Biletul Zilei 23 ianuarie 2017. Verifică selecțiile zilei și cota finala propusă

0

Am terminat o săptămână aproape perfectă la Biletul Zilei, cu 6/7 variante câștigătoare, un singur gol lipsind vineri pentru a atinge perfecțiunea. 2.36 a fost cota medie a variantelor propuse în săptămâna ce a trecut, iar procentajul Yield s-a situat la 95%, practic suma mizată fiind aproape dublată de luni până duminică.

Pentru astăzi, echipa noastră a analizat două evenimente ale căror șanse individuale de reușită pleacă de la 62,5% în sus, ceea ce ne face încrezători că vom putea continua parcursul formidabil pe care se află bilanțul acestei categorii.

Tunisia a reușit una din surprizele actualei ediții a Cupei Africii prin victoria în fața Algeriei în etapa precedentă, fapt ce i-a adus într-o postură extrem de favorabilă în meciul de astăzi când întâlnesc cea mai slab cotată echipă din grupă. Zimbabwe a disputat în istorie 8 meciuri la Cupa Africii, în fiecare din ele primind gol. Ultima participare a avut loc în 2006. Tunisia se califică dacă nu iese învinsă din această partidă, indiferent de rezultatul dintre Algeria și Senegal.

Brest este echipa din fotoliul de lider al Ligue 2 cu șanse reale de revenire în Ligue 1 în acest sezon, la 4 ani după ce au retrogradat. Este o șansă perfectă pentru a mări diferența față de urmăritoare, ocupantele locurilor 2, 3 și 4 împiedicându-se toate în această etapă. Red Star, oaspeții din această seară, sunt ocupanți ai locului 17, cu un punct deasupra liniei de plutire, iar în deplasările din acest sezon au reușit o singură victorie și 3 egaluri din 9 meciuri, înscriind doar 5 goluri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa Africii Zimbabwe vs. Tunisia X2 Pauză/X2 Final 1.29 2-4(1-4) Da
 Franta Fotbal Ligue 2 Brest vs. Red Star 1 1.60 0-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.06MIZĂ (unități): 5/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.