Biletul Zilei: șanse mari de câștig și pentru varianta de miercuri

0

Varianta propusă astăzi de echipa noastră la Biletul Zilei este compusă din două evenimente ale căror combinație pe același cupon de pariere ne dau un factor multiplicator final de valoare 2.23 și cu șanse individuale de reușită exprimate de cote în procente ce pleacă de la 62,9%.

Sevilla are o misiune aparent ușoară pentru a accede în sferturile de finală ale celei mai bogate competiții intercluburi, iar maniera de joc afișată în acest sezon îi îndreptățește pe elevii lui Jorge Sampaoli să fie favoriți cerți ai acestei întâlnir. Campioana Angliei este în cădere liberă și se luptă din greu pe plan intern pentru evitarea retrogradării. Tremoulinas și Krohn-Dehli vor lipsi de la gazde care au câștigat 5 din ultimele 7 partide disputate pe propriul teren, remizându-le pe celelalte două. Leicester merge oribil în deplasare, obținând doar 3 egaluri în 13 meciuri de Premier League, iar în weekend fiind eliminată și din FA Cup pe terenul lui Millwall, formație din cel de-al treilea eșalon.

Valencia primește vizita liderului Real Madrid pe Mestalla într-o restanță din La Liga, iar pentru Real e meci de victorie obligatorie. Barcelona este la un punct în spatele marii rivale, dar are două meciuri disputate în plus. Liliecii dau semne de revenire și au învins în weekend pe Bilbao, însă ne-au obișnuit cu una caldă și alta rece în acest sezon, iar în acest meci nu se pot baza pe Santi Mina, Rodrigo Moreno și Martin Montoya. S-au marcat peste 2,5 goluri în 10 din ultimele 11 întâlniri directe disputate pe Mestalla, iar Valencia a marcat de minim 2 ori în poarta Realului în ultimele 6 meciuri directe, fără să-i învingă pe galactici în 15 din ultimele 16.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Sevilla vs. Leicester 1 1.40 2-1 Da
 Spania Fotbal La Liga Valencia vs. Real Madrid ambele înscriu 1.59 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.23MIZĂ (unități): 8/10Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.