Flash Tips: vezi ponturile zilei de sâmbătă din fotbal. High Quality

0

Începem weekend-ul în forță, cu un număr important de sugestii de pronosticuri pentru evenimente din fotbal . Cotele sunt atractive, așa că și profitul poate fi pe măsură!

Manchester United vs. West Brom, Premier League

Man United va juca nouă meciuri în aprilie, iar pentru primul, cu WBA, vor avea probleme mari de lot. Ibrahimovic și Ander Herrera sunt suspendați; Jones, Smalling și Pogba-accidentați; iar Rojo, Fellaini și Rooney incerți. După ultima rundă, „diavolii” au urcat pe locul 5, ajutați de victoria lui West Brom de acasă cu Arsenal. WBA e pe 8 și se poate apropia de cupele europene. Formația lui Pulis a pierdut meciul tur cu 2-0, dar are câte o victorie cu United în fiecare dintre ultimele trei sezoane. Cu un succes mâine ar putea opri seria de 18 meciuri fără înfrângere în campionat a gazdelor.

Mizăm 6/10 la cota 1.80 jucabilă aici pe linia de handicap asiatic WBA +1.5!

Liverpool vs. Everton, Premier League

Derby-ul Merseyside nu a mai fost câștigat de Everton din 2010, iar ultima lor victorie pe Anfield a avut loc în 1999! După ultimul meci direct, însă, Everton a pierdut doar un meci de campionat și a reușit să recupereze 10 puncte față de rivali. Diferența e acum de doar 6 puncte, cu Liverpool pe locul 4 iar Everton pe 7. Probleme de lot pentru ambele echipe după meciurile internaționale: Seamus Coleman și Ramiro Funes Mori s-au accidentat grav și vor rata restul sezonului la Everton, iar Liverpool l-a pierdut pe Lallana. Semne de întrebare și în ceea ce îi privește pe Coutinho și Firmino-sunt apți de joc, dar au revenit joi din Brazilia.

Mizăm 5/10 pe 1X și ambele marchează la cota 2.10 disponibilă în această ofertă!

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Southampton vs. Bournemouth, Premier League

Primul meci acasă pentru Southampton după aproape două luni, având trei deplasări în campionat și una în cupă. Echipele sunt la egalitate de puncte, cu 33, Bournemouth reușind două victorii consecutive, suficiente pentru a ieși din zona roșie a clasamentului. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 7 partide ale lui Southampton, iar în meciurile jucate de Bournemouth s-a înscris de 96 ori în sezonul actual, capitol unde este depășită doar de Swansea (99) și Liverpool (97). Gabbiadini, accidentat acum două săptămâni, e incert.

Vedem valoare în cota 2.10 disponibilă în oferta acestei case de pariuri pentru 1x și ambele marchează în meci, pe care o recomandăm cu mize 5/10.

Schalke 04 vs. Borussia Dortmund, Bundesliga, ora 16:30

După 0-0 în tur, ar trebui să avem un meci mult mai atractiv sâmbătă. Derby-ul dintre Schalke și Dortmund a fost încins întotdeauna și probabil va fi și de această dată.

Schalke nu renunță la gândul de a juca în Europa la finalul sezonului, fie că va recupera diferența până la locul 6, fie că va câștiga Europa League. Ambele scenarii sunt foarte dificile, însă trupa din Gelsenkirchen are tot dreptul să spere. Rezultatele din ultima perioadă n-au fost pe măsura așteptărilor, dar calificarea în sferturile Europa League și victoriile cu Augsburg și Mainz au ridicat moralul echipei enorm.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

BVB s-a apropiat la doar trei puncte de Leipzig după ultima etapă și speră din nou la locul 2. Evident, miza reală este un loc pe podium, dar și un parcurs lung în Ligă, acolo unde vor da peste Monaco, un adversar accesibil.

Am avut meciuri foarte spectaculoase la Gelsenkirchen în campionat și putem avea din nou. Noi mizăm pe goluri în ambele porți la minim 1.60 și miză 5/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Freiburg vs. Werder, Bundesliga, ora 16:30

Aparent, e un meci cu miză pentru ambele formații, însă practic doar Werder are motive să dea mai mult de 100% în acest duel. Freiburg este în cărți pentru Europa, însă este un scenariu puțin fantezist, în timp ce Bremen se luptă pentru evitarea retrogradării.

O luptă dură, pentru că Werder a urcat, după 13 puncte în ultimele cinci meciuri, pe locul 13, peste Augsburg, Wolfsburg și HSV și la egalitate cu Mainz. Așadar, „verzii” se află în fața unei alte „finale”, chiar dacă este etapa 26!

Freiburg a câștigat o treime din meciurile din 2017, însă două dintre ele au fost pe teren propriu. A primit gol în toate cele nouă meciuri disputate în acest an, un bilanț îngrijorător.

Mizăm 4/10 pe minim trei goluri în meci la cote minime de 1.75!

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

CSU Craiova vs. CFR Cluj, Liga 1, ora 20:30

E o nouă finală în Liga 1, așa cum toate meciurile din play-off au fost. Craiova și CFR se luptă pentru un loc pe podium, însă și pentru a rămâne în plasa primelor două clasate.

Ambele echipe ar putea suferi de pe urma partidelor din Cupa României, în condițiile în care atât Craiova, cât și CFR au disputat meciuri de 120 de minute. Rezultatele au fost diferite, Craiova învingând pe Dinamo la penalty-uri, în timp ce CFR-ul a pierdut cu Timișoara după loviturile de departajare.

Niciuna din cele două echipe nu au absențe notabile pentru acest meci. În sezonul regulat, la Cluj a fost 0-0, iar la Severin Craiova a câștigat cu 2-1.

Mizăm 5/10 pe PSF X la cote minime de 1.55.

Malaga vs. Atletico Madrid, La Liga, ora 21:45

Cele trei victorii consecutive fac ca Atletico să se fi liniștit în privința locului patru, însă madrilenii continuă lupta. Atletico caută să termine pe podium pentru a evita preliminariile Ligii în sezonul viitor, astfel că victoria la Malaga este importantă.

Malaga e într-o situație dificilă în acest moment, deci are toate motivele să fie capacitată la maxim. Sunt cinci meciuri consecutive în care Malaga nu a câștigat, iar distanța față de locurile retrogradabile s-a micșorat la șase puncte. Sandro ar putea fi forțat în ofensivă, deși este ușor accidentat, în condițiile în care Charles este suspendat. Yannick Carrasco este suspendat de la oaspeți, iar Vrsaljko este accidentat.

Mizăm 4/10 pe goluri în ambele porți la cote de minim 2.00!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.