Flash Tips: 13 analize și recomandări din Europa League

0

Dacă predicțiile pentru ieri din Champions League și La Liga au fost toate corecte, să ne încercăm norocul și astăzi la meciurile din Europa League, competiție pe care pariem mize mai mici decât de obicei, deoarece pentru unele din echipele implicate este doar o risipă de timp, energie și bani.

Osmanlispor vs. Olympiakos, ora 18.00

După 0-0 în tur, meci în care Osmanlispor nu a contat pe faza ofensivă în disputa cu Olympiakos, ea nereușind să trimită nici măcar un șut pe spațiul porții adverse, pare că totul poate fi tranșat de greci, chiar și în deplasare. Totuși, turcii au de partea lor rezultatele de pe teren propriu în această campanie europeană, acolo unde au obținut două victorii și o remiză în disputele de pe “Osmanli Stadyumu” din Grupa L a Europa League, unde s-a duelat cu echipe precum Villarreal, Zurich și Steaua. Grecii vin după un eșec cu AEK Atena, 0-1 și trebuie spus că în toate deplasările din acest sezon de UEL au marcat doar 2 goluri.

Recomandăm X la pauză sau final de partidă la minim 1.60 cu 6/10.

Ajax vs. Legia, ora 20.00

Ajax este neînvinsă în 8 partide consecutive în toate competițiile, câștigând 6 din ultimele 7 meciuri. Forma bună de pe teren propriu le va conferi  încrederea că vor reuși să treaca în turul următor, chiar dacă în tur rezultatul a fost doar 0-0. Legia a făcut o partidă tur destul de bună, reușind să termine la egalitate fără gol primit pe teren propriu contra lui Ajax. Însă, polonezii au pierdut 6 din ultimele 9 deplasări europene, lucru ce va face ca presiunea să fie și mai mare înaintea acestui meci. În ultimul meci din campionat aceștia au pierdut pe teren propriu contra celor de la Ruch cu scorul de 1-3. Ajax a câștigat la general cu scorul de 4-0 acum două sezoane în Europa League ultima dublă directă, câștigând pe teren propriu cu 1-0.

Mizăm 8/10 la minim 1.75 pe victoria lui Ajax și minim 2 goluri înscrise în meci.

APOEL vs. Bilbao, ora 20.00

După o partidă nebună în prima manșă, câștigată de basci cu 3-2, doar golurile reușite de Efrem și Gianniotas o păstrează în joc pe trupa cipriotă APOEL, care trebuie totuși să treacă peste pragul psihologic, acela că nu a câștigat niciodată în fața unor echipe din Spania, având cinci remize și zece înfrângeri per total. Bilbao a fost obosită după iureșul cu APOEL în La Liga, pierzând în week-end scor 2-0 cu Valencia. Trupa iberica nu a reușit să câștige pe teren străin în această ediție a cupelor europene. Mai mult decât atât, și maniera a lăsat de dorit, Aduriz și compania marcând un singur gol, încasând de șase ori mai multe. Bilbao este clar deci vulnerabilă pe faza defensivă, acolo unde cei din Nicosia pot profita în acest retur.

Încercăm 1X la 1.80 cu mize 3/10.

Zenit – Anderlecht, ora 20.00

Zenit vine după un joc dezamăgitor în tur, ea aproape că nu a contat în repriza secundă a meciului de la Bruxelles, unde a pierdut cu 0-2, ambele goluri venind după pase decisive semnate de Nicușor Stanciu. S-a zvonit după partida tur, prima oficială din 2017 pentru Zenit, că Mircea Lucescu ar putea să plece dacă nu se califică, însă, echipa sa a demonstrat că poate face si meciuri bune, mai ales acasă. Faptul că acum este obligată să revină de la 0-2, nu este deloc dificil, Zenit fiind o mașină de goluri, marcând nouă goluri în 3 meciuri din grupe. Anderlecht a confirmat succesul din tur cu un 4-1 în Jupiler League, în deplasarea de la Oostende. În deplasările europene din acest sezon, belgienii au reușit  să facă trei jocuri bune, în care au obținut o victorie și două rezultate de egalitate.

Ne așteptăm la un meci cu peste 2,5 goluri și vom miza 5/10 la cote minime de 1.70.

Roma – Villarreal, ora 20.00

Gazdele traversează o perioadă extrem de bună, cu 4 victorii înregistrate în ultimele 5 etape. Recent, AS Roma a reușit să o învingă pe Torino, cu scorul de 4-1. De asemenea, în manșa tur, italienii s-au impus fără emoții în Spania, scor 4-0. Bosniacul Edin Dzeko este golgheterul echipei, acesta având 19 goluri înscrise, până în acest moment. E greu de crezut că Villarreal mai poate întoarce soarta dublei, chiar dacă ei se află pe o pantă ascendentă în campionat, cu 8 puncte acumulate în ultimele 4 partide. Etapa precedentă, Villarreal a triumfat pe terenul celor de la Real Sociedad, cu scorul de 1-0. Italienii nu se pot baza pe Florenzi și Spinozzi, care au unele probleme medicale, fiind de așteptat ca antrenorul Spalletti să mai apeleze și la alte rezerve în primul 11, având în vedere scorul din Spania.

E greu să ai aceeași motivație știind că meciul pleacă de la 4-0. E valabil pentru ambele formații. NO BET.

Besiktas – Hapoel Beer Sheva, ora 20.00

Besiktas a făcut un pas mare spre calificarea în optimile Europa League, reușind să obțină un avantaj liniștitor înaintea meciului de la Istanbul, după 3-1 în Israel. După victoria aceasta, trupa turcă a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere în fața echipelor din Israel. Formația lui Senol Gunes a confirmat și în campionat forma bună prin care trece, câștigând cu 3-1 meciul disputat în fața celor de la Akhisar Belediye. Golul reușit în tur de Elyaniv Barda o ține în joc totuși pe trupa lui Hoban, cu toate că șansele să obțină calificarea sunt aproape nule.  O altă problemă pe care Beer Sheva trebuie să o managerieze este jocul slab din deplasări, unde evoluează sub așteptări, ea fiind fără victorie în cele patru asemenea dispute din 2017.

Cota pe victoria gazdelor este bună și merită încercată. 1 solist la minim 1.75 cu 4/10.

Sparta Praga – Rostov, ora 22.05

Sparta Praga este mai mult cu gândul la meciul cu Jablonec, de la sfârșitul acestei săptămâni, deoarece este conștientă de faptul că îi este aproape imposibil să remonteze înfrângerea din tur, scor 0-4. Sparta ar putea încheia totuși această campanie neînvinsă, ea având o remiză și patru victorii, și aici vorbim evident de meciurile de pe teren propriu. Rostov a demonstrat că victoria cu Bayern din grupele Ligii nu a fost chiar întâmplătoare, în tur marcând și fostul dinamovist Miha Mevlija. Rușii merg la Praga dornici să facă un meci bun și astfel să bifeze primul lor succes de pe teren străin din această campanie a cupelor europene.

NO BET!

FC Copenhaga – Ludogorets, ora 22.05

Românul Claudiu Keseru a marcat în partida din tur, scor 2-1 în Bulgaria pentru Copenhaga, danezii fiind clar favoriți în Danemarca. Aceștia au pierdut în Liga Campionilor doar un singur joc în grupe, de asemenea ei pierzând un singur meci în ultimele 38 de jocuri oficiale! Ludogorets e lideră detașată în Bulgaria, dar trupa lui Moți are o defensivă problemă, având cea mai slabă apărare din grupa sa de Champions League. Totuși, în ultimele 11 meciuri a pierdut doar partida cu Copenhaga. Bulgarii mai au și 3 eșecuri la rând în Europa League, iar ultimele 4 meciuri ale lor au fost de peste 2.5 goluri. Danezii nu au pierdut acasă în acest sezon de cupe europene.

La fel ca și în partida tur, mizăm pe goluri în ambele porți la 1.90 cu 4/10.

Lyon – AZ Alkmaar, ora 22.05

Lyon a rezolvat deja calificarea în turul de la AZ Alkmaar (scor 4-1) și pare greu de crezut că vom asista la o surpriză de proporții. OL este o forță pe teren propriu, acolo unde a câștigat cinci din ultimele șase jocuri disputate. În plus, trupa franceză a pierdut doar două jocuri acasă din precedentele 12 disputate în Europa League. Olandezii vin cu un moral slab în Franța, ei câștigând per total un singur meci din ultimele 5 jucate. Tot ultimele 5 meciuri jucate de AZ au fost cu pariu GG (ambele echipe marchează), olandezii marcând în ultimele 3 partide europene. Și francezii marchează des, pentru că ultimele 4 meciuri ale lui OL au fost de peste 2.5 goluri.

Mizăm pe victoria gazdelor la minim 2 goluri diferență la cote de 2.00 cu mize 5/10.

Genk – Astra, ora 22.05

2-2 în tur la Giurgiu a fost scorul, iar trupa română pleacă în mod cert cu un mare dezavantaj în Belgia. KRC Genk, de la meciul tur cu Astra, a mai jucat un singur meci de campionat, încheiat la egalitate, scor 1-1, pe 19 februarie, pe terenul formației Sporting Charleroi. Până acum, acasă, în Europa League, belgienii au trei victorii din trei meciuri pe propriul stadion și un golaveraj de 6-1, chiar dacă adversarii s-au numit Bilbao, Rapid Viena și Sassuolo. Gazdele au totuși o infirmerie plină pentru partida cu Astra, Bizot, Dewaest, Karelis, Susic, Vanzeir și Wouters urmând să lipsească din primul 11. Astra are moral bun după 1-0 cu liderul Viitorul, în Liga 1, iar trupa lui Șumudică e cu adevărat imprevizibilă, marcând de fiecare dată în ultimele 8 partide jucate în toate competițiile. Echipa din Giurgiu a jucat mai bine pe terenuri străine în faza grupelor (două victorii și un eșec, golaveraj 4-6) decât pe teren propriu (două remize și un eșec, golaveraj 3-4). De la Astra, va lipsi joi Boudjemaa, accidentat.

Mizăm 4/10 la 1.90 că ambele echipe vor înscrie în meci.

Sahtior – Celta Vigo, ora 22.05

Sahtior își continuă forma excelentă din Europa League reușind să câștige în deplasare prima manșă a acestui duel cu scorul de 1-0. Ucrainenii au fost singurii care au reușit să treacă de faza grupelor cu 6 victorii din tot atâtea partide, marcând și 21 de goluri! Fosta trupă a lui Lucescu este neînvinsă în ultimele 24 de partide în toate competițiile, terminând la egalitate doar 3 dintre acestea. Trebuie spus totuși că ucrainenii au câștigat doar de 5 ori în 24 de meciuri împotriva echipelor spaniole, iar în ultimele 15 jocuri acasă au încasat doar 5 goluri. Celta Vigo nu a cadrat niciun șut pe spațiul porții în tur, dar apoi și-a revenit în La Liga, unde a câștigat cu Osasuna, 3-0. Celta are o problemă în defensivă, primind cele mai multe goluri din top10 prezent din Spania, 36. În deplasare, băieții din Vigo au pierdut 3 meciuri din ultimele 4, în ultima lună. În plus, Celta a câștigat o singură partidă din ultimele 3 deplasări europene.

Recomandarea noastră este cota minimă de 1.80 pentru un meci cu peste 2,5 goluri la mize de 4/10.

Fiorentina – Borussia Monchengladbach, ora 22.05

După 1-0 în tur, un rezultat surpriză având în vedere forma destul de slabă a Fiorentinei, italienii au clar acum prima șansă cu Gladbach. 5 victorii are trupa din Firenze în ultimele 6 meciuri de Europa League, competiție unde se simte așadar foarte bine. Și încă o veste bună pentru italieni este faptul că Gladbach a pierdut ultimele 3 meciuri din Europa League. Iar în aceste 3 înfrângeri, nemții au pierdut întotdeauna la un gol diferență. Chiesa se va întoarce în echipa Fiorentinei, după suspendarea din tur, în timp ce Borussia nu se poate baza pe Rafael. Italienii au pierdut un singur meci acasă în toate competițiile din acest sezon.

Mizăm pe o nouă victorie a gazdelor la cote de minim 2.30 cu mize 3/10.

Tottenham – Gent, ora 22.05

Trupa engleză Tottenham are de întors, surprinzător, un scor negativ înregistrat în Belgia, când a fost 1-0 pentru Gent, fosta trupă antrenată de Mircea Rednic. Un Gent care nu are probleme de efectiv diseară și nu are ce pierde deci, fiind la început considerată clar outsider. Spurs au pierdut totuși ultimele 3 întâlniri de Europa League, iar ca probleme de lot trebuie să amintim că nu îi are la dispoziție nici pe Lamela, dar nici pe Danny Rose. Duminică, Tottenham a dispus sec de Fulham cu 3-0 în Cupa Angliei, în timp ce la belgieni, victoria cu Spurs a fost singura din ultimele 4 jocuri.

Meciul se joacă pe Wembley, care până acum s-a dovedit un adevărat coșmar pentru Tottenham. NO BET pentru noi.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.