Flash Tips: vezi analizele și recomandările de pariere pentru sâmbătă

0

Sâmbăta trecută am oferit 8 ponturi câștigătoare din 9, iar astăzi am pregătit nu mai puțin de 12 recomandări de pariere individuale cititorilor noștri. Vă recomandăm să țineți cont și de staking-planul recomandat pentru maximizarea profiturilor.

Juventus București vs. Sepsi Sf. Gheorghe, România, Liga 2, ora 11.00

Derby-ul ligii secunde la fotbal are loc sâmbătă dimineață, de la ora 11.00. Juventus este lider, cu 51 de puncte, în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe urmăreșye accederea pe prima scenă, fiind a treia, cu 45 de puncte. Cele două o flanchează pe UTA Bătrâna Doamnă Arad, care este pe locul secund. Ambele echipe sunt nou-promovate din liga a III-a, iar acum doresc o promovare succesivă. Bucureștenii au o echipă omogenă, cu o linie de mijloc bine articulată, în timp ce formația din județul Covasna se bazează pe o ofensivă productivă, cu Hadnagy golgheter.

Meciul se poate îndreapta spre o remiză, semn pe care îl și sugerăm la pariuri, cu o cotă oferită de NetBet la nivelul de 3.50, iar mize recomandate de 2/10.

Crează un cont nou de jucător la NETBET prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Newells Old Boys – Velez sarsfield, Fotbal, Argentina

Etapa a 16-a a campionatului argentinian de fotbal propune sâmbătă seară, de la ora 22.00, partida de la Rosario, dintre Newells Old Boys, echipa unde vrea Messi să își încheie cariera, și Velez Sarsfield.

Gazdele sunt printre cele mai afectate echipe de criza din Argentina, ele pierzând contactul cu podiumul etapa trecută, atunci când au pierdut în deplasare cu 1-0, pe terenul celor de la Defensa y Justicia. Posibil chiar ca Newells să nici nu își dorească un loc fruntaș, din cauza primelor care ar trebui plătite către jucători. Velez Sarsfield se află momentan pe locul 21, din 30 de echipa participante, cu un total de 17 puncte. Oaspeții nu au pierdut nicio partidă în 2017, incluzând jocul de săptămâna trecută, din campionat, dar și două partide în tradiționalul turneu semioficial, de la  începutul anului, Torneo de Verrano.

Ultimele două partide directe între Newells Old Boys și Velez sarsfield s-au încheiat fără gol, 0-0, dar acest argument nu este prea convingător pentru a juca sub 2,5 goluri.

Mizăm pe dubla de X2, care se găsește în oferta 888sport la 1.93, cu grad de încredere 6/10.

Crează un cont nou de jucător la 888SPORT prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Aberdeen – Hearts, Premier League, Scoția

Aberdeen și Hearts deschid etapa a 29-a a campionatului scoțian de fotbal, sâmbătă la amiază, cu începere de la ora 14.15. Aberdeen este singura echipă care mai are șanse matematice de a o încurca pe Celtic la titlu, fiind la 25 de puncte în urmă, pe locul secund. Hearts are și ea o sumă frumoasă de puncte, 41, cu care ocupă locul 4, cu intenția de a participa în cupele europene. Aberdeen pare ușor demotivată, în condițiile în care locul secund nu îi este pus în pericol, la modul real, de proaspăt revenita în elită Glasgow Rangers.

Exceptând pe Celtic, Aberdeen și Hearts se află în topurile ofensive și defensive ale primei ligi valorice din Scoția. Ambele echipe au jucători interesanți, tehnici, dar care evoluează și cu elanul specific, de angajament fizic, din fotbalul britanic.

Considerăm că ambele echipe vor marca în acest meci, cota cea mai bună, în acest sens, fiind oferită de Netbet la 1.87. Gradul de încredere acordat predicției este de 5/10.

Verifică aici și Biletul Zilei de cota 4.01!

West Brom vs. Arsenal, Premier League, ora 14.30

Fără emoțiile retrogradării în acest sezon, West Brom se apropiase de cupele europene, dar două înfrângeri în care nu au înscris țin echipa pe locul 8. Arsenal, cu doar 3 puncte în patru etape, nu își mai permite pași greșiți, riscând să se îndepărteze de top 4. West Brom a fost, în ultimii 6 ani, un adversar ușor pentru „tunari”-cu doar o victorie în această perioadă, Arsenal câștigând 5 din cele mai recente 6 întâlniri. Situația e, însă, diferită dacă analizăm strict duelurile dintre antrenori-Wenger a câștigat doar odată în deplasare în fața lui Tony Pulis.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cota de 1.85 disponibilă la Betfair Exchange.

Crează un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Everton vs. Hull City, Premier League, ora 17.00

La câteva zile după ce a refuzat cel mai mare contract oferit vreodată de Everton, Romelu Lukaku își poate duce echipa pe locul 6. Belgianul are 7 goluri în ultimele 5 meciuri, iar pe Goodison a înscris în fiecare partidă din 2017. Reușitele lui au contribuit la forma excelentă a gazdelor pe propriul teren: 5 victorii consecutive, toate la handicap, cu un golaveraj de 18-3. Hull are doar o victorie departe de casă în campionat, obținută în etapa a doua. De atunci au pierdut 11 din cele 13 deplasări, înscriind doar 5 goluri. „Tigrii” se mai confruntă cu o problemă la acest meci: Oumar Niasse nu va avea drept de joc, el fiind împrumutat de la Everton din ianuarie. Senegalezul a punctat de 4 ori în 10 meciuri și a adus victoria lui Hull în ultima etapă, prin dubla înscrisă în poarta lui Swansea.

Mizăm 6/10 pe victoria lui Everton și minim 2 goluri înscrise în meci la 1.80.

Bournemouth vs. Swansea, Premier League, ora 19.30

Bournemouth a câștigat cu 3-0 în tur, pe 31 decembrie. A urmat o serie de 8 meciuri fără victorie, care i-a retrimis în lupta pentru supraviețuire; serie întreruptă etapa trecută după 3-2 cu West Ham. Swansea l-a numit antrenor pe Paul Clement după meciul tur, pornind revenirea galezilor aflați atunci pe ultima poziție. Swans au urcat până pe 16, cu 5 succese în cele 9 partide din 2017. Llorente va fi apt de joc la oaspeți după o accidentare ușoară. Spaniolul e într-o formă bună, ca și Joshua King, golgheterul gazdelor. S-au înscris minim 3 goluri în cele mai recente 8 meciuri directe, iar Swansea se poate lăuda cu această statistica în 15 din ultimele 16 meciuri de campionat.

Mizăm 5/10 la 1.95 pe goluri înscrise de ambele echipe și minim 3 în total în meci.

Viitorul Constanța vs. FCSB, Liga 1, ora 20:30

Cele două par a fi favoritele la câștigarea Ligii 1 în acest sezon, însă este poate mult spus la cât de echilibrat este clasamentul în acest moment. Cele două echipe se află la egalitate de puncte înaintea meciului, dar simt în ceafă răsuflarea CFR-ului.

Viitorul nu a marcat în ultimele două meciuri tari, 0-1 cu CFR Cluj și 0-0 cu Dinamo, iar cu FCSB a avut probleme mari de-a lungul timpului. Bucureștenii au 11 victorii consecutive, o serie începută de la acel 2-5 cu cântec din Ghencea în 2013, rezultat cu care băieții lui Hagi s-au salvat de la retrogradare.

FCSB a arătat un fotbal bun cu CFR Cluj și pare a fi pe drumul cel bun. Reghe are tot lotul la dispoziție pentru acest meci, dar probabil că nu va efectua modificări în echipa de start față de precedentul meci.

Dacă luăm în calcul eternul blat dintre cele două, ar trebui să mizăm pe oaspeți la minim 2.25 , dar mize reticente de 4/10.

Torino vs. Inter, Serie A, ora 19:00

Inter a urcat pe poziție de Europa după acel fantastic 7-1 de duminica trecută, partidă în care Icardi și Banega au semnat câte o triplă. Milanezii confirmă forma foarte bună arătată cu Pioli pe bancă, iar locul 5 pe care îl ocupă în acest moment este pe deplin meritat.

Pentru Torino, Inter este un adevărat coșmar. Începând din 1999, torinezii nu au câștigat niciun meci de pe teren propriu cu Inter și au doar două succese în ultimele 21 de partide! În acest sezon însă, doar rivala Juventus s-a impus pe Stadio Olimpico Grande Torino. Joel Obi este singurul absent al meciului.

Mizăm 5/10 la 1.75 pe goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci.

Athletic Bilbao vs. Real Madrid, La Liga, ora 17:15

Real Madrid a revenit pe primul loc după înfrângerea surprinzătoare a Barcelonei de la Deportivo (1-2) și are în continuare un meci mai puțin disputat. Băieții lui Zidane au însă o misiune grea, pe San Mames, un teren pe care de-a lungul timpului au avut mari emoții.

Bascii speră la o calificare în Europa League după victoria din deplasarea de la Sociedad, scor 2-0, dar pentru a intra cu adevărat în această cursă are nevoie de toate punctele. În urmă cu două sezoane, Bilbao trecea de Real cu 1-0, o înfrângere importantă în economia clasamentului final.

Real n-a impresionat însă cu Betis și a avut nevoie de mai bine de 80 de minute pentru a prelua conducerea. A fost 2-1 în cele din urmă după un gol al lui Ramos, dar per-total evoluția a fost una palidă. Madrilenii marchează mult în ultima vreme, având 15 goluri în ultimele 5 meciuri.

Mizăm 6/10 la cota 1.70 oferită de 888sport pe linia de handicap asiatic Bilbao +1.

Werder Bremen vs. RB Leipzig, Bundesliga, ora 16:30

Având în vedere configurația clasamentului din acest moment, presiunea de pe umerii lui Werder este destul de mare. Gruparea din Bremen a fost egalată la puncte de Hamburg după etapa trecută, formație ce se află pe loc de baraj în acest moment, astfel că motivele de îngrijorare sunt cât se poate de serioase.

Leipzig a ieșit definitiv din cursa pentru titlu și are emoții în privința locului secund, după succesul lui Dortmund de vineri. E clar că nou-promovata este în scădere de nivel, a ajuns la cinci înfrângeri, iar defensiva cedează tot mai des. Am putea avea un nou meci cu goluri, având în vedere că cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în istorie și de fiecare dată s-au marcat minim trei goluri.

Mizăm 6/10 la 1.75 pe 1X la finalul partidei.

Hoffenheim vs. Bayer Leverkusen, Bundesliga, ora 16:30

Accederea în Europa este un obiectiv realizabil pentru Hoffenheim. Iar acest fapt ar reprezenta o performanță uriașă, dacă ne gândim că în sezonul trecut a evitat retrogradarea pe final de sezon. Hoffe a legat patru meciuri fără înfrângere, 2-0 și 5-2 cu Darmstadt și Ingosltadt și 1-1 cu Schalke și Freiburg. Numărul de puncte strâns de Julian Nagelsmann, principalul artizan al rezultatelor pozitive, în 38 de etape (65) este depășit doar de Dortmund (76) și Bayern Munchen (94).

Leverkusen vine după un meci solicitant la Madrid, 0-0 cu Atletico, în care n-a arătat tocmai rău. Sunt totuși cinci meciuri fără victorie pentru „aspirine”, care păstrează însă șanse pentru calificarea în Europa, ajutate și rezultatele slabe ale rivalelor.

Recomandăm mize de 7/10 pe linia de handicap asiatic de peste 2.75 goluri marcate în meci.

AHC Dunărea Călărași vs. CSA Steaua București, Liga Națională, Handbal, ora 16:00

E un meci foarte important în ecuația calificării în play-off. Cele două echipe se luptă pentru locul 8, iar câștigătoarea va merge foarte probabil în fazele superioare.

Dunărea alternează meciurile bune cu cele slabe, așa cum a făcut-o și în perioada recentă. Remiza cu Dinamo a fost stricată de înfrângerea de la Focșani, acolo unde nu a condus niciodată pe tabelă. În schimb, Steaua a obținut prima victorie din 2017, 30-27 cu Constanța, într-un meci decisiv, așa cum este și acesta.

Steaua, chiar dacă nu arată foarte bine, are patru victorii în ultimele șase meciuri directe cu călărășenii. Ne așteptăm la un meci foarte disputat și care să se decidă prin mici detalii.

Mizăm 5/10 pe CSA Steaua +2.5 goluri la cote minime de 1.95!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.