Flash Tips: Meciuri Champions League 21-22 februarie 2017

0

Optimile Champions League programează și în această săptămână dueluri destul de atractive, iar noi am aruncat un ochi peste ele cu intenția de a găsi cele mai bune recomandări de pariere.

Bayer Leverkusen – Atletico Madrid, marţi, ora 21:45

Bayer, în cele șase partide din grupe a reușit să adune zece puncte, izbutind două victorii, remizand de patru ori, meciuri în care a marcat opt goluri și a primit de două ori mai puține. Trebuie menționat faptul că “aspirinele” nu au mai trecut de optimile Ligii Campionilor de mai bine de 15 ani, iar ultima oară când depășeau această fază, reușeau să ajungă în finala competiției, în 2002. În ultimele 4 meciuri directe dintre cele două, în toate competițiile, s-au înregistrat partide cu sub 2.5 goluri. Leverkusen are 8 meciuri la rând fără înfrângere în Champions League, în timp ce Atletico, în 6 din ultimele 7 jocuri din Ligă, a avut meciuri cu sub 2.5 goluri pe tabelă. Ibericii au câștigat o grupă în care a mai făcut parte și marele Bayern, venind după 2 victorii consecutive în La Liga, cu Celta Vigo și Gijon.

Evoluțiile ambelor echipe sunt destul de oscilante în ultima vreme, astfel că meciul poate fi destul de tricky pentru pariori în ceea ce privește rezultatul final. Recomandăm cote de minim 1.60 pentru SUB 2,5 goluri marcate în meci cu mize 6/10.

Manchester City – AS Monaco, marţi, ora 21:45

Man.City vine după o boacănă destul de interesantă în Anglia, unde a remizat în Cupa Angliei, faza optimilor de finală, cu Huddersfield, scor 0-0, trupa respectivă fiind în liga secundă engleză. Totuși, City are o serie frumoasă de 6 meciuri la rând fără înfrângere, din care a câștigat 4. Monaco e lidera Ligue 1, chiar și după egalul de vineri de la Bastia, scor 1-1, fiind o echipă care marchează des. În ultimele 3 meciuri de Ligă ale monegascilor, au fost partide de peste 2.5 goluri. În ultimele 7 deplasări, francezii sunt neînvinși, câștigând 5, de remarcat în listă fiind și egalul de la PSG, 1-1. Vincent Kompany și Gabriel Jesus sunt marii absenți ai lui Guardiola.

Mizăm pe goluri în ambele porți și minim 3 marcate în meci la cote de minim 1.90 cu mize 8/10.

FC Porto – Juventus, miercuri, ora 21:45

Porto a fost în spatele campioanei Angliei, Leicester, în grupa sa, iar acum dă piept cu o mare favorită la trofeu, Juventus. Lusitanii nu au primit vreun gol în ultimele 3 partide de Ligă, în timp ce Juventus e neînvinsă în ultimele 8 jocuri de Champions League. Trebuie spus că Porto nu a reușit în ultimele 3 încercări să bată pe Juve, dar o veste bună este faptul că în ultimele 7 jocuri acasă cu vreo echipă italiană nu au pierdut. De cealaltă parte, Juve a pierdut 4 jocuri din ultimele 11 jucate în Portugalia, dar toate acele 4 eșecuri au venit în fața Benficai. Având 7 victorii la rând, Juve e clar echipa mai în formă.

Mizăm 5/10 pe linia de handicap asiatic de SUB 2,25 goluri în meci la cote de minim 1.75

Sevilla – Leicester, miercuri, ora 21:45

Campioana Angliei, Leicester, a trecut fluierând în Ligă de o grupă cu Porto, Brugge și Copenhaga, dar are mari dificultăți în campionat, acolo unde se luptă iarăși la retrogradare. Au fost eliminați și de Milwall la acest final de săptămână în Cupa Angliei, așa că moralul nu e deloc foarte bun. Sevilla e pe val, nu a mai pierdut acasă de 7 meciuri la rând, fiind învinsă în acest sezon de doar 2 ori, în fața lui Barcelona și Juventus. În plus, în 6 din ultimele 7 meciuri de Ligă, Sevilla nu a primit măcar vreun gol. Leicester are 2 înfrângeri la rând în Anglia, având doar 2 succese în 2017, an în care au marcat doar de 3 ori în 10 partide.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci la cote de la 1.65 în sus, cu mize 7/10.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.