Flash Tips: vezi recomandările individuale ale echipei noastre pentru duminică

0

Am avut o zi de sâmbătă marcată de anumite surprize, în special în Premier League, unde Chelsea și Manchester United au „curățat” multe bilete! Iată că noi am mizat împotriva curentului, iar cei care au ținut cont de recomandările noastre individuale de ieri au scos profit decent. Mai exact 21.5 puncte de profit cu 8 ponturi câștigătoare din 11. Azi vă supunem atenției 9 pariuri din fotbal și rugby.

Nantes vs. Angers, Ligue 1

Poate părea un meci cu 0 atracție pentru iubitorii de fotbal, mai ales că implică două echipe relativ anoste din Ligue 1 în acest sezon. Vecine de clasament, Nantes și Angers au avut evoluții satisfăcătoare în ultima perioadă și au reușit să părăsească subsolul clasamentului, cu care au cochetat, pe rând, etape bune. Emiliano Sala este omul numărul unu al gazdelor, marcând de 9 ori până acum, în timp ce Angers are 5 victorii din ultimele 6 meciuri, forța grupului fiind factorul decisiv. Angers a încasat minim 2 goluri în 7 din ultimele 8 deplasări, în timp ce Nantes a câștigat 6 din ultimele 7 partide directe disputate pe propriul teren, în ultimele 3 marcându-le minim 2 goluri.

Vedem o probabilitate bună ca acest meci să aibă 2 sau 3 goluri în rezultatul final și recomandăm cota 2.05 oferită de SportingBet cu mize 5/10.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la SportingBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Nice vs. Bordeaux, Ligue 1

Deși s-a îndepărtat la 7 puncte de lider, Nice rămâne revelația sezonului în Ligue 1, pierzând doar 2 meciuri în cele 30 de etape disputate până acum. Pe Allianz Riviera statisticile lor sună și mai bine, câștigând 73% din meciurile disputate în fața propriilor suporteri și ne putem aștepta să îi vedem în sezonul viitor de Champions League. Bordeaux are și ea un sezon bun, iar în 2017 nu a pierdut decât în fața lui Monaco și a lui PSG. Ambele formații practică sisteme 4-3-3 cu viteză bună pe beniz, de unde apar acțiuni periculoase, astfel că ne așteptăm la un spectacol plăcut pentru un meci de duminică seară ce închide etapa în Ligue 1.

Mizăm 6/10 pe goluri în ambele porți la cote de 1.81 disponibile în Betfair Exchange. 

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Genoa vs. Atalanta, Serie A

E un meci cu o miză reală pentru Atalanta, pentru că sezonul lui Genoa e deja încheiat având în vedere situația din clasament. Gazdele ocupă locul 16, cu 14 puncte peste locul care merge în Serie B, în timp ce oaspeții se bat la Europa League.

Genoa are o singură victorie în 2017, un 2-0 la Empoli, iar în rest rezultatele sunt foarte slabe: opt înfrângeri și trei remize. Andrea Mandorlini nu are absențe pentru acest meci, cu excepția portarului Mattia Perin.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Ultima deplasare a lui Atalanta a fost cum nu se poate mai rea: 1-7 la Milano, cu Inter, însă chiar și așa lupta pentru Europa League nu este încheiată. Forma este bună, se confirmă parcursul bun din tot sezonul, iar în meciul de la Genoa pleacă cu prima șansă. Boukary Dramé este singurul indisponibil.

Mizăm 4/10 pe victoria oaspeților la cote de minim 2.10!

Napoli vs. Juventus, Serie A

Cele două rivale din Serie A se află față în față din nou. Va trebui să ne așteptăm la un meci cu o încărcătură foarte mare, alimentată de faptul că Higuain se reîntoarce pe San Paolo, dar în calitate de adversar.

Cu o victorie, Napoli ar reintra, teoretic, în lupta pentru titlu. Spunem teoretic pentru că este greu de crezut că Juve mai poate pierde titlul, dar nimic nu este imposibil. Pasul greșit cu Atalanta din urmă cu cinci săptămâni se dovedește a fi foarte important nu doar în economia primului loc, ci și pentru locul secund.

Juve are două absențe importante, croații Marko Pjaca și Mario Mandzukic, însă Max Allegri are suficiente soluții pentru ofensivă. Campioana a pierdut ultima deplasare de la Napoli, 1-2, dar domină categoric în meciurile directe în ultimii ani.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cote de minim 1.85!

Granada vs. Barcelona, La Liga

Granada nu are forță să pună probleme Barcelonei. Catalanii au câștigat toate cele cinci întâlniri directe de până acum, au marcat în total 17 goluri, deși în tur a fost doar 1-0. Soarta lui Granada pare să fie însă scrisă, deoarece diferența de opt puncte până la locul 17, care asigură salvarea de la retrogradare, pare foarte greu de recuperat.

Rămâne de văzut cum va arăta Barcelona fără Leo Messi, care este suspendat pentru acest meci. Rafinha ar trebui să înceapă ca titular în flancul drept în aceste condiții și rămâne de văzut cu ce formulă de start ca începe Luis Enrique, deoarece luna aprilie programează nouă meciuri.

Mizăm 3/10 pe victoria oaspeților și goluri în ambele porți la cote minime de 2.25!

Real Madrid vs. Deportivo Alaves, La Liga

La fel ca și pentru Barcelona, și pentru Real urmează o lună încărcată, cu nouă meciuri în luna aprilie. Situația s-a complicat puțin în La Liga după ce avansul față de Barcelona s-a micșorat, iar meciul de azi nu este așa de facil precum pare la prima vedere.

Alaves este una din formațiile foarte bine organizate din campionat, iar eșecul cu Barcelona, 0-6, nu este tocmai elocvent. Acel 1-4 din tur cu Real este și el un rezultat puțin mincinos, pentru că Alaves nu a arătat așa de rău precum indică scorul. Casemiro este suspendat la Real, iar Marcos Llorente nu poate evolua pentru Alaves, el fiind împrumutat de la Real în acest sezon.

 Mizăm pe linia de handicap asiatic Alaves +2.5 cu 5/10 la 1.87

Ajax vs. Feyenoord, Eredivisie

Derby-ul dintre Ajax și Feyenoord se anunță a fi extrem de încins, prin prisma faptului că cele două echipe se luptă pentru titlu în Olanda. Diferența este de șase puncte în favoarea celor de la Rotterdam, dar cu o victorie a lui Ajax finalul campionatului ar exploda.

Ajax a marcat în toate meciurile de acasă disputate în acest sezon, în timp ce Feyenoord a înscris în 93% din partidele pe care le-a disputat în Eredivisie. Practic, Feyenoord nu a marcat în două deplasări, 0-1 cu Sparta Rotterdam și 0-2 cu Vitesse, ambele meciuri disputate pe teren străin.

În tur a fost 1-1, după ce Dirk Kuyt a egalat pentru Feyenoord în minutul 85. Singurele absențe pentru acest meci vin din tabăra oaspeților, Elia și Kongolo.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.80!

Gent – Brugge, Jupiler League

De la ora 19.00, prima etapă a play-off-ului campionatului belgian de fotbal se încheie cu un meci care pune față în față ultimele două câștigătoare ale cununii cu lauri. Pe Ghelamco Arena, Gent, eliminată de Genk din Europa League, întâlnește deținătoarea en-titre a trofeului, pe Brugge.

Gent este puternică pe teren propriu și a trecut de acel șoc al pierderii jucătorilor importanți. Trupa s-a refăcut și trage speranțe la o nouă performanță, chiar dacă, în acest moment, distanța față de Anderlecht, liderul la zi, este de 9 puncte. Brugge are 30 de puncte, 4 în spatele marii rivale, însă antrenorul Preud”homme are mari probleme în compartimentul ofensiv, de unde vor lipsi Diaby, Limbombe, dar mai ales columbianul Izquierdo. Șanse mari să apară în formulă, așadar, Dorin Rotariu. Poullain este și el accidentat.

La gazde nu vor juca Renato Neto, Asare, Milicevic și Saief, toți jucători de bază pentru Hein Vanhezenbrouck.

Dubla de 1X este o variantă plauzibilă de pariere, la cota de 1.50 oferită de Unibet, cu mize 7/10.

Clermont – Toulon, Rugby, Cupa Campionilor

Derby francez în sferturile de finală ale Cupei Campionilor Europeni la rugby, astăzi, de la orele 17.15. Clermont, neînvinsă în faza grupelor, întâlnește pe Toulon, care a prins la limită calificarea în tabloul eliminatoriu.

Cele două sunt reprezentantele aceleiași școli de rugby și se cunosc foarte bine din disputele anterioare, de pe plan intern. Toulon pare, în momentul de față, o echipă uzată moral, dar care este capabilă oricând de un șoc de proporții. Oaspeții au placheuri redutabili, în timp ce Clermont mizează mult pe ingeniozitatea troacarilor.

Opinăm că va fi un meci de mare angajament fizic, în care oaspeții vor pune mari probleme, chiar cu scopul de a se califica în semifinale. Fiind vorba de un meci eliminatoriu, se poate întâmpla absolut orice.

Mizăm pe Toulon, handicap +7,5, cotă oferită de Netbet la valoarea de 1.90, cu grad de încredere 4/10.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.