputate de Inter pe San Siro au fost câștigate cu două sau mai multe goluri înscrise. 80% din înfrângerile suferite de Bologna în deplasareau fost la o diferență de minim 2 goluri, iar 72% din golurile înscrise de oaspeții de azi au fost înscrise în deplasare!

Recomandăm goluri marcate în ambele porți la cote minime de 1.95 cu mize 4/10.

Burnley vs. Sunderland, FA Cup, ora  21.45

Meciul este rejucarea partidei de săptămâna trecută, încheiată la egalitate, 0-0. Burnley face un sezon mai mult decât decent, iar bilanțul înregistrat pe propriul teren este mai mult decât impresionant, 96% din punctele obținute de elevii lui Sean Dyche în Premier League fiind obținute pe Turf Moor, acolo unde s-au înscris 87% din totalul de goluri marcate de echipă. Ultimele 4 mecirui disputate acasă au fost victorii. Sunderland este implicată în lupta aprigă pentru evitarea retrogradării, astfel că FA Cup ar putea fi neglijată. Sunderland are o serie de 4 eșecuri consecutive în deplasare, ultimul meci disputat de echipa lui David Moyes fiind chiar pe 31 decembrie la gazdele de azi, când au fost umiliți cu 4-1.

Recomandăm victoria gazdelor la cote minime de 1.95 cu mize 7/10.

Mali vs. Egipt, Cupa Africii, ora 21.00 

Mali s-a calificat la Cupa Africii câștigând o grupă destul de ușoară, cu 5 puncte avans față de locul secund ocupat de Benin. Gazdele de azi au jucătorii în lot cu un potențial imens de a deveni viitoare talente, precum Youssouf Kone, Yvew Bissouma, Adama Traore, Lassana Coulibaly sau Moussa Doumbia, însă niciunul nu are mai mult de 22 de ani, deci pentru moment nu au ajuns la o maturitate în joc suficientă cât să le ofere șanse reale de a emite pretenții la trofeu. Egiptul pare echipa cu valoare și omogenitate superioară, principalele arme fiind Mohamed Sallah, jucătorul Romei, mijlocașul lui Stoke, Ramadan Sobhi, Elneny de la Arsenal, dar și Elmohamady de la Hull City. Antrenorul egiptenilor, Hector Cuper, este încrezător în forța grupului.

Mizăm 6/10 pe linia de handicap asiatic Egipt -0,25 cotată la 1.75.

[subtitle] Handbal [/subtitle]

Polonia vs. Japonia, Campionatul Mondial, ora 18:45

Ca și eliminate de la Mondial, Polonia și Japonia se întâlnesc pentru a evita locul 6 în grupă. Este un duel în care europenii au prima șansă, dar nu am recomanda să se mizeze pe victoria lor. Problemele de lot cauzate de multele accidentări și de retragerile lui Lijewski, Szmal și Bielecki și-au spus cuvântul în primele trei meciuri de la acest turneu final. Polonia a compensat însă diferența de valoare cu o apărare destul de solidă. Până acum, leșii au una din cele mai bune defensive de la CM, însă problema cea mare a fost în atac.

Japonia nu putea emite pretenții în această grupă, iar înfrângerile cu Rusia, Franța și Brazilia nu sunt deloc surprinzătoare. Ne așteptăm ca și astăzi niponii să întâmpine destul de multe probleme în faza ofensivă.

Mizăm pe sub 54.5 goluri la cote minime de 1.90 și miză 4/10.

Slovenia vs. Tunisia, Campionatul Mondial, ora 18:45

Slovenia impresionează și la acest Mondial. Băieții lui Veselin Vujovic au trei victorii în trei partide, iar succesul de ieri cu Macedonia a fost cel mai clar de până acum. Prestația lui Skok dintre buturi a permis slovenilor să se desprindă rapid pe tabelă, însă trebuie remarcat și jocul foarte bun de pe faza ofensivă.

Tunisia are nevoie de un rezultat cât mai bun în tentativa de a merge în optimi, chiar dacă va pierde astăzi. Locul 4 se poate decide la golaveraj, după ce africanii au remizat cu Islanda, 22-22, în runda trecută. Astfel, Tunisia are nevoie inclusiv de cât mai multe goluri marcate în poarta Sloveniei. E un obiectiv realizabil, pentru că echipa a demonstrat cu Macedonia că poate înscrie ține pasul cu o trupă redutabilă.

Mergem pe peste 52.5 goluri în meci la cote minime de 1.85 și miză 4/10.

Angola vs. Islanda, Campionatul Mondial, ora 21:45

Așa cum am spus mai spus, Islanda și Tunisia pot fi la egalitate de puncte la finalul grupei, ceea ce înseamnă că biletele pentru optimi pot fi adjudecate la golaveraj. Angola este adversarul potrivit pentru a face golaveraj, africanii reprezentând de departe cea mai slabă formație din grupă. Aseară, Angola a pierdut 22-42 cu Spania, iar astăzi soarta lor nu va fi mult prea diferită.

Recomandarea noastră este Islanda -14.5 goluri la cote minime de 1.90 și încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.