Biletul Zilei: mizam o varianta de cota finala 4 pentru sambata

0

Varianta propusă astăzi cititorilor este una foarte interesantă, iar șansele individuale de câștig pleacă de la 62,5% în sus pentru meciurile selectate, conform interpretării cotelor primite. 

Bournemouth și Swansea închid ziua în Premier League, un meci atipic de sâmbătă seară în Premier League, dar lupta pentru evitarea retrogradării este la fel de interesantă ca și cea pentru TOP 4. În 15 din ultimele 16 meciuri disputate de Swansea s-au marcat cel puțin 3 goluri, la fel ca în ultimele 8 partide ale lui Bournemouth, care a marcat de cel puțin 2 ori în fiecare din ultimele 5 partide directe în care este neînvinsă. Callum Wilson și Mings sunt două absențe importante din tabăra gazdelor, în timp ce Dyer, Olsson și Montero vor lipsi de la oaspeți.

Torino este neînvinsă în 12 din ultimele 13 meciuri disputate pe propriul teren în Serie A, însă astăzi primește vizita lui Inter, formație împotriva căreia s-a impus de doar două ori în ultimele 21 de partide! Interul este on-fire, cu 11 victorii în ultimele 13 etape, ultima fiind chiar o demonstrație de forță împotriva revelației Atalanta, cu 7-1. În 14 din ultimele 17 partide ale torinezilor s-au marcat cel puțin 3 goluri, la fel ca în ultimele 3 meciuri ale lui Inter. 85% din meciurile lui Torino au avut goluri în ambele porți.

Werder Bremen este neînvinsă în ultimele 4 etape din care a cules nu mai puțin de 10 puncte, în timp ce Leipzig pierde ușor-ușor din turație și din cauza absențelor numeroase cu care s-a confruntat în ultima vreme. Ultimele 3 partide directe dintre cele două s-au terminat cu cel puțin 3 goluri pe tabelă, iar sistemele folosite de cele două echipe ne îndreptățesc așteptările înclinate spre apariția a numeroase șanse de gol.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Bournemouth vs. Swansea ambele înscriu 1.60
 Italia Fotbal Serie A Torino vs. Inter ambele înscriu 1.51
 Germania Fotbal Bundesliga Bremen vs. Leipzig ambele înscriu 1.66
COTĂ FINALĂ: 4.01MIZĂ (unități): 4/10

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta 888Sport.ro

Crează un cont nou de jucător la 888SPORT prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.