Flash Tips: 19 analize și recomandări de pariere pentru duminică 12 februarie

0

Ultima zi a săptămânii programează o mulțime de partide interesante, iar echipa noastră a prefațat toate meciurile din cele mai importante campionate ale Europei, însoțite de recomandări de pariere.

[subtitle] Spania, La Liga [/subtitle]

Villareal vs. Malaga, ora 13.00 

Villareal întâlnește pe Madrigal o formație a Malagăi care este fără victorie în ultimele 8 etape, adunând doar 3 egaluri și 5 înfrângeri, apropiindu-se de recordul negativ stabilit în 2010 de 12 etape consecutive fără vreun succes. Villareal nu a primit gol în ultimele 6 partide disputate împotriva unor echipe din Andaluzia, obținând 4 victorii și 2 egaluri. Ultimele 4 întâlniri directe au fost câștigate de „submarinul galben”. Malaga este echipa cu cel mai mare procentaș de goluri primite în La Liga în acest sezon, 66%!

Mizăm 6/10 pe victoria gazdelor la cote de minim 1.75!

Leganes vs. Sporting Gijon, ora 17.15 

Leganes a ajuns la 9 etape fără victorie în La Liga, iar la capitolul întâlniri directe cu adversarul de astăzi stă extrem de prost, ultima victorie datând din mileniul trecut, mai exact pe 21 mai 2000! Partida din tur a fost prima întâlnire între cele două pe prima scenă fotbalistică din Spania, marcând totodată și primul eșec suferit de Leganes în La Liga. Gijon stă și mai rău la capitolul performanțe recente, bifând 6 eșecuri în ultimele 7 etape, iar o vctorie astăzi ar fi de aur, Leganes fiind prima echipă deasupra liniei în acest moment, contracandidată directă pentru Gijon care este prima sub linie, la o distanță de 5 puncte, însă bilanțul din deplasările acestui sezon nu le dă deloc speranțe cu 3 egaluri și 8 înfrângeri din cele 11 deplasări.

Recomandăm evitarea acestei partide. NO BET pentru noi!

Las Palmas vs. Sevilla, ora 19.30 

Dacă meciul s-ar fi jucat la Sevilla, probabil că am fi avut o favorită certă la victorie, însă pe Gran Canaria se câștigă greu, iar gazdele au o serie impresionantă de 15 meciuri consecutive fără înfrângere pe propriul teren, acolo unde pe lângă rezultatele bune, Las Palmas a oferit și spectacol propriilor fani, având o medie de 1.91 goluri marcate pe meci la partidele de acasă. Din punct de vedere defensiv există slăbiciuni pe care o echipă ca Sevilla care a marcat în 91% din meciurile disputate în acest sezon le poate exploata la maxim.

Mizăm 8/10 pe goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote de la 2.00 în sus!

Atletico Madrid vs. Celta Vigo, ora 21.45 

Atletico a câștigat ultimele 3 întâlniri împotriva lui Celta Vigo fără să primească niciun gol și nu au pierdut niciunul din cele 4 meciuri disputate împotriva galicienilor pe Vicente Calderon sun bagheta lui Diego Simeone. Atletico este neînvinsă în ultimele 6 etape, iar în 5 din acestea nu a primit gol. Griezmann a marcat în fiecare din ultimele 3 confruntări personale cu Celta Vigo, totalizând 4 goluri. Celta a încasat 79% din golurile primite în acest sezon în cea de-a doua repriză, acesta fiind cel mai mare procentaj din La Liga.

Mizăm 4/10 pe meci cu SUB 2,5 goluri marcate la cote minime de 1.80.

[subtitle] Anglia, Premier League [/subtitle]

Burnley vs. Chelsea, ora 15.30

Burnley nu a câștigat niciuna din cele 5 dueluri pe care le-a disputat împotriva lui Chelsea în prima ligă, pierzând 4 dintre ele, iar în acest sezon Turf Moor este o fortăreață pentru gazde care au stâns aici 28 din zestrea totală de 29 de puncte, doar Chelsea și Tottenham reușind mai multe. Totuși, de această dată vine în inspecție liderul din Premier League, iar seria impresionantă de 7 victorii pe propriul teren (2 în FA Cup) a lui Burnley poate lua sfârșit. Interesant este că Burnley a pierdut toate cele 4 meciuri disputate duminica în acest sezon, în timp ce albaștrii au câștigat 4 și au remizat unul din cele 5 totalizate până acum. Chelsea are cele mai multe meciuri fără gol primit în actuala stagiune, 13 la număr, iar golul de debut al lui Diego Costa în Premier League a fost marcat în August 2014 chiar împotriva lui Burnley.

Mizăm 8/10 pe linia de handicap asiatic SUB 2,75 goluri la cote de minim 1.65.

Swansea vs. Leicester, ora 18.00

Misiune dificilă pentru campioană pe Liberty Stadium duminică, în condițiile în care forma arătată în deplasările din acest sezon este jalnică. În cele 12 deplasări de Premier League, vulpile au reușit doar 3 egaluri și 9 înfrângeri, marcând 8 goluri! Prima întâlnire directă între cele două formații în Premier League a avut loc în Octombrie 2014 și a fost câștigată de  „lebede”, de atunci Leicester le-a câștigat pe următoarele 4. Niciuna din ultimele 12 directe disputate în toate competițiile nu s-a terminat la egalitate, Leicester câștigând 9 și Swansea 3. Ultimele 12 meciuri ale lui Swansea au produs minim 3 goluri.

Mizăm 5/10 la minim 1.80 pe 1X & minim 2 goluri marcate în meci.

[subtitle] Franța, Ligue 1 [/subtitle]

Rennes vs. Nice, ora 16.00 

Rennes și-a extins seria de meciuri fără victorie la 8 meciuri, iar absențele din apărare pot contribui la prelungirea ei după această partidă. Nice a etalat un fotbal foarte plăcut și eficient în fața lui St. Etienne miercuri și se încăpățânează să țină pasul cu PSG și Monaco. Rennes a bifat 4 egaluri consecutive în ultimele etape, iar ultimele 6 meciuri au produs sub 2,5 goluri. Nice este neînvinsă în 24 din ultimele 26 de meciuri.

Mizăm 8/10 la cote de 1.65 pe linia de handicap asiatic Nice +0.25.

St Etienne vs. Lorient, ora 18.00 

În ciuda faptului că este lanterna roșie a campionatului, Lorient prezintă un potențial ofensiv considerabil sub comanda lui Bernard Casoni. Egalul smuls miercuri în fața lui Toulouse a fost cea de-a treia oară pe 2017 când Lorient câștigă puncte după ce a fost condusă în meci, semn că are începuturi ezitante de meci. St Etienne este pe 5 și a fost egalată de Marseille la puncte. Alb-verzii sunt neînvinși în 11 din ultimele 12 meciuri disputate acasă, iar în 7 din ultimele 8 s-au marcat cel mult 2 goluri.

Mizăm 4/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.80.

Nantes vs. Marseille, ora 22.00 

Nu avem parte de un mare derby duminică seară în Ligue 1, dar atmosfera de pe Beaujoire este întotdeauna electrizantă în tribune. Nantes are nevoie de puncte pentru a reveni pe orbită în Ligue 1, ultimele 3 etape aducându-le un singur punct „canarilor”. Marseille a obținut un nou succes miercuri și dă senzația că sezonul viitor poate ține pasul cu fruntea campionatului în această manieră. Ultimele 8 meciuri ale lui Nantes au produs de fiecare dată sub 2,5 goluri, la fel ca ultimele 4 directe de pe teren propriu împotriva lui Marseille în toate competițiile.

Mizăm 5/10 la 1.70 pe X la pauză sau la final de partidă.

[subtitle] Bundesliga [/subtitle]

Wolfsburg vs. Hoffenheim, ora 16:30

 Hoffe are o șansă mare de a urca pe un loc de Liga Campionilor, în cazul în care va câștiga pe terenul lui Wolfsburg. Deși golgheterul Sandro Wagner va lipsi și de această dată, Hoffenheim nu pare să fie dependentă de el, în condițiile în care săptămâna trecută a câștigat cu 4-0 în fața lui Koln.

Dacă „lupii” reușiseră să lege trei victorii consecutive chiar după primul meci al anului, acum au ajuns la trei înfrângeri consecutive. Wolfsburg suferă acasă, este trupa care a adunat cele mai puține puncte din campionat pe teren propriu, iar acest lucru atârnă greu în economia Bundesligii.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.60!

Freiburg vs. FC Koln, ora 18:30

Freiburg și Koln sunt despărțite de șase puncte înaintea meciului direct și au până acum un campionat foarte bun. Freiburg se poate lăuda cu șase victorii până în acest moment obținute pe teren propriu, un record important pentru o nou-promovată, în timp ce Koln are cel mai bun sezon din ultimii 27 de ani.

Doar patru echipe din Bundesliga au o apărare mai slabă decât Freiburg și Koln poate profita din plin de acest lucru. În tur, „țapii” au câștigat cu 3-0 și un rezultat similar în duelul de duminică i-ar duce pe loc de Europa.

Mizăm 4/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.75!

[subtitle] Serie A [/subtitle]

Crotone vs. AS Roma, ora 13:30

Roma a căzut temporar pe locul 3, după ce Napoli a câștigat cu 2-0 în fața lui Genoa. Temporar, pentru că în foarte mare măsură victoria la Crotone ar trebui obținută, diferența de valoare fiind netă în favoarea romanilor.

Victoria cu 4-0 în fața lui Fiorentina a venit într-un moment important pentru Roma, după ce înfrângerea cu Sampdoria a scos-o practic în mare măsură din lupta pentru titlu. În schimb, Crotone a căzut pe 19, distanța față de primul loc ce evită retrogradarea s-a mărit la nouă lungimi, iar rezultatul din tur nu-i dă prea multe speranțe: 0-4.

Mizăm 5/10 pe 2&peste 1.5 goluri marcate în meci, la cote minime de 1.60.

Inter vs. Empoli, ora 16:00

Forma fantastică a lui Inter s-a încheiat în Derby D’Italia, 0-1 cu Juventus. N-a fost neapărat un slab pentru milanezi, care l-au pierdut însă pe Perisic, croatul văzând cartonașul roșu în finalul întâlnirii. De asemenea, Icardi va lipsi, suspendat pentru cumul de cartonașe. Inter a rămas, la ora disputei cu Empoli, la opt puncte de locul de Liga Campionilor.

Empoli a pierdut două puncte față de Palermo, chiar dacă a scos un rezultat pozitiv cu Torino, pe teren propriu, 1-1. Rămâne cu cel mai slab atac din campionat, doar 14 goluri înscrise, o medie de 0.6 pe meci!

Mizăm 4/10 pe victoria lui Inter la 0, la cote minime de 2.25!

Palermo vs. Atalanta, ora 16:00

Victoria cu Crotone din ultima etapă, scor 1-0, face ca Palermo să reducă diferența față de Empoli la opt puncte și să mențină oarecare speranțe pentru evitarea retrogradării. Pot repeta isprava sicilienii și cu Atalanta? Cert este că gruparea din Bergamo, revelația din Serie A, vine după un 2-0 cu Cagliari ce face ca speranțele la calificarea în Europa să fie din ce în ce mai mari.

Palermo s-a impus în tur cu 1-0, după o reușită a lui Nestorovski. A fost, la acel moment, primul succes al lui Palermo în Serie A.

Mizăm 3/10 pe 1X la cote minime de 2.00.

Sassuolo vs. Chievo, ora 16:00

Lipsite de griji, cele două echipe sunt vecine de clasament înaintea acestui duel direct. Sassuolo vine după un 1-0 la Genoa, un rezultat puțin surprinzător, în condițiile în care ne-am fi așteptat la mai multe goluri. În schimb, Chievo a remizat 0-0 cu Udinese pe teren propriu, un meci în care slovenul Bostjan Cesar a văzut cartonașul roșu.

Sassuolo are prima șansă, în condițiile în care Chievo a cedat de șase ori în deplasare în acest sezon. A fost 2-1 în tur la Verona pentru Chievo, într-un moment însă în care Sassuolo avea destule probleme de efectiv.

Mizăm 5/10 pe PSF 1 la cote minime de 1.65!

Torino vs. Pescara, ora 16:00

Torino a ajuns la șase meciuri fără victorie în toate competițiile, iar forma slabă face ca distanța față de locurile de Europa să fie foarte mare: 10 puncte. Deși ofensiva funcționează bine, torinezii au probleme mari însă în apărare, unde au primit 33 de goluri. Cristian Molinaro este accidentat, în timp ce Mirko Valdifiori și Daniele Baselli sunt suspendați pentru duelul cu Pescara.

„Lanterna” pare a fi victima sigură în acest meci, în condițiile în care a primit șase goluri în ultima etapă, de la Lazio. Deși în tur a fost 0-0, cel mai probabil Torino nu va avea emoții în acest duel.

Mizăm 4/10 pe 1&peste 1.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.60!

Sampdoria vs. Bologna, ora 19:00

Sampdoria vine după două victorii imense, 3-2 cu Roma și 1-0 cu Milan, care n-au făcut decât să încurce calculele la vârf. În schimb, Bologna a ieșit foarte șifonată din două meciuri la fel de tari, 1-7 cu Napoli și 0-1 cu Milan, iar a doua înfrângere a venit într-un moment în care avea un avantaj de doi oameni.

Doria nu se va putea baza pe Jacopo Sala, însă trebuie remarcată revenirea între buturi a lui Emiliano Viviano, din etapa trecută. Bologna are o singură absență notabilă pentru această deplasare, cea a lui Antonio Mirante.

Mizăm 3/10 pe victoria lui Sampdoria la cote minime de 1.90!

Cagliari vs. Juventus, ora 21:45

Ar trebui să avem foarte mult spectacol în duelul din Sardinia. Meciurile de pe Stadio Sant’Elia au o medie de 4.18 goluri, o cifră enormă pentru un meci din Serie A.

Cagliari primește în medie 1.91 goluri pe meci în disputele de acasă, iar Juve va profita foarte probabil de acest lucru. Totuși, în ciuda acestui aspect, Cagliari a obținut 23 din cele 27 de puncte din acest sezon în fața propriilor fani.

Sistemul 4-2-3-1 o face pe campioană mult mai periculoasă decât era înainte, iar rezultatele o dovedesc din plin: cinci victorii consecutive. Juve are întreg lotul valid pentru această deplasare, penultimul test înaintea meciului cu Porto din Liga Campionilor.

Mizăm 4/10 pe 2&peste 2.5 goluri în meci la cote minime de 2.00!

[subtitle] Liga 1 [/subtitle]

FCSB vs. FC Voluntari, ora 20:30

1-1 la CFR a făcut ca diferența dintre vicecampioană și Viitorul să fie una de patru lungimi înaintea etapei cu numărul 23. Denis Alibec a debutat cu gol pentru FCSB, dar a și văzut cartonașul roșu și va lipsi în disputa cu Voluntari. În rest, Reghecampf are tot lotul valid, exceptându-l pe Florin Tănase, accidentat de mai multă vreme și care nu va fi forțat.

Voluntariul vine după un 0-5 la Craiova, unde a arătat lamentabil. Ilfovenii au o singură victorie în ultimele șase etape, ceea ce face ca prezența în play-off să fie prea puțin probabilă la finalul sezonului. Revine Novac în primul 11, după ce a fost suspendat pentru primul meci al anului.

Mizăm 4/10 pe faptul că nu vom vedea goluri în ambele porți la cote minime de 1.70!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.