Flash Tips: 5 analize și recomandări de pariere din rugby și fotbal pentru vineri

0

Zi profitabilă ieri pentru cititorii noștri, atât în urma ponturilor individuale cât și la Biletul Zilei. Astăzi echipa noastră v-a pregătit 5 analize și recomandări de pariere individuale pe care vă propunem să le citiți în cadrul acestui articol.

Lille vs. Marseille, Ligue 1, ora 21:45

Lille a câștigat „finala” cu Nancy de săptămâna trecută, 2-1, formație cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. În acest moment, Lille se află la cinci puncte peste locul 18, care duce în Ligue 2, și este evident că moralul echipei este unul ridicat înaintea disputei cu OM.

Marseille încă speră la o calificare in-extremis în Europa la finalul sezonului, însă distanța până la Lyon pare a fi aproape imposibil de remontat. Totuși, echipa lui Rudi Garcia joacă bine în ultima vreme, victoriile 3-0 cu Angers și 4-1 cu Lorient fiind extrem de importante, mai ales că vine după acel umilitor 1-5 cu PSG de acasă.

Marseille a câștigat ultimele două meciuri directe de pe Stade Pierre-Mauroy. A fost 2-1 și 4-0, ambele partide în 2015.

Mizăm 4/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.85 disponibilă în Betfair Exchange.

Crează un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Borussia Dortmund vs. Ingolstadt, Bundesliga, ora 21:30

Dortmund pare că e pe drumul cel bun, chiar dacă a pierdut în ultima etapă la Berlin, 1-2 cu Hertha. BVB traversează o formă bună, a ajuns pe locul 3 în Bundesliga și s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, iar astăzi are în față un adversar facil teoretic.

Situația lui Ingolstadt este critică în acest moment, după rezultatele din ultima etapă, deși a remizat cu Koln, o trupă incomodă: șapte puncte distanță de linia de plutire! Apărarea a cedat ușor în ultimele trei partide, în care a primit în total nouă goluri!

În tur a fost spectacol total, 3-3 la Ingolstadt, după ce nou-promovata a condus cu 2-0 și 3-1, iar Pulisic a egalat în minutul 90+1. Ousmane Dembele este marele absent al partidei, suspendat.

Mizăm 5/10 pe 1 & peste 2.5 goluri la cote minime de 1.75!

CFR Cluj vs. Astra Giurgiu, Liga 1, 20:30

Lupta pentru titlu continuă în Liga 1. Etapa a doua a play-off-ului începe la Cluj, unde atât CFR, cât și Astra, au mare nevoie de puncte în tentativa de a pune, momentan, presiune pe primele două clasate.

CFR vine după 0-2 la FCSB, fiind singura formație care a primit gol din cele șase echipe implicate în play-off. Golurile au venit târziu, după minutul 80, însă per-total clujenii nu au arătat deloc rău. Astra în schimb a remizat 0-0 cu Craiova pe teren propriu, un meci pe care l-a controlat ca și procent al posesiei, însă în care oaspeții au avut cea mai mare ocazie a întâlnirii. Concluzia generală după prima rundă este că niciuna din formații nu a riscat foarte mult, obiectivul fiind acela de a nu pierde.

În acest context, mizăm 5/10 pe PSF X la cote minime de 1.65!

Roda vs. Twente, Olanda Eredivisie, ora 21.00

Etapa a 27-a a Campionatului olandez de fotbal propune, vineri seara, ca uvertură, de la ora 21.00, partida dintre Roda Kerkrade și Twente Enschede. Gazdele sunt campioanele jocurilor remiză, 11 în actuala ediție de campionat și au nevoie de puncte pentru a ieși din zona retrogradării. La rândul ei, Twente dorește să ajungă în play-off-ul pentru Europa League.

În palmaresul direct al ultimelor cinci dueluri, Twente s-a impus de 4 ori. Excepția o constituie chiar jocul tur, încheiat, cum altfel, la egalitate, 0-0. De la Roda vor absenta internaționalul galez Church, accidentat, dar și El Makrini, suspendat. Oaspeții nu se pot baza pe titulari ca Assaidi, Hengelmann și Stevens.

Sugerăm dubla de 1X, de jucat la 888sport.ro, la cota de 1.65, cu grad de încredere 7/10.

Crează un cont nou de jucător la 888SPORT prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Bulls vs. Sunwolves, Rugby, ora 19.00

Super Rugby, competiția rugbystică din Emisfera Sudică, propune un meci, vineri seară, de la ora 19.00, pe care se pot face bani. Bulls întâlnește pe teren propriu, în Africa de Sud, franciza japoneză Sunwolves. Niponii încă nu au o echipă capabilă să facă față la o astfel de competiție. Ei au pierdut primele trei meciuri, suma totală de puncte încasate fiind de 171. Bulls este rănită în amorul propriu și urmărește obținerea primului succes în actuala ediție de campionat.

Sugerăm să jucați handicapul pe sud-africani -32,5 puncte, care se găsește în oferta Netbet la cota de 1,75, cu grad de încredere 7/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.