Flash Tips: analizele și recomandările zilei pentru duminică, 19 martie

0

Avem etapă de Serie A duminică, dar și meciuri foarte interesante în Premier League, capul de afiș fiind ținut de confruntarea dintre Mancheste City și Liverpool. Echipa noastră v-a pregătit analize și recomandări de pariere pentru 7 partide de pe urma cărora putem realiza împreună profit.

Tottenham vs. Southampton, Premier League, ora 16.15

Șansele ca Tottenham să poată recupera diferența față de Chelsea în acest sezon au scăzut dramatic după accidentarea lui Harry Kane. Golgheterul campionatului va lipsi cel puțin o lună, iar atacul gazdelor are de suferit. În cele nouă meciuri jucate fără Kane în 2016-17, Tottenham a înscris doar 8 goluri și a reușit doar 3 victorii. Southampton joacă al treilea meci consecutiv în deplasare; le-a câștigat pe primele două și a marcat de 4 ori în fiecare. Misiunea e mult mai grea pe White Hart Lane: Tottenham e neînvinsă pe teren propriu în Premier League, cu o serie de 9 succese la rând.

Mizăm 5/10 pe linia de peste 2.25 goluri la cota 1.69 oferită de 888sport.ro.

Manchester City vs. Liverpool, Premier League, ora 18.30

Proaspăt eliminați din Champions League, pentru „cetățeni” urmează trei meciuri cruciale: acasă cu Liverpool și deplasări la Arsenal și Chelsea. Sunt așteptate multe schimbări făcute de Guardiola în formația de start, în special în defensivă, dar e posibilă și o titularizare a lui Yaya Toure. Liverpool a câștigat ultimele 4 confruntări din campionat cu City, iar o continuare a acestui șir ar duce echipa pe podium înaintea pauzei internaționale. Oaspeții nu au pierdut în acest sezon împotriva primelor 6 clasate, obținând 19 puncte din 27 posibile.

Mizăm 5/10 pe linia de peste 2.75 goluri marcate în meci la cota 1.85 disponibilă pe 888sport

Crează un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link și iți acordăm toolkitul „3 Strategii de aur folosite de pariorii profesioniști” GRATUIT

Udinese vs. Palermo, Serie A, ora 19:00

Săptămâna trecută, Udinese a pus capăt unei serii de cinci partide fără înfrângere în Serie A. Este însă un succes care nu schimbă situația lui Udine în clasament, deoarece rămâne doar un arbitru în acest final de sezon. Palermo are și ea cinci meciuri fără victorie, iar patru dintre ele s-au soldat cu înfrângeri. Situația sicilienilor este însă mult mai dramatică, deoarece diferența față de locul Empoli pare imposibil de remontat la cum arată jocul echipei.

A fost 3-1 în tur pentru Udinese, într-o partidă în care Palermo a condus cu 1-0. Ambele echipe au absențe pentru acest meci, Assane Gnoukouri, Seko Fofana și Marco Faraoni de la gazde, respectiv Slobodan Rajkovic, Bruno Henrique și Andrea Rispoli de la oaspeți.

Recomandăm cota 1.98 disponibilă în Betfair Exchange pentru goluri în ambele porți și mize 6/10.

Atalanta vs. Pescara, Serie A, ora 16:00

Cum va răspunde Atalanta după acel 1-7 de la Milano, cu Inter? Cert este că pentru o calificare în Europa, victoria cu Pescara este obligatorie. Eșecul de pe San Siro a făcut ca Atalanta să coboare pe locul 6, dar oaspeții acestei partide par resemnați cu gândul că vor lua drumul ligii secunde.

Misiunea pare a fi facilă. Atalanta nu a primit gol în ultimele patru partide de pe teren propriu și a câștigat ultimele șase meciuri de acasă cu Pescara. Jasmin Kurtic este singurul absent al gazdelor, în timp ce veteranul Alberto Gilardino lipsește de la Pescara.

Mizăm 5/10 pe victoria Atalantei la minim 2 goluri diferență la cote de minim 1.80 disponibile în Betfair Exchange.

Verifică aici și Biletul Zilei propus de echipa noastră.

Borussia Monchengladbach vs. Bayern Munchen, Bundesliga, ora 18:30

Ar trebui să avem un meci frumos pe Borussia Park, dacă ne gândim că în sezonul trecut Gladbach a învins pe Bayern pe teren propriu (3-1). Situația este însă mult diferită acum, deoarece Bayern se află într-o formă fantastică, iar Gladbach a ajuns la trei meciuri fără victorie și a părăsit Europa League.

Deși cu șanse la Europa, e greu de crezut că Gladbach va obține biletele pentru a doua competiție continentală. În schimb, Bayern s-a desprins decisiv spre titlu și nu pare a avea probleme în a-și trece în cont un nou trofeu.

Lars Stindl, căpitanul gazdelor, este incert, la fel ca și Ibrahima Traore. De partea cealaltă, Bayern nu are nicio absență, iar Jerome Boateng ar putea reveni în primul 11, prima oară din noiembrie 2016.

Mergem pe goluri în ambele porți cu mize 6/10 la cote de 1.95 din oferta NetBet.

Crează un cont nou de jucător la NETBET prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Dinamo București vs. CSU Craiova, Liga 1, ora 20:30

E un meci al orgoliilor, așa cum au fost toate din trecut. Cele două echipe se vor afla față în față pentru a doua oară în trei săptămâni, atunci când tot pe Arena Națională „câinii” s-au impus cu 2-1 după un meci frumos.

Dinamo a rămas la opt puncte de Viitorul în clasament, astfel că victoria duminică este obligatorie dacă bucureștenii vor să se implice în lupta pentru titlu. Oltenii n-au arătat prea multe în prima etapă a play-off-ului, 0-0 la Astra, unde au mizat pe contraatac, dar au avut cea mai mare ocazie a meciului, ratată de Ivan.

Ambele echipe au absențe pentru acest meci. De la Dinamo vor lipsi Brănescu, Maric, Mahlangu, iar de la Craiova Markovic și Briceag, toți accidentați.

Mergem pe goluri în ambele porți cu mize 4/10 la cote de 1.95 din oferta NetBet.

Barcelona vs. Valencia, La  Liga, ora 21:45

Barcelona se întoarce pe Camp Nou pentru prima oară de la succesul fantastic cu PSG, din optimile Ligii Campionilor. Înfrângerea de la Deportivo însă din etapa trecută poate să fi tăiat puțin din etalnul catalanilor, care au din nou de recuperat cinci puncte față de Real Madrid.

Doar cu Neymar incert, Luis Enrique va aborda disputa cu Valencia cu cel mai bun 11 posibil. Liliecii continuă să dezamăgească în acest sezon, sunt doar pe 14, dar emoțiile în privința unei retrogradări rușinoase au fost risipite. Enzo Perez revine după suspendare, în timp ce Munir ar putea reveni în echipa de start.

În tur, Barcelona s-a impus cu 3-2, dar a avut mult de muncă: Messi a marcat golul victoriei din penalty în minutul 90+4 al partidei!

Mizăm 5/10 pe linia de handicap asiatic de peste 4 goluri marcate în meci la cote de 1.82 disponibile în oferta 888sport.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.