Flash Tips: 6 analize și recomandări de pariere pentru miercuri 1 martie

0

Am încheiat luna februarie cu capul sus și buzunarele mai pline conform bilanțului realizat în urma ponturilor oferite de specialiștii noștri. Începem luna martie cu șase analize și recomandări foarte interesante pentru cititori.

[subtitle]Fotbal[/subtitle]

Inverness vs. Celtic, Premier League Scoția, ora 21.45

De regulă, pe un meci între prima și ultima clasată nu este bine să pariem. Ca excepție însă, meciul din etapa a 27-a a Campionatului scoțian dintre Inverness și Celtic poate fi interesant. Disputa nu poate fi ruptă din contextul faptului că aseară Hamilton a cedat lanterna roșie după o victorie istorică, 1-0 pe teren propriu cu Aberdeen. Astfel, Inverness este obligată să atace și să joace totul pe cartea victoriei.

Celtic Glasgow are un avans considerabil, care s-a mărit în urma eșecului celor de la Aberdeen, la un total de 24 de puncte. În cazul unui succes, Celtic ar mai avea nevoie, pentru a deveni campioană, doar de trei puncte în partida directă cu a doua clasată, Aberdeen. Celtic traversează un sezon al recordurilor, având 25 de victorii și un meci egal, plus un golaveraj de invidiat, 69-16. Inverness este singura echipă care, în actuala ediție de campionat, a reușit să smulgă o remiză celor de la Celtic, 2-2 pe teren propriu, în etapa a șasea. Ținând cont că oaspeții îi au valizi pe primii doi golgeteri ai competiției, Dembele și Sinclair, putem sugera să jucăm un handicap asiatic la număr de goluri.

Mizăm pe linia de handicap asiatic de peste 3,25 goluri cu 6/10, la cote de minim 2.10.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Glasgow Rangers vs. St. Johnstone, Premier League Scoția, ora 21.45

De la ora 21.45, în etapa a 27-a a Campionatului scoțian de fotbal, vom asista și la un meci între două echipe fruntașe, Glasgow Rangers și St. Johnstone. Glasgow, gazdă pe celebrul Ibrox Park, a revenit în prima ligă după purgatoriul în eșaloanele inferioare, dar, deocamdată, nu poate să țină pasul cu valoroasa Celtic.

Glasgow poate să spere, cel mult, la poziția secundă, de care o despart, momentan, 9 puncte. Cum Aberdeen a luat bătaie aseară la Hamilton, Glasgow ar putea recupera din acest ecart. Gazdele au un jucător de mare valoare în atac, pe veteranul Miller, cel care poate fructifica în gol până și jumătăți de ocazie.

Punctele sunt importante pentru Glasgow, care apoi va avea un meci foarte greu, Old Firm etapa viitoare, contra lui Celtic. La rândul ei, echipa oaspete se află pe locul al cincilea și speră la calificarea în play-off. Diferența de valoare este însă mare, iar Glasgow va apăsa pedala de accelerație, încercând să tranșeze meciul încă din prima repriză.

Din acest motiv, ne permitem luxul unei sugestii de tipul 1 pauză/1 final, cotată cu minim 2,40, la mize 4/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

[subtitle]Handbal[/subtitle]

CSM Satu Mare vs. CSM Făgăraș, Liga Națională, ora 17:00

Supraviețuirea în Liga Națională poate depinde de acest meci. Atât CSM Satu Mare, cât și CSM Făgăraș, au câte patru puncte în acest moment, dar doar trei ar putea să conteze în play-out, dacă Steaua termină în primele opt. Cum rezultatele din sezonul regulat contează în play-out, meciul capătă o miză foarte mare. Din acest considerent, cele două echipe vor miza pe defensive în duelul de la Satu Mare. Făgărașiul dispute de o apărare solidă, la fel și Satu Mare în meciurile în care se mobilizează bine.

Mizăm 5/10 pe sub 50.5 goluri marcate la cote de minim 2.00!

Potaissa Turda vs. Poli Timișoara, Liga Națională, ora 18:00

Turda a devenit una din favoritele la podium în acest sezon regulat și se luptă pentru un loc cât mai bun în perspectiva play-off-ului. Meciul de astăzi pare a fi abordabil, deoarece Timișoara este o echipă de bătut în acest sezon și care nu prea mai poate ocupa o altă poziție decât locul 6.

Înfrângerea din ultima etapă a Turzii nu este foarte elocventă, în condițiile în care trei jucători de bază nu au evoluat, menajați probabil pentru acest duel. Pe de altă parte, nici Timișoara nu a utilizat cea mai bună garnitură runda trecută, dar adversarul a fost net inferior.

Recomandăm 1 solist la minim 1.55 și miză 7/10.

Fuchse Berlin vs. GOG Svendborg, Cupa EHF, ora 20:00

Surprinzător, cele două echipe împart prima poziție după două etape scurse. Surprinzător pentru că cele două echipe fac parte dintr-o grupă cu Saint Raphael, o trupă redutabilă din Franța, pe care ambele echipe au învins-o până acum.

Un lucru este însă cert: ar trebui să avem un meci spectaculos la Berlin. Fuchse a marcat de 33 de ori în meciul cu St. Raphael din etapa trecută, în timp ce danezii au o medie de 34 de reușite în primele două întâlniri. Va fi probabil un meci cu multe faze rapide și totodată cu multe goluri, iar cota oferită este de luat în seamă.

Mizăm 4/10 pe over 56.5 goluri la cote minime de 2.00!

Benfica Lisabona vs. Sporting Lisabona, Andebol 1, ora 22:30

E zi de derby la Lisabona, unde Benfica primește vizita lui Sporting. Deși două echipe sensibil mai puternice în acest sezon, evoluțiile au fost oarecum opuse până acum. Ambele stau în umbra lui Porto, care are punctaj maxim, formație pe care o urmează în clasament. Iar dacă Sporting a pierdut până acum trei partide, două chiar în fața liderului și una în fața campioanei Braga, Benfica a ajuns la șase înfrângeri.

Sporting are, pe hârtie, o trupă mult mai solidă decât Benfica și, aș îndrăzni să spun, chiar și decât Porto. „Leii” au în lot jucători fantastici, precum Janko Bozovic, Marco Oneto, Ivan Nikcevic sau Carlos Ruesga, astfel că experiența lor ar fi suficientă pentru a obține victoria astăzi.

Mizăm 5/10 pe 2 solist la minim 1.70!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.