Flash Tips 22 ianuarie 2017: Ponturile zilei, într-un singur articol!

0

Recomandările de ieri au bifat noi procente de profit pentru cititorii noștri, bifând câștiguri la TOATE secțiunile site-ului: Biletul Zilei, Flash Tips +23% și 2 pariuri ale zieli câștigătoare în cadrul Betty PRO ™. Pentru duminică avem nu mai puțin de 21 de meciuri analizate și recomandări de pariere gândite profitabil de echipa noastră! Succes!

Osasuna vs. Sevilla, La Liga, ora 13.00

Lanterna roșie primește vizita unei echipe care se chinuie să țină pasul cu giganții fotbalului european. La jumătatea sezonului Osasuna are o singură victorie, în timp ce Sevilla se poate mândri cu locul 2, deasupra Barcelonei și la 4 puncte în spatele Realului pe care l-a răpus etapa precedentă. Ultimile 3 meciuri disputate pe teren propriu de Osasuna au avut minim 3 goluri marcate în poarta gazdelor, în timp ce ultimele 8 partide consecutive ale Sevillei în La Liga au produs peste 2,5 goluri.În 6 din ultimele 7 partide, Sevilla a marcat de minim 2 ori. Recomandarea noastră este cotată la 1.75.

Mizăm pe victoria Sevillei și minim 2 goluri marcate în meci cu 5/10.

Nu uita să verifici Biletul Zilei…5/6 variante au fost câștigate în această săptămână!

Monaco vs. Lorient, Ligue 1, ora 16.00 

Monaco a început anul 2017 în Ligue 1 așa cum ne-a obișnuit, impunându-se pe Velodrome cu 4-1 de o manieră categorică și instalându-se astfel în fotoliul de lider. Lorient este echipa cu cele mai multe înfrângeri, 12 la număr și se află în prezent pe loc retrogradabil. Mendy este suspendat, iar Dirar și Adama Traore sunt plecați la Cupa Africii din tabăra lui Monaco, în timp ce Lorient are 5 absențe importante. Ultimele 10 meciuri consecutive disputate de Lorient au produs minim 3 goluri. Monaco a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri disputate pe propriul teren! Recomandarea noastră este cotată la 2.50 pentru această partidă.

Mizăm 4/10 pe victoria gazdelor și minim 4 goluri marcate în acest meci!

Juventus vs. Lazio, Serie A, ora 13:30

Juve vine după o înfrângere grea, 1-2 la Fiorentina, unde a fost oarecum dominată, dacă ne raportăm la numărul șuturilor expediate spre poartă. Campioana revine însă pe teren propriu, unde are doar victorii în acest sezon și unde a ajuns la 26 de succese consecutive în Serie A! Dani Alves este în continuare accidentat, iar Alex Sandro este suspendat.

Lazio ar putea să treacă la o defensivă în trei, în condițiile în care Lulic este suspendat pentru această deplasare. Romanii au o șansă bună de a reveni chiar în cursa pentru titlu cu un succes astăzi, dar misiunea este infernală: 12 meciuri fără victorie în fața torinezilor, din care 11 sunt înfrângeri, dacă o contabilizăm și pe cea din finala Cupei de acum doi ani, din prelungiri. Propunem o cotă minimă de 1.80!

Mizăm 4/10 pe 1 & peste 1.5 goluri marcate. 

Eibar vs. Barcelona, La Liga, ora 21.45 

Este genul de meci în care Barcelona se poate impune cu 5-0 sau se poate termina 1-1, iar cotele au o valoare sub pragul mizer al acceptului pariorilor dispuși la compromisuri, astfel că niciun fel de analiză sau prefață a meciului nu își are rostul. Nu găsim utilitatea acestui tip de meci nici măcar în bilete combo, astfel că recomandarea noastră este cât se poate de sinceră: NO BET!

Bayer Leverkusen vs. Hertha Berlin, Bundesliga, ora 16:30

Leverkusen are nevoie de un start bun de 2017, după ce până acum echipa a dezamăgit: 6 victorii și 7 înfrângeri și doar locul 9, la 8 puncte de locul 4, ce merge în Liga Campionilor. Marele atu al aspirinelor pare să fie revenirea lui Karim Bellarabi, o piesă importantă, dar care a lipsit din cauza unei accidentări.

Hertha, una din revelațiile sezonului, are oarecare probleme în meciurile de pe teren străin, unde a obținut doar 9 puncte. Mai mult, Salomon Kalou este absent, al doilea golgheter al echipei după Vedad Ibisevic, astfel că misiunea se anunță a fi și mai grea. Recomandarea noastră este cotată la 1.70.

Mizăm pe victoria gazdelor 4/10.

Mainz vs. FC Koln, Bundesliga, ora 18:30

Mainz a intrat în pauza de iarnă cu patru înfrângeri în ultimele cinci partide, astfel că prezența și în viitorul sezon al Europa League este foarte departe. Echipa a suferit o pierdere majoră în această iarnă, golgheterul Yunus Malli plecând la Wolfsburg și rămâne de văzut dacă sunt opțiuni viabile pentru înlocuirea lui. Mai mult, Jhon Cordoba, al treilea marcator, este suspendat.

Koln ar putea avea o șansă aici, chiar dacă a terminat 2016 cu patru remize în ultimele cinci partide. Mainz are o defensivă slabă, cu 30 de goluri încasate până acum, iar „țapii”, și în special Anthony Modeste (13 goluri), pot profita. Marcel Risse este singura absență, de lungă durată de altfel. Recomandarea noastră pleacă de la 1.55.

Mizăm 5/10 pe X2.

 Bologna vs. Torino, Serie A, ora 16:00

Torino e departe de Europa și șansele scad pe măsură ce etapele se scurg. Iar în deplasare, echipa merge slab, primind 17 goluri în 10 partide, deci o medie 1.7 pe meci. Torino nu a mai câștigat din 20 noiembrie în deplasare, de la 2-0 la Crotone, dar are un avantaj înaintea meciului: doar primele trei clasate au înscris mai mult decât ea în acest sezon.

Bologna a adus 14 puncte din meciurile de acasă, dar este formația ale cărui partide de pe teren propriu produc cele mai puține goluri (1.8). În acest context, rămâne de văzut cine va impune ritmul și dacă Torino va desface defensiva adversă, care a primit doar șapte goluri. Recomandăm cote minime de 1.75.

Mizăm 4/10 pe goluri în ambele porți.

Empoli vs. Udinese, Serie A, ora 16:00

Empoli pare scăpată de emoții după 1-0 cu Palermo și 0-0 la Sampdoria, fiind acum la opt lungimi de locul 18, care duce în Serie B. Iar cele două rezultate au contribuit foarte mult și ca moral, în condițiile în care a reușit să nu primească gol în aceste două partide foarte importante. Mai mult, a legat două victorii consecutive pe teren propriu și o caută și pe a treia.

Udine are în continuare probleme în a-și găsi o constanță în evoluții. După un șir de rezultate pozitive, pentru băieții lui Luigi Delneri au urmat trei meciuri fără victorie, dintre care ultimele două pierdute și ambele pe teren propriu. În tur, Udinese s-a impus cu 2-0. Cote minime de 1.60 pentru acest duel.

Mizăm 5/10 pe PsF X. 

Genoa vs. Crotone, Serie A, ora 16:00

Sunt două echipe ieșite din formă, care au înregistrat doar rezultate negative în ultima perioadă. Genoa însă, deși are patru înfrângeri la rând, nu poate avea emoții în privința retrogradării, distanța dintre ea și Palermo fiind în acest moment de 13 puncte. Sunt probleme în linia de atac, deoarece Giovanni Simeone este accindentat, iar Leonardo Pavoletti a fost vândut la Napoli.

Crotone pare condamnată la retrogradare. Deși a pierdut la limită ultimele două dispute, jocul echipei nu a suferit mari modificări. Mai mult, principalii oameni de atac, Raffaelle Palladin și Alex Tonev, nu vor juca din diferite motive. Recomandăm cote minime de 1.90!

Mizăm 3/10 pe 1 & peste 1.5 goluri marcate.

Palermo vs. Inter Milano, Serie A, ora 16:00

Inter s-a transformat radical în ultimele luni și a intrat în cursa pentru un loc în Europa. Milanezii aveau ca obiectiv un loc în Liga Campionilor, care părea nerealizabil după startul sezonului, dar care acum poate fi atins. Cu cinci victorii consecutive, Inter a urcat pe 6, este la cinci lungimi de Napoli, care runda asta are un meci dificil. Inter are lotul complet pentru acest duel.

Palermo este în continuare cea mai slabă echipă de acasă, cu doar un punct obținut în nouă meciuri, 1-1 cu Pescara în ultimul meci disputat. Evitarea retrogradării pare tot mai departe după ultimele două înfrângeri, 0-1 cu Empoli și 1-4 cu Sassuolo, și e greu de crezut că Inter nu va profita și ea de slăbiciunile din defensiva lui Palermo. Recomandarea noastră are o cotă de 1.85!

Mizăm 4/10 pe 2 & peste 1.5 goluri marcate.

Pescara vs. Sassuolo, Serie A, ora 16:00

E momentul revanșei pentru Sassuolo, care a pierdut meciul tur la masa verde, din cauza folosirii unui jucător fără drept de joc. Totuși, reprezentanta Italiei în Europa League în acest sezon încă are evoluții oscilante: după 4-1 cu Palermo în etapa trecută, gruparea lui Di Francesco a pierdut cu Cesena în Cupă, 1-2. Revenirea lui Berardi se dovedește a fi decisivă, acesta reușind două pase de gol în meciul cu Palermo.

Pescara nu a reușit să învingă pe nimeni în acest an competițional, exceptând meciul tur. Aflată pe ultimul loc, Pescara nu poate emite pretenții la evitarea retrogradării, deși a adus jucători cu experiență în iarnă. Cotă minimă de 1.70 pentru duelul de la Pescara!

Mizăm 5/10 pe Sassuolo HA 0, ceea ce înseamnă că la egalitate se returnează miza în totalitate.

Atalanta vs. Sampdoria, Serie A, ora 19:00

Înfrângerea cu Lazio din etapa trecută a tăiat oarecum aripile lui Atalanta. Gruparea din Bergamo a coborât astfel pe 7 și și-a redus semificativ șansele la un loc în cupele europene în noul sezon. Rămâne de văzut cum va reacționa echipa după acea înfrângere, cert este că Sampdoria poate fi învinsă, mai ales la forma pe care o arată: patru înfrângeri și două remize în ultimele șase partide oficiale, în care a marcat doar de trei ori! E și un amănunt important pentru Doria, care a marcat în 90% din deplasările din acest sezon.

Konko și Kessie absentează pentru gazde, Viviano, Sala și Barreto pentru oaspeți. Recomandăm cote minime de 1.65!

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor.

AS Roma vs Cagliari, Serie A, ora 21:45

Cifrele nu o ajută pe Cagliari înaintea duelului de pe Stadio Olimpico: gruparea din Sardinia are cea mai slabă defensivă din Serie A și va avea în față formația cu al doilea atac! Oaspeții acestui duel au o medie de 2.4 goluri primite pe meci, cea mai mare din tot campionatul.

Roma are nevoie de toate punctele, în condițiile în care distanța față de Juve s-a redus la un singur punct, iar campioana are un meci dificil runda asta, cu Lazio. Premize sunt pentru un succes al romanilor, procentajul partidelor câștigate pe teren propriu fiind de 100%. Față de meciurile din etapa trecută, de la Roma va lipsi Juan Jesus, iar de la Cagliari Marco Capuano, ambii suspendați. Cote minime de 1.85 pentru acest meci!

Mizăm 4/10 pe 1 pauză/1 final & peste 2.5 goluri marcate.

Southampton vs. Leicester, Premier League, ora 14.00 

Claude Puel se confruntă cu o listă lungă de indisponibilități, iar vizita campioanei Leicester nu o găsește într-un moment bun pe Southampton care va trebui să abordeze meciul fără Jeremy Pied, Matt Targett, Charlie Austin, Sofiane Boufal, Steven Davis și Alex McCarthy. Și Ranieri are 3 absențe de marcă, Amartey, Mahrez și Slimani fiind plecați la Cupa Africii. Southampton vine după 4 înfrângeri consecutive în Premier League, dar este neînvinsă în 9 din ultimele 10 directe disputate pe teren propriu cu Leicester. Campioana nu a maî învins în deplasare în ultimele 12 meciuri. Recomandarea noastră este cotată la 1.75.

Mizăm 6/10 pe X la pauză sau la final de partidă.

Arsenal vs. Burnley, Premier League, ora 16.15 

Arsenal pleacă favorită certă în fața unei echipe care a obținut un singur punct în 9 deplasări din acest sezon, însă este pe locul 3 în clasamentul meciurilor disputate pe propriul teren, cu 8 victorii din 12 partide. Impresionant contrast! Doar 3 goluri au marcat cei de la Burnley în cele 9 deplasări și au încasat 20. Ultimele 5 direcete au fost câștigate de Arsenal, iar în ultimele 4 directe disputate pe terenul lui Arsenal, gazdele au înscirs minim 2 goluri, iar în total au existat minim 3 în meci. Recomandăm o cotă de 2.95 pentru această partidă!

Mizăm 2/10 pe victoria lui Arsenal cu goluri marcate de ambele echipe.

Chelsea vs. Hull City, Premier League, ora 18.30 

Hull a luat o gură de aer foarte importantă prin victoria de runda precedentă, dar nu credem că și-au făcut calcule cu vreun punct înregistrat în partida de azi. Chelsea trebuie să mențină ritmul bun pentru că urmăritoarele abia așteaptă pași greșiți. Chelsea nu are probleme de efectiv pentru această partidă și este așteptată și revenirea lui Diego Costa. Hull are o listă destul de lungă de indisponibili, iar cel mai imortant aspect este faptul că motorașul echipei, Robert Snodgrass, este accidentat. E greu de crezut că o echipă cu 8 înfrângeri consecutive în deplasare ar avea vreo șansă în fața liderului care are 14 victorii în ultimele 15 meciuri. Recomandarea noastră este cotată la 1.90.

Mizăm 8/10 pe victoria lui Chelsea în handicap asiatic -2, ceea ce înseamnă că la o victorie cu fix 2 goluri a liderului, miza se returnează.

St. Etienne vs. Angers, Ligue 1, ora 18.00 

Alb-verzii au basențe importante pentru această partidă, dar chiar și așa au plecat neînvinși din deplasarea de etapa trecută de la Lille. Angers are 3 accidentați și 4 jucători plecați la Cupa Africii. 11 din ultimele 13 meciuri disputate de St Etienne au avut mai puțin de 3 goluri, dar în 9 din ultimele 10 partide disputate pe propriul teren nu au fost învinși. Angers vine după o serie de 3 eșecuri consecutive pe teren străin, în care au încasat minim 2 goluri. Recomandarea noastră este cotată la 2.25.

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor și maxim 3 goluri marcate în meci.

Lyon vs. Marseille, Ligue 1, ora 22.00 

Marseille a fost desființată etapa trecută de Monaco, iar acum are o deplasare grea pe Parc Olympique de Lyon. Gazdele au pierdut la Caen etapa trecută cu 2-3 și s-au îndepărtat de TOP 3, ceea ce înseamnă absența din Champions League sezonul viitor. Nkoulou și Ghezzal sunt la Cupa Africii, în timp ce de la Marseille vor lipsi Diaby, Bedimo, Hubocan și Njie. Ultimele 4 directe cu Lyon gazdă s-au terminat la egalitate, iar ultimele 5 au produs sub 2,5 goluri. În ultimele 3 meciuri disputate în Ligue 1, Lyon a marcat minim 2 goluri. Recomandarea noastră este cotată la 1.85.

Mizăm 4/10 pe X la pauză sau la final de partidă.

Athletic Bilbao vs. Atletico Madrid, La Liga, ora 17.15 

Bilbao e o nucă tare pe San Mames, iar granzii campionatului au simțit-o pe propria piele. Problema este că de la gazde, pentru această partidă, lipsesc Benat Etxeberia și Aduriz, suspendați, alături de accidentații Kepa, Merino și Aketxe. Simeone nu se poate baza pe Augusto Fernandez, Oblak și Partey. Inaki Williams va fi principalul pericol pentru apărarea madrilenă, care a fost de nepătruns în 5 din ultimele 6 partide disputate în La Liga. Bilbao e neînvinsă în ultimele 8 partide disputate pe San Mames. Recomandarea noastră este cotată la 1.75.

 Mizăm 5/10 pe 1X! 

Betis Sevilla vs. Sporting Gijon, La Liga, ora 19.30

Betis este o echipă destul de limitată din punct de vedere al calității jucătorilor pe posturi, însă au o calitate superioară adversarei de astăzi care pare să se îndrepte către Segunda. Sporting a pierdut 9 din ultimele 10 partide disputate în toate competițiile și au adunat doar 5 puncte din ultimele 15 etape! Veteranul Ruben Castro este în formă la gazde și nu ne-ar surprinde apariția sa pe fișa marcatorilor. 7 din ultimele 8 meciuri disputate de Sporting au avut minim 3 goluri. Recomandarea noastră este cotată la 2.20!

Mizăm pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci cu 6/10.

Real Sociedad vs. Celta Vigo, La Liga, ora 19.30 

Ambele echipe au fost implicate în meciuri de Cupa Regelui în timpul săptămânii, însă rezultatele au fost diametral opuse. Bascii au cedat pe propriul teren la limită în fața Barcelonei, 0-1, în timp ce Celta a dat lovitora pe Bernabeu, trecând cu 2-1 de Real Madrid. Illaramendi este o absență de marcă din tabăra gazdelor pentru acest meci, el fiind suspendat și alăturându-se listei de indisponibili din care mai fac parte Carlos Martinez, Agirretxe, Gonzalez, Bergara și Zadua. În 5 din ultimele 6 directe disputate pe Anoeta, Sociedad a marcat minim 2 goluri.  Recomandarea noastră se ridică la valoarea de 1.70.

Mizăm 7/10 pe goluri în ambele porți.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.