Flash Tips 13 februarie: Cinci recomandări pentru începutul săptămânii

0

Săptămâna începe cum nu se poate mai bine pentru iubitorii fotbalului, cu derby-ul Lazio Roma-AC Milan, programat în etapa a 24-a din Serie A. Tot astăzi, Manchester City are șansa de recupera două puncte față de Chelsea în Premier League, iar Viitorul să se desprindă în fruntea Ligii 1. Recomandările zilei, în cadrul acestui articol.

Bournemouth vs. Manchester City, Premier League, ora 22:00

E o șansă pentru City de a reduce din diferența față de Chelsea în campionat. În prezent la 11 puncte de lider, echipa lui Guardiola are în față una din cele mai slabe defensive din Premier League, care a primit 47 de goluri până acum. Teoretic, City nu va avea probleme în a găsi drumul către gol dacă ne raportăm la rezultatul înregistrat de Bournemouth etapa trecută, 3-6 cu Everton. Pentru acest meci, nicio echipă nu are probleme de lot, cu excepția lui Gundogan, care nu va mai juca în acest sezon.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci.

Lazio vs. AC Milan, Serie A, ora 21:45

Va fi un meci pe viață și pe moarte pe Olimpico, între două echipe ce au nevoie de o victorie pentru a rămâne în cursa pentru un loc în Liga Campionilor.

Prestațiile solide ale lui Lazio din acest sezon, din campionat și Cupa Italiei, i-au adus lui Simone Inzaghi un nou contract. Cu trei puncte însă în acest meci, romanii pot visa la o revenire în Liga Campionilor și ar scoate-o pe Milan din această cursă. Victoria pare posibilă dacă ținem cont de absențele importante din lotul „diavolilor”: Kucka și Paletta au văzut cartonașul roșu la Bologna, iar De Sciglio, Romagnoli și Antonelli sunt accidentați, toți din compartimentul defensiv.

Mergem pe goluri în ambele porți la minim 1.75.

FC Viitorul vs. Pandurii Târgu Jiu, Liga 1, ora 17:30

Viitorul a ajuns la șase victorii consecutive în Liga 1 și se poate desprinde de următoarele clasate după ce acestea au clacat în această etapă. Băieții lui Hagi vin după o victorie importantă la Dinamo, unde au revenit de la 0-1 grație inspirației tehnicianului, care a mutat decisiv după pauză, introducându-i pe Neluț Roșu și Florinel Coman. Primul, de altfel, este și anunțat titular în acest meci.

Pandurii a remizat cu Iași la primul meci al lui Flavius Stoican pe banca tehnică, 1-1, dar a fost un rezultat obținut cu șansă, pe fondul unei mari greșeli în defensiva adversă. Gorjenii nu au arătat tocmai rău, însă diferența din această seară va fi foarte probabil vizibilă. Olandezul Jeffrey Ket care a semnat cu Pandurii este disponibil pentru acest duel.

Mizăm pe victoria gazdelor la minim 2 goluri diferență la cote minime de 1.75.

Concordia Chiajna vs. FC Dinamo, Liga 1, ora 20:30

Dacă pentru Chiajna lucrurile sunt clare și se luptă pentru evitarea retrogradării, Dinamo are emoții în privința accesului în play-off. Înfrângerea cu Viitorul a complicat situația „câinilor” în clasament, iar victoria este singura opțiune luni seară.

Chiajna a transferat săptămâna trecută trei jucători, Valentin Alexandru, Florin Bejan și Dan Popescu și doar ultimul este anunțat titular. Dan Alexa nu-i va avea la dispoziție pentru acest meci pe Pena și Albu, ambii suspendați.

Dinamo are și ea probleme de efectiv înaintea acestui duel, în condițiile în care ambii închizători din etapa trecută, Nistor și Dudea, sunt suspendați, la fel ca și fundașul central Maric. În aceste condiții, francezul Dielna ar putea debuta la Dinamo, în timp ce Rivaldinho va lua loc probabil pe banca de rezerve. Trebuie menționat că Dinamo s-a antrenat toată săptămâna pe teren sintetic, aceeași suprafață ca și la Chiajna.

Mizăm pe goluri în ambele porți la cote de minim 2.00

Eibar vs. Granada, La Liga, ora 21:45

Eibar pornește favorită certă în acest duel, dar rămâne de văzut dacă își va confirma statutul și la finalul celor 90 de minute. Granada vine după un succes important, 1-0 cu Las Palmas, cu care a rămas în cursa pentru evitarea retrogradării, fiind acum la doar cinci lungimi de Leganes, ocupanta locului 17.

Doar că Granada are mari probleme pe teren străin: trei remize și opt înfrângeri și o medie de trei goluri primite pe meci! Eibar nu a pierdut niciodată cu Granada în istorie și are trei victorii în cele cinci meciuri directe disputate.

Mergem pe victoria gazdelor la cote minime de 1.65.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.