Biletul Zilei: am început săptămâna perfect–să o continuăm tot așa!

0

Varianta propusă ieri de echipa noastră a fost câștigătoare fără emoții, astfel că am debutat cu dreptul ultima săptămână de pariere din luna februarie a acestui an și intenționăm să o ținem tot așa. Pentru astăzi avem o variantă compusă din 2 selecții cu șanse de reușită ce pleacă de la 62,5% în sus, astfel că staking level-ul indicat rămâne la nivel mediu.

Bayer Leverkusen trece printr-o perioadă destul de bună din punct de vedere al exprimării în joc, în ultimele etape din Bundesliga înscriind 3 goluri pe meci în întâlnirile cu Augsburg și Frankfurt. E drept, comparația cu Atletico Madrid a acestor adversari nu își are rostul. Ce ne-a captat atenția este faptul că din cele 6 partide disputate în faza grupelor, nemții au terminat 4 la egalitate, pe lângă cele două victorii înregistrate, iar la pauza uneia dintre aceste două succese înregistrându-se același semn al echilibrului. Atletico Madrid a avut și ea parte de dispute destul de echilibrate în faza grupelor, 5 din cele 6 meciuri terminându-se la o diferență de un singur gol, iar 3 dintre ele fiind egaluri la pauză. Avem astfel 8 din cele 12 partide în care au fost implicate cele două formații în acest sezon de Champions League cu egalitate la pauză sau la final de partidă, ceea ce înseamnă 67%! În condițiile în care cota primită pentru PSF X exprimă 62,5% șanse de reușită, avem un mic plus de valoare pentru care merită să o jucăm, mai ales că echipele vor pune accent în primul rând pe a nu pierde acest prim meci.

Cea de-a doua selecție este partida dintre Millwall și Chesterfield din League One, iar aici avem de remarcat faptul că echipa gazdă a eliminat din FA CUP 3 echipe din primul eșalon în același sezon din 1937 încoace, așadar avem parte de un record după 80 de ani, ultima victimă fiind chiar campioana Leicester, iar Milwall este în sferturi. În fața propriilor fani, elevii lui Neil Harris au o formă excelentă în ultimul timp, fiind neînvinși de 9 partide în toate competițiile, 8 dintre acestea fiind victorii. Oaspeții au moralul la pământ și sunt foarte aproape de retrogradare, fiind fără victorie în ultimele 5 partide și bifând un singur succes în ultimele 11 meciuri. Avem astfel parte de un duel între două echipe care merg în direcții diferite și balanța înclină clar în favoarea gazdelor.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Leverkusen vs. Atl. Madrid PSF X 1.60 2-4 Nu
 Anglia Fotbal League One Millwall vs. Chesterfield 1 1.45 0-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.32MIZĂ (unități): 6/10Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.