După cota de 3.30 prinsă ieri pe surpriza de la rugby, astăzi mizăm pe alte două meciuri împotriva favoritelor.

Austria – Moldova, fotbal, Preliminariile CM

Etapa a cincea a fazei de calificare la Cupa Mondială din Rusia 2018 programează, pe 24 martie, cu începere de la ora 21.45, pe Stadionul Ernst Happel din Viena, partida dintre Austria și Moldova.

Austriecii sunt clar favoriți, iar cota pe solistul lor deja a început să scadă, ajungând de la 1.30, la 1.23, în general, pe panourile de pariere.

Dacă ne uităm la cele două meciuri din precedentele preliminarii, observăm că Austria a bătut greu, cu 1-0 acasă și cu 2-1 la Chișinău.

Mizăm tot pe un scor strâns, pe linia de handicap asiatic  Moldova +2 oferită de Netbet la valoarea de 1.87. Miza recomandată este de 5/10.

Bristol – Gloucester, rugby, Aviva Premiership

Etapa a 18-a a Aviva Premiership, campionatul englez de rugby, propune astăzi un meci interesant ca uvertură, între nou-promovata Bristol și Gloucester. Gazdele ocupă ultimul loc, retrogradabil, cu 17 puncte. Ele au un ecart de 7 puncte de recuperat față de Worcester Warriors, echipa de pe salvatorul loc 11.

Bristol a început mai slab sezonul dar, după aceea, a reușit să revină și să joace destul de bine, în special la începutul anului 2017. Pe de altă parte, Glucester, cu 35 de puncte, este exonerată de grijile retrogradării, iar posibilitatea de a ajunge în play-off este pur teoretică. Gloucester ar mai putea spera la locul 6, de Cupa Campionilor Europeni, însă și aici șansele sunt mai degrabă matematice. Oaspeții deja au început să utilizeze jucători noi, cu care să abordeze sezonul viitor.

Grămada ordonată a lui Bristol este mai puternică, la acest compartiment, eventual, putându-se crea diferența în joc.

Mizăm pe victoria lui Bristol, la Netbet cu valoare de 2.45. Grad de încredere acordat 5/10.

Crează un cont nou de jucător la NETBET prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.