Azi continuă șirul partidelor din preliminariile CM 2018, iar echipa noastră a pregătit analize și recomandări de pariere pentru cele mai interesante meciuri ale zilei.

Belgia vs. Grecia, preliminariile CM 2018, ora 21:45

După 32 de ani, Belgia și Grecia se află față în față pentru prima oară într-un meci oficial. Se anunță un meci încins, dacă ne uităm la situația din grupă, însă pe hârtie Belgia este considerată mare favorită.

„Dracii roșii” au patru victorii în drumul spre CM însă ce este mai impresionant este numărul de goluri marcate: 21! E drept, Belgia nici nu pare a avea mari probleme în a termina prima, în condițiile în care nici Grecia și nici Bosnia&Herzegovina nu mai sunt echipele de acum câțiva ani.

Elenii stau bine după patru etape, iar sâmbătă este testul cel mare, după ce remiza cu Bosnia din etapa trecută, obținută inextremis, este una de moral. Papadopolous lipsește însă în această deplasare, o piesă importantă, suspendat.

Mizăm 4/10 pe gol marcat în ambele reprize de Belgia la cota 2.08 oferită de Unibet.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Bulgaria vs. Olanda, preliminariile CM 2018, ora 21:45

Bulgaria reușește contraperformanța de a avea cea mai slabă defensivă într-o grupă cu Belarus și Luxemburg după patru etape, dar a și adunat șase puncte. Urmează un meci însă infernal, chiar dacă Olanda nu mai este ce a fost în trecut.

„Portocala mecanică” se află în luptă cu Suedia pentru un loc la CM și deși se află în schimbare de generații, rămâne o echipă de calitate. Olandezii au primit însă gol în fiecare meci din grupă de până acum, cu Suedia, Belarus, Franța și Luxemburg.

Este primul meci oficial dintre cele două echipe după o pauză de zece ani de zile. Atunci, la Amsterdam, Olanda a câștigat cu 2-0.

Mizăm 5/10 pe linia de peste 2.5 goluri marcate în meci la cota 1.90 oferită de Unibet.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Portugalia vs. Ungaria, preliminariile CM 2018, ora 21:45

E un meci pe care îl așteptăm cu maxim interes, dacă ne gândim la partida de anul trecut de la Euro, când cele două formații au remizat 3-3. A fost poate cel mai frumos meci al turneului final, în care maghiarii au condus de trei ori, iar Ronaldo a salvat un punct pentru lusitani în final.

După meciul din vara trecută, Portugalia a rămas fără înfrângere în fața Ungariei și are prima șansă și în acest duel. Este o partidă ce poate rupe echilibrul în grupă, deoarece diferența din clasament este de două puncte în favoarea Portugaliei, a doua clasată după Elveția, care are punctaj maxim.

Mizăm 5/10 pe victoria lusitanilor și minim 3 goluri marcate în meci la cotă 1.95 disponibilă în oferta NetBet.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.