Varianta propusă pentru azi cititorilor se bucură de șanse de reușită individuale ce pleacă de la 69% în sus conform cotelor primite. Staking level-ul propus este maxim, deoarece argumentele ne susțin.

Italia primește pe propriul teren vizita Albaniei, aflată în mare dificultate înaintea acestei partide la nivel de jucători indisponibili. Pe lângă suspendații Berisha și Djimsiti, eliminați la meciul precedent din Israel, albanezii au și mulți accidentați. Italia va miza pe cei mai în formă atacanți ai momentului: Belloti, Insigne, Immobile și Candreva.

Croația joacă pe propriul teren împotriva Ucrainei, iar din informațiile noastre sistemul defensiv al gazdelor va fi unul experimental la această partidă, din cauza absențelor lui Corluka și Vrsaljko. Problemele pot apărea pe flancuri, acolo unde activează cei mai importanți jucători de atac ai Ucrainenilor, Konoplyanka și Yarmolenko. Există premise pentru goluri de ambele părți în acest meci, croații marcând cu regularitate la partidele de pe teren propriu.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Italia vs. Albania Italia -1 HA 1.36
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Croația vs. Ucraina peste 1.5 1.45
COTĂ FINALĂ:1.97MIZĂ (unități):10/10

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Pasionat de cote mari? Verifică acest bilet de cota 13 pentru azi!

Deschide-ți un cont nou de jucător la Unibet prin intermediul acestui link și îți oferim CADOU toolkit-ul „3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști”

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.