Flash Tips: ponturi din handbal și rugby pentru sâmbătă

0

Ne facem loc și pentru partide din alte sporturi pe biletele de pariere și iată care sunt propunerile specialiștilor noștri pentru azi. Vă recomandăm să mizați selecțiile în regim single. ținând cont de staking-plan-ul recomandat!

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Veszprem vs. HC PPD Zagreb, Liga Campionilor-handbal masculin

Returul optimii dintre Veszprem și Zagreb pleacă de la 23-22, rezultat înregistrat în urmă cu o săptămână.

E clar că problema echipei care se califică se pune foarte puțin. Veszprem este de departe formația net superioară, Zagreb a obținut cu șansă biletele pentru optimi, însă a și avut nevoie de ajutorul larg al arbitrilor în meciul din grupe cu Celje Lasko. Maghiarii își propun să revină în Final Four după ce anul trecut au fost la un pas de a câștiga trofeul, iar croații nu le pot sta în cale.

Am avut meciuri de uzură de aproape fiecare dată. Am putea avea încă unul aici, în condițiile în care Zagreb se va bate, atât cât poate, pentru a scoate un rezultat bun.

Mizăm 5/10 pe 1&sub 50.5 goluri la minim 2.20.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Fortuna prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

HC Odorhei vs. CSM Focșani, Liga Națională, ora 18:30

Meciul are miză pentru HC Odorhei, care poate termina pe trei sezonul regulat, în timp ce oaspeții nu au pentru ce lupta. Mai mult, gruparea din Vrancea a cedat categoric în fața echipelor tari, exceptând partida cu Dinamo din etapa trecută.

Odorheiul are clar echipa superioară și vine după un 36-22 la Făgăraș, o formație lipsită de motivație la ora acelui meci, la fel cum va fi și Focșani. Așadar, am putea avea un nou meci cu garda jos.

Mizăm 4/10 pe 1&peste 54.5 goluri la cote minime de 2.20!

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Bath – Brive, Rugby, ora 14.45

Încurajați de câștigul pe rugby de ieri seară, La Rochelle s-a impus pe terenul lui Edinburgh, ne-am gândit să continuăm seria propunerilor de pe arenele cu buturi.

Astăzi, la ora 14.45, în Cupa Challenge, se dispută al doilea sfert de finală, între Bath și Brive. Echipa engleză are un pachet de înaintare foarte puternic și probabil acesta va fi punctul nevralgic pe care va forța, în fața unei formații franceze mai fragile și care, în plus, este măcinată de numeroase accidentări. În 2014, cele două s-au văzut în aceeași fază a competiției, tot la Bath, când gazdele au câștigat cu 39-7.

Bath urmărește o performanță în cupele europene, după un sezon mai puțin reușit pe plan intern. Sugestia noastră este să jucați handicapul pe gazde, cu un ecart de 11,5 puncte. Adică Bath se impune cu cel puțin 12 puncte avans, la o cotă de 1.85, pe care o găsim la Netbet, cu grad de încredere 5/10.

Leinster – Wasps, Rugby, ora 19.45

Sfert de finală în Cupa Campionilor Europeni, cu începere de la ora 19.45. Irlandezii de la Leinster sunt foarte puternici pe teren propriu. Mai mult, echipele irlandeze au un ascendent moral comparativ cu cele engleze și franceze, statistica din cupele europene fiind favorabila acestora.

Leinster, pe Thomond Park, are și avantajul unor tribune frenetice. Se mai știe și că irlandezii, atunci când joacă împotriv britanicilor, au o motivație suplimentară.

Ultimele două meciuri directe sunt din ediția trecută a competiției continentale, în faza grupelor, atunci când Wasps a învins de două ori. Situația contextuală era însă una diferită, așa că acum avem un Leinster lansat către semifinale.

Solistul pe gazde se poate juca la cota de 1.59, oferită de Netbet, cu grad de încredere 7/10.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.