Biletul Zilei 22 ianuarie 2017. Mizăm high-stakes pe 2 selecții analizate atent

0

5/6 variante câștigătoare la Biletul Zilei la cote medii de 2.39, cu un singur meci pierdut din 13 propuse este bilanțul mai mult decât decent de care au avut parte cititorii noștri în caeastă săptămână pe care sperăm să o încheiem cu un nou câștig. Șansele de reușită estimate individual pentru evenimentele selectate astăzi pleacă de la 66% în sus!

Nu rata sub nicio formă cele 21 de analize și ponturi individuale propuse de echipa naostră pentru astăzi!

Monaco a început anul 2017 în Ligue 1 așa cum ne-a obișnuit, impunându-se pe Velodrome cu 4-1 de o manieră categorică și instalându-se astfel în fotoliul de lider. Lorient este echipa cu cele mai multe înfrângeri, 12 la număr și se află în prezent pe loc retrogradabil. Mendy este suspendat, iar Dirar și Adama Traore sunt plecați la Cupa Africii din tabăra lui Monaco, în timp ce Lorient are 5 absențe importante. Ultimele 10 meciuri consecutive disputate de Lorient au produs minim 3 goluri. Monaco a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri disputate pe propriul teren!

Hull a luat o gură de aer foarte importantă prin victoria de runda precedentă, dar nu credem că și-au făcut calcule cu vreun punct înregistrat în partida de azi. Chelsea trebuie să mențină ritmul bun pentru că urmăritoarele abia așteaptă pași greșiți. Chelsea nu are probleme de efectiv pentru această partidă și este așteptată și revenirea lui Diego Costa. Hull are o listă destul de lungă de indisponibili, iar cel mai imortant aspect este faptul că motorașul echipei, Robert Snodgrass, este accidentat. E greu de crezut că o echipă cu 8 înfrângeri consecutive în deplasare ar avea vreo șansă în fața liderului care are 14 victorii în ultimele 15 meciuri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Monaco vs. Lorient 1 & over 1,5 goluri 1.44 4-0 Da
 Anglia Fotbal Premeir League Chelsea vs. Hull Chelsea -1,5 HA 1.53 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.21MIZĂ (unități): 8/10Da

 *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto:mondedufoot.fr

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.