Biletul Zilei: nu ne săturăm, vrem să câștigăm și joi

0

Confidence rate-ul mare de care s-a bucurat varianta propusă ieri ne-a răsplătit fără emoții la un factor multiplicator final de 2.23. Varianta propusă pentru azi de echipa noastră se situează în jurul aceluiași nivel valoric al cotei finale, cu un plus de aproximativ 5 procente.

Anderlecht va avea o deplasare grea la St. Petersburg unde Mircea Lucescu va fi nevoit să găsească soluții pentru a întoarce un rezultat nefavorabil înregistrat în tur, 0-2 la Bruxelles. Belgienii au un joc deschis și își crează multe ocazii, iar acest scenariu le convine de minune, cu un Zenit care va fi obligat să atace și va crea inevitabil spații pentru contraatacurile tăioase ale lui Stanciu & company. Zenit are un palmares incredibil pe propriul teren în această competiție cu 12 victorii și un egal din 13 meciuri disputate, în faza grupelor bifând 3 succese și înscriind 9 goluri. Ambele echipe sunt în efectiv complet.

Ajax va primi pe Amsterdam Arena vizita Legiei, echipă ajunsă aici din grupele Champions League, dar care a pierdut mult din valoare în această iarnă. Partida tur s-a terminat nedecis, deși Ajax a dominat de la un cap la altul. De această dată, „lăncierii” vor avea suportul propriilor fani, iar diferența de valoare este clar în favoarea lor. În weekend Legia a pierdut surprinzător pe propriul teren în fața penultimei clasate, Ruch Chorzow, în timp ce Ajax a câștigat o deplasare grea la Vitesse Arnheim. Cele două echipe s-au mai întâlnit acum 2 ani, iar Ajax s-a impus la 0 în ambele manșe.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Zenit vs. Anderlecht 1 1.62 3-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Ajax vs. Legia 1 1.44 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.33MIZĂ (unități): 5/10Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.