Biletul Zilei: cota 3.18 pentru ultima zi a săptămânii

0

Încercăm să încheiem săptămâna cu un nou câștig, iar varianta propusă cititorilor pentru astăzi depășește pragul de 3.00. Șansele individuale ale evenimentelor selectate pleacă de la 64% în sus, iar staking-levelul stabilit este la valoare puțin peste medie în acest caz. Varianta propusă ieri a stricat șirul succeselor consecutive înregistrate în timpul săptămânii, dar noi ne vedem de drum și ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în continuare.

Juventus se deplasează la Cagliari pentru a susține meciul de duminică seară, teren pe care a înregistrat 5 victorii consecutive și unde se prezintă după o serie de 8 victorii înregistrate în ultimele 9 etape. Fire-power!

Pe Gran Canaria  ne așteaptă un meci foarte interesant între două echipe ce produc spectacol, Las Palmas și FC Sevilla. Las Palmas e neînvinsă în ultimele 15 meciuri disputate pe propriul teren, iar ultimele 6 deplasări ale Sevillei au produs petse 2,5 goluri de fiecare dată.

Ultima selecție este din SuperLiga turcă, acolo unde Galatasaray dă din coadă după eșecul suferit de liderul Beșiktaș vineri, iar cu o victorie azi se poate apropia la doar două puncte de rivala din Istanbul. Atenție cu handicapul, însă: Kayserispor a făcut niște achiziții interesante în iarnă pentru a se salva de la retrogradare. Va fi o echipă de urmărit în a doua jumătate a sezonului!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Cagliari vs. Juventus 2 1.35 0-2 Da
 Spania Fotbal La Liga Las Palmas vs. Sevilla ambele înscriu 1.55 0-1 Nu
 Turcia Fotbal SuperLiga Galatasaray vs. Kayserispor 1 1.52 1-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 3.18MIZĂ (unități): 6/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta SuperBet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.