Flash Tips: Patru pronosticuri pentru ziua de luni!

0

Începutul de săptămână este sărac, dar vă propunem totuși patru pronosticuri pentru această zi. Avem trei meciuri din fotbal, cele două din Liga 1 și cel din Spania, dar și unul din handbal, dintre campioana Europei CSM București și Universitatea Cluj.

[subtitle] Fotbal [/subtitle]

Poli Timișoara vs. CSMS Iași, ora 18:00

Timișorenii vor disputa acest meci tot pe Dan Păltinișanu, după ce s-a pus problema mutării echipei pe un alt stadion din cauza datoriilor cumulate față de Consiliul Județean. Poli vine după două remize, 1-1 cu Gaz Metan și 0-0 cu ASA Târgu Mureș și trebuie să strângă puncte pentru a putea spera la evitarea retrogradării. Moldovenii au ajuns la patru meciuri fără înfrângere, dar doar un singur joc a avut loc în acest an, 1-1 la Severin cu Pandurii. Situația este mai complicată la Timișoara și am putea vedea astfel mai multă determinare din partea băieților lui Ionuț Popa. Bocşan, Mailat și Doman absentează de la gazde, Târşa, Danale, Gheorghe și Grahovac de la oaspeți.

Mizăm 4/10 pe 1X&sub 2.5 goluri la minim 2.15!

Dinamo București vs. FC Botoșani, ora 20:30

Cosmin Contra debutează ca antrenor la Dinamo, dar situația „câinilor” este foarte complicată după înfrângerea de la Concordia. Practic, dinamoviștii sunt mult mai aproape de play-out decât de play-off, dar victoria de astăzi este absolut necesară pentru gazde. Prima decizie a lui Contra la Dinamo a fost aceea de a muta partida cu Botoșani pe Național Arena, acolo unde gazonul este mult mai bunt decât în Ștefan cel Mare. Moldovenii vin din postura formației ce nu a câștigat niciodată pe terenul lui Dinamo, dar ar păstra șanse matematice la play-off cu un succes luni seară. Brănescu este accidentat de la gazde, iar Golofca suspendat de la oaspeți.

Mergem pe 1 solist la minim 1.60 și miză 5/10.

Malaga vs. Las Palmas, ora 21:45

Malaga și Las Palmas se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 23-a din La Liga. Sunt două echipe liniștite în privința supraviețuirii, însă nu și din punct de vedere al prestațiilor. Malaga are o serie de 11 partide fără victorie în toate competițiile și a ajuns pe locul 14 în campionat, în timp ce Las Palmas are trei înfrângeri în cinci meciuri, dar în La Liga nu a mai câștigat pe teren străin de la 4-2 la Valencia, din primul meci! La oaspeți am putea vedea modificări în linia de atac, acolo unde Jese, Boateng și Halilovic nu au impresionat în disputa cu Sevilla, 0-1.

Mizăm 4/10 pe PSF X la minim 1.80!

[subtitle] Handbal [/subtitle]

CSM București vs. ”U” Cluj, ora 17:00

”U” Cluj nu a pus prea mari probleme la CSM de-a lungul timpului, unde a venit mai mereu cu gândul de a scăpa fără accidentări. Diferența dintre cele două echipe este mare și probabil va fi reflectată astăzi pe teren, în condițiile în care antrenorul oaspetelor va rula întreg lotul deplasat în capitală.

Pentru CSM București este un meci bun de verificare înaintea deplasării foarte importante din Liga Campionilor de la Larvik, poate decisiv în tentativa de a ocupa locul doi în clasamentul grupei. A fost 33-19 anul trecut și 38-28 acum două sezoane, astfel că o diferență de șapte goluri astăzi este perfect realizabilă.

Mizăm 6/10 pe CSM București -6.5 goluri la cote minime de 1.75!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.