Biletul Zilei: mizăm cu încredere pe varianta de duminică la cota 3.22

0

Pe final de săptămână echipa noastră propune un bilet format din 3 meciuri, ale căror șanse de câștig pleacă de la 62% în sus, luate individual conform cotelor primite.

Napoli are o deplasare aparent facilă la Empoli în această etapă, pe terenul unei formații care a strâns un singur punct în ultimele 7 etape și vine după 5 înfrângeri consecutive. Napoli este la 10 puncte în spatele lui Juve și nu renunță la luptă. Pe teren străin are cele mai multe puncte câștigate în acest sezon.

FC Porto este la un punct în spatele Benficăi iar lupta este una deosebit de palpitantă. Oaspeții de azi, Vitoria Setubal, au pierdut ultimele 15 deplasări consecutive de pe Dragao, în ultimele 10 nereușind să înscrie nici măcar un gol. Porto a câștigat ultimele 6 meciuri consecutive în campionat, conducând încă de la pauză, în timp ce Setubal a pierdut 6 din ultimele 7 deplasări fiind condusă din prima repriză.

Selecționata românilor din SuperLiga turcă, Karabukspor, se deplasează pe terenul lui Basaksehir, echipă ce s-a apropiat iar la 2 puncte de liderul Besiktas, ca urmare a celor 3 victorii consecutive. Florin Tănase a fost omul meciului în victoria cu 2-0 a lui Karabuk de pe teren propriu în etapa precedentă, înscriind ambele goluri. Totuși, în deplasare, au 5 eșecuri consecutive, în vreme ce Basaksehir nu a cunoscut înfrângerea pe propriul teren în acest sezon. Latovlevic e suspendat de la oaspeți, Papp și Tănase sunt anunțați titulari.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Empoli vs. Napoli 2 1.30
 Portugalia Fotbal Liga NOS Porto vs. Setubal 1/1 1.53
 Turcia Fotbal SuperLiga Basaksehir vs. Karabuk 1 1.61
COTĂ FINALĂ: 3.22MIZĂ (unități): 7/10

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

Crează un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link și iți acordăm toolkitul „3 Strategii de aur folosite de pariorii profesioniști” GRATUIT

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.