Biletul Zilei 13 februarie. Incepem saptamana cu o varianta simpla

0

Săptămâna debutează cu o variantă cu șanse mari de câștig propusă de echipa noastră la Biletul Zilei, cele două evenimente selectate prezentând șanse individuale de reușită ce pleacă de la 66% în sus. Din păcate weekendul nu s-a încheiat la fel de bine cum a mers prima parte a săptămânii trecute, dar acest duș rece poate fi benefic pentru viitor.

Liderul Ligii 1, Viitorul Constanța, primește pe propriul teren vizita unei formații cu mari probleme, Pandurii Târgu Jiu. Puștii lui Hagi au prima șansă în acest meci și în mod normal nu ar trebui să piardă puncte cu o formație ce are un lot schimbat în proporție de 85% față de cel de la începutul campionatului. Viitorul a marcat de minim 2 ori în 5 din ultimele 6 partide disputate în Liga 1.

Manchester City poate profita de punctele pierdute de Chelsea și Tottenham și poate urca pe 2 cu o victorie în această seară pe Vitality Stadium. S-au marcat peste 2,5 goluri în 7 din ultimele 8 meciuri disputate de Bournemotuh în Premier League, la fel ca în ultimele 5 partide ale „cetățenilor”.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Viitorul vs. Pandurii 1 & peste 1.5 1.53 3-0 Da
 Anglia Fotbal Premier League Bournemouth vs. Man. City peste 2.5 1.50 0-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.30MIZĂ (unități): 5/10Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.