Bankroll Booster: avem un potențial câștig de 3800 de lei cu risc 0! Te bagi?

0

Ei DA, cum să nu…se duce vorba repede despre șmecheria pe care am descoperit-o și de ce să nu îi anunțăm pe cât mai mulți pariori?

Ce scrie în titlu este adevărat, iar poza de mai jos stă mărturie! Putem câștiga 3800 de lei în acest weekend cu selecțiile colegilor noștri, fără să riscăm nimic. Cum este posibil?

SIMPLU! Acest lucru este posibil doar dacă îți deschizi un cont nou de jucător la Fortuna prin acest link, iar primul pariu până la valoarea de 300 de Ron îți este acordat ca și bonus de casa de pariuri în cazul în care acesta e pierdut. Cerințele de rulaj sunt printre cele mai „blânde” la momentul actual din piață, în sensul că bonusul trebuie rulat de 5 ori la cote minime de 1.50 înainte de a fi retras. Floare la ureche, nu?

Așadar nu mai sta pe gânduri și profită de această oportunitate. Mai mult, dacă îți deschizi un cont prin acest link în acest weekend, vei primi din partea noastră un cadou în valoare de 127 de Ron, constând în toolkitul „3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști”, din care vei învăța cum poți câștiga constant din pariuri sportive.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.