Flash Tips: 6 analize și recomandări de pariere pentru miercuri

0

Miercuri continuă meciurile spectacol din competițiile europene, iar ochii pariorilor sunt ațintiți către cotele disponibile și eventualele oportunități de a realiza profit. Încep meciurile retur din Europa League, iar diseară vom afla primele 3 echipe calificate în optimi.

Fără îndoială capul de afiș este ținut de cele două meciuri din optimile Champions League, ale căror analize și recomandări de pariere le puteți consulta în acest articol.

Fenerbahce vs. FC Krasnodar, Europa League, ora 19.00

Rușii vin la adăpostul unui prețios 1-0 obținut pe teren propriu în manșa tur, rezultat anticipat de echipa noastră în preview-ul respectiv. Problema este că Fenerbahce tratează bine meciurile importante, mai ales cele din competițiile europene, iar atitudinea jucătorilor este cu totul alta, parcă devin mult mai motivați. S-a văzut asta în meciurile din grupe când pe teren propriu au bătut tot ce le-a stat în cale, de la Zorya până la Manchester United. Pe plan intern, lucrurile nu au stat foarte bine pentru Fener în acest sezon, iar asta se vede și în clasament unde sunt pe 4, la 7 puncte în spatele liderului Besiktas. Krasnodar a avut liber în weekend, datorită pauzei din campionatul Rusiei.

Mergem pe victoria gazdelor și SUB 3,5 goluri marcate în meci, la cote de 2.25 cu mize de 6/10.

Schalke vs. PAOK, Europa League, ora 19.00

Prea multe nu sunt de spus despre acest meci care se joacă pornind de la 3-0 pentru nemți, aceștia impunându-se clar în Grecia, distrugând orice speranță la calificare pentru Varela și compania. Sistemul cu 3 fundași centrali al grecilor s-a dovedit mult prea fragil în fața atacanților germani, iar pentru acest meci retur putem asista la diferite teste pe care antrenorul Markus Weinzierl să le facă din punct de vedere al primului 11 trimis în teren sau a sarcinilor tehnico-tactice.

Gazdele pleacă favorite, dar cote sub valoarea de 1.70 pentru victorie nu merită jucate. Este meci clasic de NO BET.

St. Etienne vs. Manchester United, Europa League, ora 19.00

Zlatan Ibrahimovic sparge record după record pe final de carieră la Manchester United. După ce la 35 de ani și 125 de zile a devenit cel mai bătrân jucător care a înscris 15 goluri în Premier League într-un singur sezon, suedezul este și jucătorul din Premier League cu cele mai multe jocuri disputate în toate competițiile în acest sezon. Se pare că Zlatan chiar este ca vinul, devine tot mai bun pe zi ce trece, iar meciul tur a fost o demonstrație din partea lui, învingând-o de unul singur pe St Etienne cu o triplă. Având în vedere că în weekend va disputa finala Cupei Ligii, este posibil ca Mourinho să folosească jucători mai puțini utilizați în acest sezon, iar alb-verzii pot spera măcar la o victorie de palmares, nu și la calificare.

Vedem valoare în 1X la 1.70 pe care o recomandăm cu mize 7/10.

Valencia vs. Real Madrid, La Liga, ora 19.45

Chiar dacă Valencia trece printr-o perioadă mai slabă din punct de vedere al performanțelor în ultimii ani, duelul cu Real Madrid a ținut ștacheta sus din punct de vedere al competitivității. Un aspect important în tabăra „galacticilor” este revenirea pe gazon a lui Gareth Bale care a intrat în partea secundă a meciului cu Espanyol din weekend și a reușit să și marcheze. Este de așteptat ca galezul să se afle în formula de starta astăzi, iar în acest caz Realul va avea un plus mare la capitolul dinamică. Trio-ul ofensiv al gazdelor cu Zaza atacant central, susținut pe flancuri de Nani și Orellana, poate pune în pericol orice apărare, fie ea și a lui Real Madrid, iar tradiția acestor întâlniri ne indică potențial crescut de goluri. S-au marcat peste 2,5 goluri în 10 din ultimele 11 întâlniri directe disputate pe Mestalla, iar Valencia a marcat de minim 2 ori în poarta Realului în ultimele 6 meciuri directe, fără să-i învingă pe galactici în 15 din ultimele 16.

Mizăm pe goluri în ambele porți și minim 3 marcate în meci la cotă minimă de 1.80.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.